Gość: Krakus 9-pokolenie IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 21:11 Co za patologia w tych Katowsicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanys Re: Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 08:20 Złodzieje przyjezdni byli z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDEOLO Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.devs.futuro.pl 03.06.09, 08:41 Nie dość ,że z Krakowa to też w fachu od 9-ego pokolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 09:23 Kto zostawia dokumenty i cenne rzeczy w samochodzie? To nierozważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aadxxc Re: Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.net.autocom.pl 03.06.09, 11:49 Kto w dobie komputerów i kserokopiarek nie ma kopi dokumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKK Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 09:31 Dobra, a co to za twardziele co kopii danych nie robią? Może ta "przygoda" nauczy ich rozumu (zwłaszcza trenera). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Taka sobie refleksja IP: *.e-wro.net.pl 03.06.09, 09:34 Na wstępie bardzo się cieszę, że odzyskano te dokumenty. Opisany w nich cykl szkolenia Justyny Kowalczyk być może pomoże w wyszkoleniu kolejnych świetnych sportowców. Ale co innego chce poruszyć. Iluż z nas zostało już w życiu okradzionych i policjanci raptem po tygodniu umazali sprawy. A w tym przypadku policjanci udowodnili, że gdy chcą to potrafią odnaleźć skradzione rzeczy i złapać złodzieja. Czy mam rozumieć że tak na co dzień po prostu olewają swoje obowiązki? Kiedy skradziono mi z samochodu poduszki powietrzne już technik oglądający mój samochód zapowiedział abym w ciągu tygodnia spodziewał się umorzenia sprawy. Rozumiem, że Justyna jest osobą wyjątkową ale dlaczego policjanci na co dzień nie wykazują się takim zaangażowaniem gdy krzywdzeni są zwykli obywatele? Moim zdaniem policjanci właśnie strzelili sobie w kolano bo udowodnili, że jak chcą to potrafią czyli, że tak na co dzień to im się po prostu nie chce. Ale podwyżki oczywiście bardzo chętnie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Taka sobie refleksja 03.06.09, 09:43 to bardzo przykre ale masz rację. Są równi i równiejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Taka sobie refleksja IP: *.e-wro.net.pl 03.06.09, 09:54 Ale wiesz, ja nawet nie odmawiam Justynie prawa do szczególnych względów. Zasłużyła sobie. Mi chodzi o to co na co dzień robią, czy raczej czego nie robią policjanci. Skoro właśnie udowodnili, że potrafią to dlaczego zwykle nie łapią złodziei i nie odzyskują skradzionych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Re: Taka sobie refleksja IP: *.acn.waw.pl 03.06.09, 10:13 Nie mogą łapać wszystkich bo przestali by być potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:14 delikatnie mówiąc naprawdę trzeba nie mieć wyobraźni żeby zostawić to wszystko w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.bull.com.pl 03.06.09, 10:26 Nie za wiele wymagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dantelle54 Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk 03.06.09, 10:56 Jest tajemnica poliszynela,ze tak spektakularna akcja odbyla sie tylko i tylko dzieki Slawkowi Borewiczowi.Co zostalo zatajone,gdyz jako "stary komuch " Slawek Borewicz nie mogl firmowac przeprowadzonej akcji. Dla niewtajemniczonych podaje,ze Slawka Borewicza mozna zobaczyc na wycofanych z obiegu materialach dydaktycznych owczesnej MO,ktore wystepowaly (materialy)pod kryptonimem 'OO7 zglos sie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sponsor ZUS Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 10:59 ja Cie :) wiadomość dnia, że organ wykonał swoja robotę :) podajemy kolejne dobra wiadomości z dzisiejszego dnia: piekarz bułki upiekł. pozdrawiam Panią Justynę szacun Odpowiedz Link Zgłoś
