IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.09, 12:20
mam pytanie czy do komputera stacjonarnego potrzebuje antene majac wifi zeby
wyszukac sieci niezabezpieczone Poszukuje osobe ktora mi podlaczy i wyszuka
sieci w komputerze za rozsadna cene mieszkam w centrum katowic 519759412
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxxx Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 15:44
      po polsku-ukrasc neta chcesz:]zlodziej
      • Gość: eh Re: internet IP: *.cable.smsnet.pl 02.08.09, 15:54
        Ale są też darmowi prowajderzy, ale tu o takich chyba nie chodzi. Może to ten z
        tych, którzy magnesem liczniki cofają, gaz samoróbka, pajęczarskie łącze
        telefoniczne i elektryczne, blokada z dekodera zdjęta i 5 tysięcy kanałów na
        satelicie za darmo.. Takich nie wsadzają, a weź nie dopłać 20 groszy
        spółdzielni, to cię zjedzą.
        • Gość: gosc Re: internet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.09, 05:07
          widze ze u was na wsi nie macie darmowego internetu a w centrum jest na rogu
          pocztowej oraz mlynskiej mozna wejsc i skorzystac nie placac w silesi rowniez
          ale jak sie jest burakiem to sie tego nie wie wasza kultura pokazala na co
          polakow stac jestes dobrze zorietowany jak korzystac ze wszystkiego za darmo
          wiec na to wyglada ze ty jestes zlodziejem w przeciwienstwie do mnie bo ja nie
          wiem jak uniknac rachunkow za prad i gaz a tak ogulnie to mieszkanie mam
          nadplacone 3 miesiace pozdrawiam i zycze milego dnia a w wiekszych miastach tez
          jest internet darmowy i nie trzeba krasc
          • Gość: idiota Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 07:59
            tak tak kochamy cie zlodzieju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • bartoszcze Re: internet 03.08.09, 12:28
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> w centrum jest na rogu pocztowej oraz mlynskiej

To idź i tam zamieszkaj. Proste. A jak chcesz mieć w domu, to zapłać
            za ten internet, albo znajdź kogoś kto zapłaci. Tam na rogu jest
            miejski hotspot, w
            kilku miejscach w
            Katowicach
            też jeszcze można znaleźć. Ale jak widać w mieście
            się gubisz.
            • Gość: :/ Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:05
              wogole to podziwiam, za glupote, zeby takie cos pisac na forum gdzie kazdy ma dostep...
          • Gość: :/ Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:11
            gdzie ja pisalam, ze nie place za rachunki??chlopie palnij ty sie w lepetyne piszesz takie bzdury, ze az zal czytac....szukasz naiwniaka albo tez zlodziejacha.i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka