Gość: Andrzej IP: 198.36.86.* 29.07.09, 18:56 Witam chciałbym pobiegać aby troszke schudnąć , lecz mam troszke krepujące ubranko a mianowicie leginsy z lycry i specjalny t-shirt nie chciał bym aby sie ze mnie śmiano . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kashtaniak Re: Gdzie mozna pobiegać 29.07.09, 21:07 Niestety większość ludzi to idioci, śmieją się z nawet nie wiedząc dlaczego. Zauważyłem że nawet gdy biega sie i to ubrany "normalnie" to idioci sie dziwnie patrzą... ustało sie bowiem przekonanie że zamiast sie ruszyć i np pobiegać należy zasiąść przed TV i oglądać tańce z gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: 198.36.86.* 29.07.09, 21:50 Czyli jak będę ubrany w leginsy tzn ubrany nienormalnie ??? przecież one do tego służą aby w nich biegać Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa-ndra14 Re: Gdzie mozna pobiegać 29.07.09, 21:50 polecam katowicką Dolinę III Stawów..sama tam biegam.W godzinach wieczornych dużo biegaczy...z nadwaga i bez...starszych i młodszych..Nie ma się czego wstydzić. A strój jak najbardziej odpowiedni...tylko trochę więcej odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.chello.pl 30.07.09, 08:40 aleksa-ndra14 napisała: > polecam katowicką Dolinę III Stawów..sama tam biegam Może umówimy sie aby pobiegac razem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAlPlUg Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:03 zeby takie rzeczy dziewczynie proponowac no wiesz !! wstydz sie a fu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.chello.pl 30.07.09, 12:39 A co w tym takiego fu ??? Zeby mieć partnera do biegania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: 198.36.86.* 31.07.09, 14:18 Wczoraj poszedłem pobiegać i rzeczywiscie fajna okolica do tego mozna spotkać wielu biegających ludzi i nawet spotkałem dwie przesympatyczne dziewczyny z którymi to wymieniałem poglądy podczas biegu . Pozdrawiam Asie i Katarzynę Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa-ndra14 Re: Gdzie mozna pobiegać 31.07.09, 15:15 Fajnie, że się przekonałeś...ja biegam zazwyczaj bardzo wcześnie rano i chyba trudno komukolwiek o tej porze zwlec sie z łóżka. jak się zaprawisz "w bojach" zapraszam na treningi o 9 rano w soboty - start na katowickim Muchowcu.Jak masz jakieś problemy z treningiem- służę rada i pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie mozna pobiegać IP: 198.36.86.* 31.07.09, 15:24 Jutro rano nie dam rady bo będę w pracy ale jak się nadarzy okazja to skorzystam . Czy przed biegiem stosujesz jakieś ćwiczenia rozciągające ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emterabel Re: Gdzie mozna pobiegać 31.07.09, 16:14 www.doliniarze.com/news.php tutaj masz kontakt do ludzi, którzy biegają na dolinie trzech stawów - jest forum, informacje o wspólnych treningach, zawodach, można zapytać o poradę w sprawie ćwiczeń, sprzętu itd... Bieganie to fajna sprawa i świetnie, że coraz więcej rodaków biega. Nie przejmuj się ludźmi, dla których jedyną formą aktywności w parku jest zjedzenie pizzy i popicie jej trzema piwami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodomorek Re: Gdzie mozna pobiegać IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.09, 16:38 bieganie ma jednak jedna wade-uzaleznia.Biegam juz dokladnie rok i jeden miesiac i rzeczywiscie widac sporo biegaczy a biegam w jednym z siedmiu cudów swiata(WPKIW).Pozdro dla forumowiczów bieganie.pl i uczestnikow sciezek biegowych nike. Odpowiedz Link Zgłoś