dantelle54 slawek borewicz 03.06.09, 11:00 Dodaje,ze Slawek Borewicz dobrze znal teren i srodowisko,gdyz pochodzi z Katowic,a do Warszawy byl tylko oddelegowany.Nie wykluczam,ze w akcji odbicia materialow uczesniczyl Wsciekly Kojot(milicjant na emeryturze)-znany rowniez jako Franek Kimono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent PZU Re: slawek borewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:54 Myślę, że w warunkach polisy ubezpieczenia samochodu powinno być zastrzeżenie - że z podstawowej polisy ubezp. od kradzieży i uszkodzenia pojazdu - nie odpowiada się za szkody wynikające z włamania z powodu pozostawienia w samochodzie .... kuszących przedmiotów, zachęcających złodzieja do kradzieży z pojazdu cennych przedmiotów, pozostawionych w samochodzie, nie związanych z jego wyposażeniem, tu wymienić przykładowe i typowe przedmioty: portfele, neseserki, kamery, laptopy, netboki, telefony komórkowe, futra, obrazy, pieniądze, papiery wartościowe, aparaty cyfrowe, saszetki i inne przedmioty, mogące sugerować drogocenną zawartość lub dokumenty, kuszące złodzieja. Ubezpieczenie pojazdu bez tego zastrzeżenia powinno być dodatkowo opłacone, drogą dopłatą - wtedy policja miałaby mniej roboty, mniej byłoby włamań - bo ciułacz nie zostawiłby takich klamotów w samochodzie na pokuszenie złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: slawek borewicz IP: *.e-wro.net.pl 03.06.09, 12:14 Czyli według ciebie pozostawienie czegoś w aucie oznacza ktoś obowiązkowo musi się włamać i ukraść? Właśnie przez takich baranów jak ty często większą wina obarcza się pokrzywdzonego niż złodzieja. Może jeszcze osoba, która zostawiła aparat na siedzeniu powinna iść do więzienia zamiast złodzieja, no bo przecież widok aparatu zahipnotyzował złodziejaszka, który mimo woli poczuł nieodpartą potrzebę wybicia szyby i kradzieży. Pokaż mi jakikolwiek paragraf zakazujący zostawiania we własnym aucie czegokolwiek. Ja ci mogę pokazać parę artykułów zakazujących włamań i kradzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alsene Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: 195.205.202.* 03.06.09, 11:52 dwóch nieletnich okradło samochód na strzeżonym parkingu, ja pie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sop3 Złodziejom po udowodnieniu winy powinno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:03 ...sie obcinać ręce na miejscu kradzieży (jak w średniowieczu).A swoją droga to chyba w Poslce co drugi byłby bez przynajmniej jednej reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieogolony, brudny Specjalne traktowanie krolowej sniegu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.09, 12:23 a moze tylko loda. Mnie juz trzykrotnie wlamano sie w Gdansku do samochodu i cos tam, cos tam skradziono. Kiedy uruchomiono (na krotko zreszta) komisariat na ul Lakowej i obsadzono go samymi kraweznikami wyprosilem zza biurka gamonia, ktory sprawial wrazenie analfabety i sam napisalem zawiadomienie o przestepstwie. Nie jestem krolowa lodzika, wiec napisalem oczywiscie na Berdyczow. Nic nigdy nie odzyskalem, a moje radyjka pewnie jeszcze gdzies komus pieknie graja. I za to Cie kocham Polsko, kraju Kaczynskich i Tuskow, ktorzy i tak maja wspolnego korzenia wsrod odesskich starozakonnych, choc niektorzy pozzuja uparchcie na Kaszebhow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo! Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.anonymouse.org 03.06.09, 13:55 Brawo dla policji! Dzięki wam Justyna zdobędzie kolejne medale! Najlepszy wywiad: www.youtube.com/watch?v=amuaSz11gVI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy katowic Policja odzyskała archiwum Justyny Kowalczyk IP: *.c198.msk.pl 04.06.09, 03:02 yyKto to jest ta Kowalczyk? czy to nie córka tego byłego komendanta Policji Kowalczyka? to by wiele tłumaczylo !.............? Odpowiedz Link Zgłoś