Dodaj do ulubionych

Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu

IP: *.munitus.3s.pl 31.07.09, 12:51
Lepiej byscie zrobili porzadek z psami na tym osiedlu...Sa ulice (np.slynna
juz Pawia )na ktorych sie normalnie nie da życ bo przechodza przez nie tabuny
ludzi z psami w drodze do lasu...jazgot caly dzien i w nocy
Obserwuj wątek
    • Gość: buc Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 13:03
      Nowobogackim marzy się żyć w totalnym odludziu ale w centrum
      miasta. wszystko im przeszkadza, cokolwiek się ma dziać to
      najlepiej z dala od jaśniepaństwa. A sami gdzie się uczyli
      jeździć??? Już wywalczyli sobie zmianę pierwszeństwa na ul.
      ceglanej/meteorologów gdzie obecnie ruch odbywa się wbrew logice
      ale za to z dala od domostw Wielmożnych. Poprzewracało się w
      d...ch!!!!!!!!
      • Gość: babcia kiepska Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.devs.futuro.pl 31.07.09, 14:08
        hahahaha zaiste Mt Everest przy twoich kompleksach to wzniesienie ROTFL
      • Gość: HH Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.comarch.com 31.07.09, 14:35
        Kiedyś parkowania uczyło się w ośrodku a nie na ulicy.
    • polsz Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu 31.07.09, 13:26
      a tych dwóch gnojków na początku nigdy nie jeździło "elką"? Zapomniał wół jak
      cielęciem był.
      • Gość: HH Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.comarch.com 31.07.09, 14:35
        może jeździli w ośrodku a nie na ulicy, co drzesz mordę?
    • Gość: J23 Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 14:26
      Proszę udowodnić ,że elka jest sprawcą porysowanych samochodów.Totalna bzdura! Ci kolesie sami nie potrafią jeżdić.
      • Gość: HH Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.comarch.com 31.07.09, 14:36
        A tak prosto rozwiązać problem - postawić zakaz wjazdu na terenie drogi
        osiedlowej - teren prywatny, tylko dla mieszkańców. I Elki mogą sobie "iść polotać".
        • sebastian64 nie przepracowujesz się w tym Comarchu 31.07.09, 14:47
          "rozwiązać problem - postawić zakaz wjazdu na terenie drogi osiedlowej"

A czy to jest teren prywatny żeby sobie tam stawiać znak zakazu ? To może
          mieszkańcy innych osiedli też sobie postawiają znaki zakazu dla "obcych"
          samochodów ?
          Kolejny problem mieszkańców Ptasiego po tym jak nie chcieli budowy niskiego
          biurowca na swoim osiedlu bo mieli by być "zasypani samochodami". Co będzie
          następne - likwidacja tramwaju wzdłuż ulicy Kościuszki bo hałasuje wieczorami ?
          • rojberek Re: nie przepracowujesz się w tym Comarchu 31.07.09, 17:56
            A co jeśli jest to teren prywatny?
            U mnie na osiedlu droga została zamknięta dla obcych, bo leży na terenie
            prywatnym, należącym do osiedla.

BTW. Znam ludzi z Comarchu i wiem, że oni tam pracują po min. 8,5h dziennie -
            mają przymusową "przerwę" 30 minutową, podczas której muszą pracować - zgodnie z
            regulaminem pracy w tej firmie (wyzysk). Nie mówiąc o tym, że najczęściej siedzą
            tam dziennie po 10-12 godzin, więc daj człowiekowi się zrelaksować na forum ;-P
            • Gość: Adam Re: nie przepracowujesz się w tym Comarchu IP: 83.143.98.* 31.07.09, 19:10
              A co jeśli jest to teren prywatny?

Ten teren nie jest prywatny; kolega powyżej ma rację. Mnie denerwują auta, które
              jadą przez moją ulicę w kierunku supermarketu, może też wstawię sobie znak zakazu...
    • Gość: bird cage Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.mtvk.pl 31.07.09, 14:55
      Biede czerwone świnki z Ptasiego Osoedla najchętniej by się odgrodziły od
      reszty tałatajstwa drutem kolczastym pod napięciem.

A tu tałatajstwo nie dość, że im po osiedlu jeździ swoimi używanymi
      samochodami, to jeszcze pewnie celowo rysuje ich Lexusy i Mercedesy.

Skandal - ustawić przy wjeździe na Ptasie szlaban i ochronarza. Tałatajstwu
      wstep wzbroniony!

• Gość: Sob Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: 87.204.193.* 31.07.09, 15:49
        A za te czerwone świnki chcesz w pape?
        • Gość: ja Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.chello.pl 01.08.09, 19:38
          ty to co najwyzej do papy mozesz wziac, a nie dac komus w pape
    • Gość: sqro Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:24
      taka koncentracja eLek to rzeczywiście zgięcie
      rozumiem że kazdy instruktor chce zapewnić podopiecznym ćwieczenia podobne w
      warunkach do egzaminu, ale jednak... co za dużo to niezdrowo.
      Gdy jeżdże w te okolice ptasie/paderewa/muchowiec to staram sie parkowac tak
      żeby miec koło siebie dwa sasiadujace auta, lub przynajmniej jedno - zawsze to
      jeden bok bezpieczny.

Jak można to rozwiązać?
      Prosto - egzaminatorzy po wyjezdzie z WORDu nie powinni sie krecic po okolicy
      tylko w dłuuugą w losowo wybranym kierunku. Jeżeli instruktorzy beda o tym
      wiedzieli to wtedy i motywacja do krecenia sie po okolicy bedzie mniejsza a
      nauki jazdy sie rozproszą po szerszej okolicy.
      • Gość: zibi Re: Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.munitus.3s.pl 31.07.09, 16:05
        Wreszcie ktoś sensowny. W okolice WORD-u zjeżdżają się Elki z połowy województwa
        (Ruda Śląska, Jaworzno, Gliwice...), jeżdżą stadami. Zdarzyło mi się na
        paderewie że samochód zostawiłem i piechotą szedłem. Było szybciej niż czekać aż
        piąta Elka zawróci czy też zaparkuje na kopertę.
      • Gość: buc zwykli pieniacze z ptasiego IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 20:33
        Jest przegięcie- tak jak piszesz ale to dotyczy też całej
        francuskiej, paderewy i 1 maja.I tu nikt nie ma redaktora co by
        się zajął pieniactwem. Ale jak zwykle to przeszkadza nygusom z
        ptasiego. To przez nich m,in, poszatkowana jest światłami
        kościuszki bo przecież jaśnie państwo w swoich autach nie potrafiło
        się włączyć do ruchu. I jak napisałem wcześniej cały ruch został
        skierowany z meteorolgów na ceglaną bo im przeszkadzało. A poza
        wszystkim to jeszcze jedna sprawa- nie sądzę by któryś z
        instruktorów był na tyle głupi by wpychać się w uliczki gdzie
        ciasno po bokach stoja auta. To raczej są rozsądni ludzie i nie ma
        ani jednego powodu by pchać sie w kłopoty. To nie w ich interesie.
        A to co mówią te głupki z ptasiego to po prostu pomówienia w celu
        osiagnięcia celu jakim jest święty spokój i szybki nie blokowany
        dojazd do i ze swojej enklawy
        • Gość: 123mike123 Re: zwykli pieniacze z ptasiego IP: *.chello.pl 31.07.09, 20:43
          Racja. Nigdy mi się nie zdarzyło,żeby z kursantem pakować się w miejsce ciasne.
          Znam swoich podopiecznych i wiem co potrafią a czego nie. ile miejsca potrzebują
          i jak mają ciężką nogę. Najpierw wszystkie manewry ćwiczymy na placu gdzie mogą
          poznać podstawy parkowania. Później jedziemy w teren, nie tylko na Ptasie i tam
          parkkujemy. Zawsze przy parkowaniu jestem w aucie i mam nogę na hamulcu na
          wszelki wypadek. Uważam 100 razy bardziej niż wtedy gdy parkuję sam.
    • Gość: kwiatek Za duzo kacapow na Ptasim Osiedlu IP: *.rev.numericable.fr 31.07.09, 17:14
      Na tym osiedlu to komuch na kamuchu.
    • Gość: beka Uwzięli się? Za dużo "elek" na Ptasim Osiedlu IP: *.telpol.net.pl 31.07.09, 20:16
      u mnie też jeżdża w końcu gdzieś muszą ,a czasy profitów osiedla
      gierka powinny juz minąć,wszyscy są równi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka