Dodaj do ulubionych

najlepszy polak to na emigracji

IP: *.187.49.201.porchlight.ca 07.03.04, 23:20
tak,czytajac gazety i ogladajac TV,qzwa wszystko jest tak pieknie ze nic
tylko przyklasnac,co popatrze na te madre mordy w
TV,prof,doc,rektor,socj,szczeka opada,jestem powalony wiedza tyuch szanownych
osob,i ichnimi radami,super mamy fachowcow,politykow,zgroza,doperowadza do
katastrofy ,wyjalowioenia ziemi i ichmieszkanmcow,psy szczekaja a jkarawana
jedzie dalej,Lysiak gdzie jestes?,pyrsk
Obserwuj wątek
    • squatt-n-leavitt Re: najlepszy polak to na emigracji 07.03.04, 23:50
      ano jak to w Lepperlandzie tytuly sie licza. A to, ze w zyciu do niczego
      nieprzydatne to juz inn sprawa.
      • artur666 Re: najlepszy polak to na emigracji 08.03.04, 00:34
        A kto projektuje domy, ktore murujesz?

squatt-n-leavitt napisał:

> ano jak to w Lepperlandzie tytuly sie licza. A to, ze w zyciu do niczego
        > nieprzydatne to juz inn sprawa.
        • Gość: Wieza Beta Re: najlepszy polak to na emigracji IP: *.oc.oc.cox.net 08.03.04, 00:43
          Wy jakies pojebusy jestescie. Z jednej strony niedobrze wam sie robi na mysl o
          polsce a z drugiej nawet w kanadzie telewizje z PL ogladacie.
          qrwa, to trezba byc naprawde jebnietym.
          • artur666 my-wy-oni? 08.03.04, 00:52

-my nie mieszkamy w Canada
            -my nie ogladamy TV a szczegolnie polskiej.
            i co WY na to?

Gość portalu: Wieza Beta napisał(a):

> Wy jakies pojebusy jestescie. Z jednej strony niedobrze wam sie robi na mysl o
            > polsce a z drugiej nawet w kanadzie telewizje z PL ogladacie.
            > qrwa, to trezba byc naprawde jebnietym.
            • Gość: Rybka Re: my-wy-oni? IP: *.dialup.telenergo.pl 08.03.04, 22:36
              My tez sie cieszymy ,ze ciebie nie ma w Polsce i to bardzo pierdolo jedna.
              • filipek.us Re: my-wy-oni? 09.03.04, 10:19
                Gość portalu: Rybka napisał(a):

> [..]ciebie nie ma w Polsce i to bardzo pierdolo jedna.

A im bardziej go nie ma, tym bardziej, narybku, мне насрать на твое лицо.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=11217581&a=11217761
                • Gość: Rybka Re:polonijny dziad fliperek IP: *.dialup.telenergo.pl 13.03.04, 19:21
                  Ojej glupi filipek mi odpisal jakie to szczescie ale widze jezyka mocodawcow
                  nie zapomnial-dziad.Rozwolnienie ma dziad od gen.mod.zywnosci i kompleksy na
                  temat swojej twarzy.
                  Jak tam dziadu na budowie?Dale glowa wbijasz gwozdzie?
                  • Gość: инкогнито Narybek, ty Rumunie he he he IP: *.dyn.optonline.net 13.03.04, 20:08
                    • Gość: Rybka Re:super fish IP: *.dialup.telenergo.pl 13.03.04, 20:13
                      Cos tam napisales cienki bolku ale cienki jestes dalej my dear screw face.
                      see you soon
                    • Gość: Rybka Re: Narybek, ty Rumunie he he he IP: *.dialup.telenergo.pl 13.03.04, 20:23
                      Zapomnialem dodac inkognido-czerwona ze twoj smiech is so cute, ze nie masz
                      gornych siekaczy!!!!!!
                      HaaaaaaaaaaaaaaaaHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
              • soup_nazi Ryba - you stink, hehehe n/t 09.03.04, 17:17

• Gość: Rybka Volksdojcz=soup IP: *.dialup.telenergo.pl 13.03.04, 19:31
                  Widzisz dziadu polonijny to jest tak,ze smrodem to ty dziadu jestes bo
                  w ambasadzie robiles krzywy ryj bo ci sie firma rozleciala(ZOMO)volksdojczu
                  i dragi przestali dawac dziadom i dziad musial jechac gdzie dragow full.
                  Pa dziadu
          • soup_nazi Re: najlepszy polak to na emigracji 08.03.04, 18:29
            Gość portalu: Wieza Beta napisał(a):

> Wy jakies pojebusy jestescie. Z jednej strony niedobrze wam sie robi na mysl o
            > polsce a z drugiej nawet w kanadzie telewizje z PL ogladacie.
            > qrwa, to trezba byc naprawde jebnietym.

