ratpole 20.10.09, 10:24 Musze sie przyznac, ze ja tez miewam koszmary nocne z tym facetem w roli glownej. Zwlaszcza po sesji na FP. Wyglada znajomo, nie? hehehe thisman.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Fenomen 20.10.09, 10:34 eczek1 napisał: > Ja nie. A ty jeszcze nie spisz? Ja juz wstalem. Sprawdzalem czy nie mam Krawczyka w lodowce. Moge sie spokojnie zdrzemnac za chwile hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Fenomen 20.10.09, 10:43 Musze sprawdzic u siebie. Mam tam dobre rzeczy. hehe.. Ty, naprawde ty widzisz tego faceta? Mnie sie przysniwa taka jedna mloda laska ktorej nigdy wczesniej nie widzialem. hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fenomen 20.10.09, 10:57 eczek1 napisał: > Musze sprawdzic u siebie. Mam tam dobre rzeczy. hehe.. Te dobre rzeczy najlepiej mi smakuja w srodku nocy. Szukanie Krawczyka to wymowka dla zony, ktora budze wstajac. Wlasnie sobie pogryzam pyszne koszerne korniszonki made in Israel i nie moge przestac myslec o Krawczyku hehehe > Ty, naprawde ty widzisz tego faceta? Ten facet na obrazku jest podobny do Krawczyka jak dwie krople wodki hehe > Mnie sie przysniwa taka jedna mloda laska ktorej nigdy wczesniej nie widzialem. hahaha... Pewnie wnuczka... w planach hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Fenomen 20.10.09, 11:08 Ogorki na chory zoladek? Chciaz koszerne, to moze. Ten facet na obrazku ma przypominac ojca z ktorym chce sie pokochac. Ja tam wole ta 13-tke ktora mi sie sni po tym jak uwiezili naszego dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fenomen 20.10.09, 11:13 eczek1 napisał: > Ogorki na chory zoladek? Chciaz koszerne, to moze. Ja nie mam chorego zoladka. A koszerne wcale nie szkodza bardziej niz zwykle hehe > Ten facet na obrazku ma przypominac ojca z ktorym chce sie pokochac. > Ja tam wole ta 13-tke ktora mi sie sni po tym jak uwiezili naszego > dyrektora. Nie deklaruj sie tak otwarcie, bo bulwiasta policja zamiast odmierzac krawezniki woli siedziec przy kompach w cieplym komisariacie, przy wiadrze herbaty Madras i polowac na najmniejsze przejawy pedofilii na internecie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Fenomen 20.10.09, 16:12 ratpole napisał: > woli siedziec przy kompach w cieplym komisariacie, przy wiadrze > herbaty Madras czyzby im kawe zbozowa na herbatke zamienili? Odpowiedz Link Zgłoś