Gość: zuza IP: *.centertel.pl 08.06.09, 20:58 www.wykop.pl/ramka/190275/cala-prawda-o-polskich-serialach Prawda w oczy kole? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Po spacerze z amstafem IP: *.centertel.pl 08.06.09, 21:15 Beznadziejne W przerwie na reklamę Obejrzałam dwa seriale Miałam robić pranie Nie zrobiłam wcale On ją rzucił Ona wstała Wyjechali z kraju Policja została Taki durny właśnie Serial polski tasiemcowy Temu co wymyślał Uciekł olej z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza-prawdziwa Re: Po spacerze z amstafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:47 trollu ohydny spadaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Po spacerze z amstafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:52 sorki wszystkim trollom :) To debil mniejważny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Mam "te" dni sorry Was IP: *.centertel.pl 09.06.09, 22:23 Prawda o serialach jest okrutna. Fakty mówią za siebie... Dalej będziecie oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaprawdziwa Re:.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 22:57 mniejważny a piana z pyska ci już leci ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Gościu nie podrabiaj mnie! IP: *.centertel.pl 10.06.09, 13:08 Sory wszystkim ale jakiś gościu mnie podrabia! Ja to napisałam nie nikt inny! Ja mam amstafa i chodzę bez kagańca bo piesio nie gryzie! Ode mnie wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza ordżinal Re: Gościu nie podrabiaj mnie! IP: *.cable.smsnet.pl 10.06.09, 13:24 Wara od ksywki zuza, zuza jest jedna i tak wulgarnie sie nie wyraza, co sie dzieje na tym forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Gościu nie podrabiaj mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:05 Podpadłam ot co kolego/koleżanko :))) Mniejważnemu ;) ,ale nie wolno mi się na niego gniewac, on niewiele rozumie,a ja litośc mam w sercu :) /a przynajmniej powinnam miec :)) /.....Jak on mnie wkurza !!!!! :))...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaprawdziwa Re: Gościu nie podrabiaj mnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:58 ..... ..... .. ............ :))) .. ......... .... ......... ...... ....... !! ....... ..... .......... ........??? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
errud Re: Po spacerze z amstafem 10.06.09, 16:45 smieszny wierszyk , bardzo mi sie podoba , oddaje rzeczywistosc faktycznie ze seriale ogladaja glownie bezmozgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Są seriale i seriale IP: *.centertel.pl 10.06.09, 20:48 Mój Mąż ogląda tvn turbo "uwaga Pirat" ale to przeciez z innej beczki bo brzyduli itp sama nie trawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Są seriale i seriale IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.09, 21:02 achaaa,maz...a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: a ja IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.09, 21:35 achaaa,"turbo" ino w telewizorze u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: a ja 11.06.09, 08:42 Hallo zuza ! I widzisz - tukej lezy zajonc we kapuscie! Som seriale i seriale. Njy wjym, jake to seriale obecnie lecom w Polsce, choc mom na satelicie 4 programy emitowane z Polski (ino, ze njy idzie ich oglondac - take infantylne). Wjym, co leciou tam pedagogiczny serial komunistyczny (nauka szowinizmu nastympnego pokolynia Polokow) - 4 pancernych i Kapitan Kloss. A z drugi strony, jak my byli w Katowicach, to przi sniodaniu leciou serial "Rodzina Zastepcza" - odcinki w roku 1999 i 2000, z kerych szlo sie posmioc. Znajomy nagrou nawet Mojij pora odcinkow na DVD i przislol, tak co od czasu do czasu mozna sie posmioc. Bou podobno tysz serial Mamuski, kery tysz miou w sobie duzo humoru. Also,njy wszyjstko co sie serialem zwie musi byc dlo wsiokow! Pyrsk przi procesji! bokertov1947 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bock Re: a ja IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.09, 10:13 tu mosz recht opa,w tyj panstwowyj aktualnie leci Kloss i 4+ pies! A poszukej sie w "talerzu" TVP Historia,he,he, to sie dopiero dowiesz jak nacjonalizm sie rozwijo,polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belg Re: a ja IP: *.cable.smsnet.pl 11.06.09, 13:29 ;) Śląski go przecsigo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opa Slonzok Re: do Bock'a IP: *.versanet.de 11.06.09, 14:44 Dyc wjym synecku, wjym! Pyrsk Opa Slonzok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Skąd jesteś? IP: *.centertel.pl 11.06.09, 11:23 Z węgier?Słowacji? CIężko cie zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bock Re: Skąd jesteś? IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.09, 12:02 z "dolnyj polki" Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onkel Slonzok Re: do Bock'a: Skąd jesteś? IP: *.versanet.de 11.06.09, 14:46 Jak zy mnie probowali robic Poloka (kto ty jestes Polak maly), to Polka sie pisalo wielkom literom! Pyrsk! Opa Slonzok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza o jezu IP: *.centertel.pl 11.06.09, 18:45 Jacyś hanalfabeci z tamtych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: a głupek mniejważny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 19:32 ...zupełnie już sfiksował :) On teraz będzie dziewczynką ,bo widocznie mu zanika ;) .Najpierw zanikł mu mózg, a teraz ptaszek :).Biedaczysko:)! A imię jego "zuza ". To na cześc i chwałę pewnie moją :) :)))))))) zuza Ps.bock i in ,którzy się jeszcze nie domyślili ta zuza od durnego wierszyka in.to mniejwazny chłopczyk w trakcie zmiany płci:) Ps.mniejważny ,a jak tam biust ? jaki rozmiar? jakby co zawsze mozesz liczyc na mnie w kwestii doboru biustonosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Ciebie matka IP: *.centertel.pl 12.06.09, 09:53 Chyba ostro lała poi głowie kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ciebie idioto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 10:55 ....... ....... ............. ......!! . ....... ......... ...... ....! ........ ..... ..........:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Idioto?Tate wołasz? IP: *.centertel.pl 12.06.09, 18:31 Tata Two pewnie stoi teraz przed sklepem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Idioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:36 taki dupek jak ty nie jest w stanie mnie obrazic :) Trochę jest mi cię żal nawet ;) Ty !!!! A zmiana w dziewczynkę boli ? Fizycznie, bo psychicznie wiem ,że jesteś na to gotowy :). Ja tak z ciekawości pytam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Idioto 13.06.09, 06:27 Gość portalu: zuza napisał(a): > taki dupek jak ty nie jest w stanie mnie obrazic :) > Trochę jest mi cię żal nawet ;) > Ty !!!! A zmiana w dziewczynkę boli ? Fizycznie, > bo psychicznie wiem ,że jesteś na to gotowy :). > Ja tak z ciekawości pytam :))))) :),ale ja nigdzie nie widzę znaku zapytania - "dziewczynkę" darujmy sobie -. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bock Re: do Bock'a: Skąd jesteś? IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.09, 08:05 Opa, ta nie www.schulzspeyer.de/assets/produkte/regalsysteme/uniflex1_s1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Są seriale i seriale 12.06.09, 19:20 Gość portalu: zuza napisał(a): > Mój Mąż ogląda tvn turbo "uwaga Pirat" ale to przeciez z innej > beczki bo brzyduli itp sama nie trawie... Mąż - dużą literą -,a to jaki serial?;) Odpowiedz Link Zgłoś