Jest taka grupa ludzi, calkiem liczna, ktora oglada polska TV, bo zyje, mimo
            uplywu lat, nogami w Kanadzie, a glowa w Polsce. Oglada tez dlatego polska, bo
            w kanadyjskiej moze sobie jeno obrazki poogladac, wylaczywszy fonie, hehehe
            (mimo uplywu lat). Stworzyli sobie wirtualne getta i w nich sie taplaja, bojac
            wychylic nosa na rzeczywistosc.

Sam tez czasem ogladam, glownie dlatego, zeby podczas ogladania cieszyc sie
            zywiolowo i orgazmicznie, ze mnie tam dawno nie ma, hehehe. Duza przyjemnosc,
            polecam.
            • Gość: karlik Re: najlepszy polak to na emigracji IP: *.187.48.250.porchlight.ca 13.03.04, 01:55
              no tak tez nie moge pisac ,mam ta polska satelitke,i co sobie tak popatrze na
              te nasze podworko wraca mi chec na moj rodzimy program w rogers,co wcale nie
              umniejsza mojej mysli ze najlepszy polak to na emigracji jest!!!,popatrzmy na
              naszych bohaterow,samo zagraniczniacy,czyli ciw kraju ssame duponie,do
              niczego,juz to ponad 150 lat temu wiedzieli hostorycy!!,pyrsk
              • Gość: wowa Re: najlepszy polak to na emigracji IP: *.49-203-24.mc.videotron.ca 13.03.04, 02:20
                widzisz Karlicku tys to mondry pierunie chop
                od 150 lat jezdili za robota i dalej jezdza i co sie zmienilo?NIc
                tylko niech gliniaki cichociemne nie mowia ze whameryce tak samo albo gorzyj bo wlasnie sie wybieram na weekend
                zobaczyc ta nedze . Ostatno bylem w lipcu w Rhode Islanad i nie widzialem wrecz przeciwnie, a tera jade do Maciacia czyli Mass.
                kroczem tow. do europy i fjucze is no wisa
                • donk Scyzoryki tez wyemigrowaly. 13.03.04, 02:31
                  Nie podoba mnie sie sranie na Polske.
                  Przypomina mnie to Volksdeuschow i innych parszywych kolaborantow. Czasem mnie
                  sie wydaje, ze ci co tak sraja, to najwieksze wsze faszystowskie. Lub czerwoni
                  zlodzieje, ktorzy w PL sa listami gonczymi szukani.
                  Wyjechali z kieleckiego spod strzechy i w dupie sie przewrocilo.
                  • Gość: wowa Re: Scyzoryki tez wyemigrowaly. IP: *.49-203-24.mc.videotron.ca 13.03.04, 02:42
                    donky a wy to z skad mieszkacie?
                    • donk Re: Scyzoryki tez wyemigrowaly. 13.03.04, 10:30
                      Bez obawy, ja miastowy, duzomiastowy, bardzoduzamiastowy. Jednym slowem
                      niescyzoryk.
                  • belle.co Re: Scyzoryki tez wyemigrowaly. 13.03.04, 20:15
                    donk napisal/a:
                    >Czasem mnie
                    >sie wydaje, ze ci co tak sraja, to najwieksze wsze faszystowskie. Lub czerwoni
                    >zlodzieje, ktorzy w PL sa listami gonczymi szukani.

Chyba ci sie cizio we lbie pojebalo, zwlaszcza z tymi listami gonczymi za
                    czerwonymi zlodziejami. Te listy goncze to tylko ZASLONA DYMNA. Popatrz sobie
                    na gebusie rzadzacej elyty i jeszcze raz pomysl o tym co napisales pacanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka