pluskwa_jestem Re: slynne wiklinowe koszyki 19.03.04, 15:32 a znasz jakas strone co uczy jak robic te koszyki? Karaluch i ja mamy ochote zalozyc polskie towarzystwo wikliniarskie, jako hobby oczywiscie. Mamy nadzieje ze przyjma sie w supermarketach zamiast plasykowych toreb. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: slynne wiklinowe koszyki 19.03.04, 15:43 pluskwa_jestem napisała: > a znasz jakas strone co uczy jak robic te koszyki? Karaluch i ja mamy ochote > zalozyc polskie towarzystwo wikliniarskie, jako hobby oczywiscie. Mamy nadzieje > > ze przyjma sie w supermarketach zamiast plasykowych toreb. > ehhh zeby byl miron mironovich...on by znalazl! wikliniarstwo, to tak jak sztuka strugania ptaszkow z kawalka drewna, wiedza tajemna, najpilniej strzezona, przekazywana z pokolenia na pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwa_jestem Re: slynne wiklinowe koszyki 19.03.04, 16:01 jot-23 napisał: > wikliniarstwo, to tak jak sztuka strugania ptaszkow z kawalka drewna, wiedza > tajemna, najpilniej strzezona, przekazywana z pokolenia na pokolenie. No to chyba za kierpce sie zabierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: slynne wiklinowe koszyki 19.03.04, 17:10 Nie trac czasu, sprowadz z Vietnamu za grosze ... Zajmij sie czyms wazniejszym! Pisaniem na Forum?? SP Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwa_jestem Re: slynne wiklinowe koszyki 19.03.04, 17:31 forum to nie hobby to patriotyczny obowiazek kazdego polonusa. Moze zabrac sie za robienie oscypkow w wolnych godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś