07.02.12, 03:23
ratpola w leb!
Obserwuj wątek
    • szurniety_szczur Re: yeb yeb 07.02.12, 06:20
      biedakowi cos sie stalo, pewnie nicki mu sie w koncu pomieszaly: ratpol=warcholski=ontarian=jot23=filipek.us Ktorego nicka mu pominelam?
      • rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 06:34
        myslisz powaznie, ze to on?
        pieknie mu wczoraj zayebales tym wozkiem hehe
        • szurniety_szczur Re: yeb yeb 07.02.12, 14:51
          myslisz ze to w koncu pchnelo go w objecia psychiatry? Trzeba to oblac.
          • rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 16:06
            od wczoraj zamknal paszczydlo, musialo zabec hehe ostatnio co zalozy watek to zostaje porzadnie skopany, demencja starcza albo poczatki alzhajmera i tak dlugo chlal bezkarnie hehee a taki madry i wygadany byl, zostalo wspomnoinie
            • szurniety_szczur Re: yeb yeb 07.02.12, 16:26
              wiesz co tego sqviela zalamalo? Ten diabelski pomiot myslal ze ludzie nie widza ze warcholski=ratpol=ontarian=filipek.us=polonus5=jot-23 i jeszcze kilka innych nickow ktorych na razie nie pamietam.
              • ratpole Re: yeb yeb 07.02.12, 17:23
                szurniety_szczur napisał:

> wiesz co tego sqviela zalamalo? Ten diabelski pomiot myslal ze ludzie nie widza
                > ze warcholski=ratpol=ontarian=filipek.us=polonus5=jot-23 i jeszcze kilka innyc
                > h nickow ktorych na razie nie pamietam.

Nic mnie nie zlamalo tylko mi Gazeta IP zablokowala.
                Musialem ich blagac na kolanach, zlozyc samokrytyke i obiecac, ze juz nie bede plul na bulwe.
                W trakcie wymiany mejli powiedziano mi, ze pan Michnik nienawidzi ludzi, ktorzy opluwaja kraj, ktory on kocha ponad wszystkie inne i poswiecil pol zycia na walke o jego dobrobyt. Znaczy sie kraju dobrobyt.
                Dlatego mam o bulwie pisac dobrze albo wcale!
                Polecono mi wziac przyklad z roznych szczurow - np. szurnietych i kanalowych, ktorzy dorobili sie Medalu Zasluzonego Zolnierza Wojsk Lacznosci z Polonia na odcinku agitpropu, ewentualnie pomniejszego scierwa jak aspiranci, pp. czosnek i donek.
                Co mialem zrobic?
                Ja tez kocham bulwe wiec podpisalem lojalke hehehehe
                • rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 17:55
                  > Ja tez kocham bulwe wiec podpisalem lojalke hehehehe

wiedzialem zes qerwa
                  • ontarian Re: yeb yeb 07.02.12, 18:29
                    rat_canals napisał:

> wiedzialem zes qerwa
                    qrvy lojalek nie podpisujom, tyko sie qrviom
                    i sam o tym dobrze wiesz, bos nie podpisal
                    • _czosnek_ Re: yeb yeb 07.02.12, 18:45
                      A ty cieciu oczywiscie jako pierwszy podpisales.
                      • ontarian Re: yeb yeb 07.02.12, 18:57
                        a ty oczywiscie nie podpisales, bo siem qrvisz, hehe
                        • szurniety_szczur Re: yeb yeb 08.02.12, 03:11
                          nie przejmuj sie tym co mowia o tobie niezyczliwi, kup sobie znowu pare dasek z houmdipo i od razu poczujesz sie lepiej. Juz tak raz zrobiles, nie pamietasz?
    • rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 20:05
      stary sciur to zyeb
      • przyjacieltwojejzony Re: yeb yeb 08.02.12, 00:36

rat_canals napisał:

> stary sciur to zyeb
        Widze ze znowu seplenisz.....czyzbys zeby w kuchni zostawil
        • rat_canals Re: yeb yeb 08.02.12, 00:46
          w szklance z coorega tabs
          • kup_pan_paszport Re: yeb yeb rat_anals w pusty cymbał 08.02.12, 02:43
            forum.gazeta.pl/forum/w,44,133051507,133147845,rat_anals_tfuj_nick_to_dubeltowa_literufka.html
            • szurniety_szczur Re: yeb yeb rat_anals w pusty cymbał 08.02.12, 03:13
              twoj nick jest do doopy, zmien sobie na przyjaciel_szerokodupnego.
              • rat_canals Re: yeb yeb rat_anals w pusty cymbał 08.02.12, 04:42
                przyjebal sie jak gowno do podeszwy. hehe pewnie znowu nie ma mu kto smsa wyslac do polski buahaaa dziad bosy
                • kup_pan_paszport yeb yeb rat_anals w pusty łeb 08.02.12, 04:58
                  Nie popłacz się anals wink
                  forum.gazeta.pl/forum/w,44,133051507,133147845,rat_anals_tfuj_nick_to_dubeltowa_literufka.html
                  • rat_canals pipek tylko na tyle cie stac? 09.02.12, 05:48
                    cienko, cieniutko z toba, jak z ta cienciwka ciensza od polsilvera buahaaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka