Gość: 19R20 IP: *.chello.pl 04.08.09, 20:47 głupis ty Łoju oj głupi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1964WNC "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.chello.pl 04.08.09, 21:21 Łój!A ja słyszałem że nadal nie ma sponsora i Jędruch go szuka..To jak to jest naprawde?Macie odwagę kłamać kibiców i media?Akcja z Centrozapem,kafelki,teraz herb miasta!Z kim wy wojować chcecie?Mało dostaliście na wiosne?Ile jeszcze kompromitacji?Nie wpadło wam do głowy że może pora na dymisje?Młody jesteś!znajdziesz sobie pracę! Mam tylko nadzieje że ty i twoi koledzy niczym zarzadzac juz nie bedziecie.Czekam z utesknieniem az was wywioza na taczkach.Gieksa potrzebuje menadżerów a nie gównażerii.Nie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.chello.pl 04.08.09, 21:24 a miasto jeszcze głupsze. zachowują sie jak dzieci w piaskownicy;/ a Ty jak nie znasz szczegółów to mordka w kubełek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaś Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: 88.220.36.* 04.08.09, 21:27 niech ten loj se da juz spokoj z zarzadzaniem... mamy juz tego dosc, odejdz juz z GKS, dzialasz juz wszystkim na nerwy a te nerwy moga komus nie wytrzymac na najblizszym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeehhhh! "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.chello.pl 04.08.09, 21:50 Uwaga!Krzyś zna szczegóły!To może zdradz je zarzadowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko oSZUK co? ty juz wiesz co ! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:59 ci co tak j.... Łoja to chyba bez wazeliny by do tyłka uszatemu weszli za te marne ochłapy co ostatnio na łaskawie dał a własciwie zrobił sobie taka reklame ze uratował GKS [ a przez poprzednie lata jego pseudorządzenia wbijał nam gwózdz za gwozdziem do tej ,,trumny] ze wyszedł na tej ,pseudo pomocy,, jako zbawiciel.Ludzie on GKS nienawidzi , ostatnio jak patrzyłem na prezydenta miasta Kielc kiedy nie były pewne losy Korony co do gry w ekstraklasie gdy w jego wypowiedziach była ta agresja ,oddanie on zył z Koroną było widac ze byłby w stanie sie ,,pochlastac , aby Korona grała w ekstraklasie- to było mi normalnie ŻAL ze my mamy takiego anty Gieksiarza a wrecz wroga na stanowisku Prezydenta MIASTA Katowic I jeszcze jedno ci co widzą w OSZUKU zbawce to porównajcie pomoc miast do swych klubów nie mowie o Poznaniu ,Warszawie czy wrocławiu lub Krakowie bo im my nawet nie mozemy butów czyscic ,wezcie sobie Gliwice itp miasta lub nawet miasteczka to wyjdzie wam jakie ochłapy na daje wasz ,,dobroczynca,, który rząda abyscie go na tronie wniesli na nastepną kadencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko GieKSa "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.gb.net.pl 04.08.09, 22:41 i co panie łój? urząd miasta pogroził palcem i musisz podkulić ogon, hmm? warto było iść na wojne z miastem? drogi zarządzie mojej ukochanej Gieksy - siebie już skompromitowaliście, ale nie kompromitujcie już więcej naszego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.netcity.pl 04.08.09, 23:23 Przez 42 lata swojego istnienia GKS grał bez herbu Katowic na koszulkach. To dopiero nasze stowarzyszenie go tam wprowadziło. Dodam, że nie znam innego klubu, nawet będącego własnością urzędu miasta, który miałby jego herb na koszulkach - mówi Artur Łój, wiceprezes klubu. Korona Kielce herb ma www.mks-korona-kielce.pl/image/22573/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-pzpn Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.chello.pl 05.08.09, 00:02 Odra Wodzisław też ma herb miasta na koszulkach,tuż nad sercem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha,ha,ha Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.mmj.pl 05.08.09, 13:12 Korona jako uzupełnienie budżetu dostaje 2 miliony złotych... UZUPEŁNIENIE!!! zastanów się człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.dyn.optonline.net 04.08.09, 23:47 Jestem kibicem Jastrzebia. Niedawno ponownie przeczytalem artykul Gazety Katowice z 18 grudnia 2007. miasta.gazeta.pl/katowice/1,82537,4774550.html Wyglada na to, ze juz wtedy PO przeznaczylo nas i was do "odstrzalu" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:28 Ruch też ma herb miasta na koszulkach. Coś słabo zainteresowany piłką ten Łój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlesiok A gdzie Jędruch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:31 A już myślałem, że Pan Józef Jędruch wycofuje się z "finansowania" Gieksy. To dopiero była by strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: 194.126.165.* 05.08.09, 09:26 Uszok i jego ferajna- Strzezcie sie sie bo kto podnosi reke na GieKSe to podnosi reke na wszystkich KATOWICZAN. Zreszta czas rozrachunku nadejdzie szybko. Pamietajcie ze to co czynicie teraz bedzie rozliczone przez nas - mieszkancow. A ty p.Bojarun nie cwaniakuj bo twoj czas takze minie. A chyba nie chcesz byc najbardziej znienawidzoną kukiełka w historii magistratu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:04 Ja jestem Katowiczaninem ,a giekse mam w du.. i takich jak ja jest więcej niż takich jak ty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIGOTA GKS Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: 194.126.165.* 06.08.09, 09:17 ty jestes gorolem, który przyjechol do naszego miasta za robota. Wiec sie nie odzywej smierdzielu. A jak ci sie nie podoba to wypad z Katowic!! Idz sobie do swoichcw...ow po szalu. i nie zabrudzaj juz katowic bo znowu trzeba bedzie oczyszczac to miasto z chorzowskiego scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działacz "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:21 Dodać nalezy, ze GKS nie rozliczył sie w terminie do 30 czerwca 2009 takze zdotacji na młodzież, która takze otrzymał w bandyci sposób.W Katowicach są lepsze i gorsze kluby. Mój Klub 2 lata temu w ofercie nie dołaczył przez przypadek listy członków i nie dostał dotacji w ogóle na cały rok i trzeba było strasznie biedować aby przeżyc, gdyz ja stwierdzno w magistracie złamalismy zasady konkursu, a tu na kazdum kroku w stosunku do GKS-u łamane są ustawy państwowe i zapsy umów i jest ok. A FE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustrator Re: "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:27 I właśnie takich daremnych działaczy jak ty i ci w naszej GieKSie co ciągle o czymś zapominają, nie zdążą albo nie potrafią mamy dość. Potrzeba profesjonalistów w naszych klubach a amatorstwo to sobie uprawiajcie w LZS-ach a nie w zawodowej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok prawdy Dla takich klubów jak GKS, nie ma miejsca w ... IP: *.tktelekom.pl 05.08.09, 12:01 Ekstraklasie. Zresztą wszyscy nie muszą w niej grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sport "Gieksa" może stracić wielką kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:38 Jak może stracić ?? powinno stracić, jeżeli miasto i uszok chcą przestrzegać prawa, jeżeli nie straci, to miasto katowice można nazwać miastem bezprawia, miastem rządzonym przez klan uszoka. Już raz miasto ominęło prawo przy udzielaniu dotacji na 2009, gdyż na koniec 2008 GKS był zadłużony w ZUSie i US co ich elimnowało od dostania dotacji, a jednak miasto stosując kompletne bezprawie przyznało GKS pieniądze z dotacji. A propo kraży gminna opowiastka, ze władze miasta umozyły GKS płatności za korzystanie z miejskich obiektów w 2008 roku aby można było dać im nowe pieniądze w 2009. Odpowiedz Link Zgłoś