bazuka3 01.08.09, 22:07 Witam jestem w potrzebie,bardzo chetnie przyjmę meble kuchenne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Przyjme meble kuchenne IP: *.mentorg.com 05.08.09, 13:08 moge Ci sprzedac za 200zl komplet 4 szafki stojace w tym narozna i szafka pod zlew plus 4 szafki wiszace w tym suszarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Przyjme meble kuchenne IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.09, 14:04 olo,przyjmnie,przyjmnie,czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Przyjme meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 14:54 Za darmo umarło....;)))Cholera tak się niektórzy nauczyli tylko daj bo my biedni a tak naprawdę to zwyczajne lewusy( nie wszyscy) Podam przykład: -najczęściej w sobotę chodzą po mieszkaniach tzw biedni i proszą o jedzenie ale najchętniej pieniążki mówię wtedy: -"dam Pani wiaderko,mopa i płyn oczywiście i proszę powycierać klatkę schodową JEDNO PIĘTRO!!! zapłacę 6zł a praca na ok.15min i moje środki i co słyszę? A SAMA SE POWYCIERAJ CO JA SŁUŻĄCA!! Wydaje mi się,że komentarz zbędny.Przez kilka lat raz się zdarzyło,że Pani chętnie się podjęła powycierania i oczywiście zapłaciłam jej i nawet więcej niż proponowałam.Ten przykład świadczy o tym ile jest naprawdę potrzebujących a ile zwyczajnych ŚMIERDZĄCYCH LENI- LEWUSÓW.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przyjme meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:07 To prawda tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Przyjme meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:48 Nie można wszystkich wrzucac do jednej szuflady . Są ludzie potrzebujący pomocy i są ludzie którzy pomagają bezinteresownie .Nigdy nie sprzedałam mebli już mi nie potrzebnych .Byłam zadowolona ,że mogę komuś pomóc ,i nie ukrywajmy - wynoszenie niepotrzebnych mi mebli nie obciąża mnie finansowo .Dlatego głupim wydaje mi się hasło "za darmo umarło " . Jesli coś jest mi niepotrzebne -oddaję .I nie jestem wyjątkiem ! Tak czyni wiele ludzi ,małostkowi żądają pieniędzy .. Odpowiedz Link Zgłoś
bazuka3 Re: Przyjme meble kuchenne 06.08.09, 22:14 Witam ponownie.Jestem zainteresowany opcją za 200zl.napisz tylko w jakim stanie są mebelki i skąd je można odebrać,pozdrawiam.Moje gg 9931931 Odpowiedz Link Zgłoś