Dodaj do ulubionych

dowartosciowywanie sie, hehehe

IP: *.cwshs.com 15.06.04, 21:08
napewno nie raz spotkaliscie rodzicow (o dziwo przewaznie matki)
co to ilekroc z kims rozmawiaja, zawsze musza swoje pociechy wychwalac
niezaleznie od wieku tych pociech
wqrwia mnie gdy slysze: "a moj synek to taki a taki"
"a moja coreczka jaka inteligentna i zdolna" itp
i tak se mysle ze chyba im wiecej tego zachwalania
tym gorzej z tymi pociechami tak naprawde jest
co zreszta juz pare razy zauwazylem

tak wiec ci wszyscy co maja taka potrzebe
(potrzebe dowartosciwania siebie i swoich dzieci)
prosze o wpisy na tym watku a nie na innych
(nie ma potrzeby zasmiecania innych watkow)

tak zeby na pusto nie zaczynac
to wyrecze jedna pania zeby sie fatygowac nie musiala

Gosc portalu: wadera napisal(a):

> nie zwrocialam uwagi co napisales w REsmile) Dla Twojej wylacznie info mowie
Ci,
> ze moje potomstwo switnie sobiee razdi! Starszy syn zrobil doktorat na
Rutgers
> University, drugi za rok konczy medycyne!!
> Teraz widzisz, co im jako matka w genach przekazalam.
> A ty co? Zacznij od zmian, ale siebie- moze nie zapozno!
> Pozdrawiam Wadera
Obserwuj wątek
    • donk Noooo, dowartosciowanie vipka to VIP-1 16.06.04, 01:46
      Oprocz tego on siem dowartosciowuje, gdy szkoly zaczynaja ferie.

Zaklada cioci prochowiec.
      Zaklada same nogawki od spodni.
      Staje w miejscach gdzie duzo dzieci....i dowartosciowuje siem,
      uchylajac dyskretnie plaszczyka, pokazuje mlodym sfoja skorke.
      a fe! a fe!
      Kiedys ci ja jakis bezpanski pies upierdoli.
    • Gość: Wadera Re: dowartosciowywanie sie, hehehe-Vip1 IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 05:02
      Vipku kochany, wierz mi,dzieci mam super!
      do wczoraj nie mialam zadnych problemow,a dzisiaj mam i to duzY!!!!/nie z
      dziecmi oczywiscie!
      Cholera znowu popsul mi sie moj jaguarsad((((
      Juz 2-gi raz w ciagu 2,5 roku szlak trafil transmisje /43 tys mill/ Jechalam ze
      sklepu i nagle ukazal sie napis "gear buks fell" , silnik zgasl i auto "caput":
      ((((((, ledwo zdazylam skrecici na pobocze. Juz nie mam zdrowia to tego junk,a!
      Jag jest 82 rok all wheel drive, sport edytion. 1-szy raz szlak trafil
      transmisje po roku 18 tys mill! Od samego poczatku ciagle cos sie psulo ! przez
      okres niecalych 3 lat 8 razy go naprawialam! co prawda drobne usterki,ale
      zaduzo jak na tak krotki okres eksploatacjii!, po 25 tys chamulce byly do
      wymiany/tylko klocki 378 dol/, z wymiana 870sad po 26 tys opony 4-ry po 270 dol.
      Ostrzegam kazdego, kto ma zamiar kupic sobie Jaguara /fordowskie
      wydanie/,nieeeeeeeeeee!!!!!! Chyba najbardziej tandetne auto jakie Amerykanskie
      firmy wypuscily na rynek! Komfort jazdy-beznadziejny, trzesie gorzej jak na
      wozie drabiniastym! fatalna sprawa! Jestem bardzo zawiedziona tym samochodem,
      dlatego mowie kazdemu kto by mila zamiar kupic Jaguara- zaduzo problemow!!
      Dokad na gwarancjii to jeszcze ok, co potem?
      W sobote ide robic trade, tylko musze sie zastanowic co kupic? oczywiscie nie
      mowie o samochodach klasy Honda czy Suburu. Lexus, Infinity i tego typu-owszem
      Wszelkie rekomendacje wezme pod uwage!
      Pozdrawiam Wadera

• ertes ach te geny wiadery 16.06.04, 07:25
        Ale kurna basko sie dorobilo! jaguar z 82 roku

i widac jak sie znasz na luksusowych samochodach stawiajac w jednym rzedzie
        Honda, Subaru ora Lexus, Infinity.
        Zwlaszcza Hondy sa luksusowe haha

cos te twoje geny calkiem chujowiutkie

RaDA: kup samochod 5 letni a nie 22 letni to bedzie sie mniej psul
        • Gość: wadera Re: ach ta glupota Ertesa IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 14:10

Oj glupiutki Ertesku ,umiesz tylko krytykowac ! Naucz sie czytac uwzgledniajac
          znaki interpunkcyjne!Widze, ze masz duze problemy! Zreszta co sie dziwic, ty
          masz same problemy!!!
          Najwiekszy ze mna-smile)))))))))
          Przeczytaj jeszcze raz YOU IDIOT!
          < Oczywiscie nie mowie o samochodach klasy Honda czy Suburu./kropka/!!!!!!
          Lexus,Infinity - owszem>
          Rozumiesz to bezmozgowcu?
          A tak wogole to po co ja do Ciebie odpisuje!
          Od tej chwili daje Ci IGNORA!!!

Wadera

• _czosnek_ Re: ach ta glupota Ertesa 16.06.04, 14:28
            Nie martw tym burakiem wadera.
            Jak kazdy ciec z Niemiec, ertes moze sobie pozwolic tylko na Japsa, dlatego
            uwaza ze to takie szczescie dorobic sie Subaru lub Fiata. Szparen szparen
            HAHAHA
          • Gość: Pojebasia553 Siem wtroncem IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.04, 19:43
            Gosc portalu: wadera napisal(a):
            >A tak wogole to po co ja do Ciebie odpisuje!

Twój tekst byłby nieco lepszy, gdyby składał się wyłącznie z tego jednego
            zdania.
    • st.ronald oh, me too dowartoscowac sie 16.06.04, 05:09
      i used to have my own plane and a bunch of bullet-proof limos.

but now i have an ICBM suck up my ass. Ow!!
    • Gość: Wadera Re: VIP- dowartosciowywanie sie, hehehe IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 14:41
      VIP, Zal Ci serce sciska, ze Ci Bozia nawet glupich dzieic nie dala?
      I lepiej, po co maja sie biedactwa z cwiartka mozgu odziedziczonym po tatusiu
      meczyc na tym swiecie! Mowie Ci to ku przstrodze, zebys czasami napomysl nie
      wpadl
      i potomstwo sobie zafundowal!!!smile)
      Ja mam 2 synow-srednia statystyczna na rodzine to tylko 1 dziecko na 3
      rodziny!. Zatem-kochaj sie tylko dla przyjemnosci! Statystyki sa OK!!! Trzeba
      dbac o przyszlosc madrej , wyksztalconej generacjii!Zobacz co sie wPolsce
      dzieje! W okresie solidarnosci kto mial rozum wyjechal, z malymi wyjatkami typu
      VIPsmile))/ komuna wrecz zachecala do opuszczenia Polski/ 2 godzinne programy pod
      tytulem Polacy w Austrii/ przeciez tam pokazali nawet mapy drog dojazdowych do
      Trajskirchen!!! I zobacz co sie dzieje dzisiaj w Polsce! Polmozgowcy nie maja
      kogo do Rzadu wybrac! , a patrzac na przyszlosc Pokolen/wole nie myslec! Chyba
      zamiast dolarow beda nasze dzieci "pozyczac",zeby jakikolwiek lad i porzadek w
      Polsce zaprowadzicsmile) Ale Ty sie tym nie przejmuj WIPKU, na Tobie i tak sie
      generacja skonczy! I chwala Bogu!
      • Gość: wadera Re: Jak to sie stalo! IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 14:53
        Przepraszam- chyba jeszcze spie/ nie wiem co kliknelam i "polecialo"(
        Sorry-Wadera
    • Gość: Wadera Re: VIP- dowartosciowywanie sie, hehehe IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 14:51
      VIP, Zal Ci serce sciska, ze Ci Bozia nawet glupich dzieic nie dala?
      I lepiej, po co maja sie biedactwa z cwiartka mozgu odziedziczonym po tatusiu
      meczyc na tym swiecie! Mowie Ci to ku przstrodze, zebys czasami napomysl nie
      wpadl
      i potomstwo chcial sobie zafundowac!!!smile)
      Ja mam 2 synow-srednia statystyczna na rodzine to tylko 1 dziecko na 3.
      Zatem-kochaj sie tylko dla przyjemnosci! Statystyki sa OK!!! Trzeba
      dbac o przyszlosc madrej , wyksztalconej generacjii!Zobacz co sie wPolsce
      dzieje! W okresie solidarnosci kto mial rozum wyjechal, z malymi wyjatkami typu
      VIPsmile)) Jak Tobie sie udalo?/ komuna wrecz zachecala do opuszczenia Polski/ 2
      godzinne programy pod
      tytulem Polacy w Austrii/ przeciez tam pokazali nawet mapy drog dojazdowych do
      Trajskirchen!!! I zobacz co sie dzieje dzisiaj w Polsce! Polmozgowcy nie maja
      kogo do Rzadu wybrac! , a patrzac na przyszlosc Pokolen/wole nie myslec! Chyba
      zamiast dolarow beda nasze dzieci "pozyczac",zeby jakikolwiek lad i porzadek w
      Polsce zaprowadzicsmile) Ale Ty sie tym nie przejmuj WIPKU, na Tobie i tak sie
      generacja skonczy! I chwala Bogu! Aha wiesz co Vipku ,tak czasami
      to Ci zazdroszcze tej glupoty! Ilez to latwiej zyc glupiemu! Nie zdaje sobie
      sprawy z wielu rzeczy i zyje spokojniesmile))))))))
      A ja mam znowu problem z moim Jaguarem!!!-Vipku- nie kupuj przypadkiem Jaga!
      Ups! do kogo ja to mowie ? / widzisz co problemy robia/ czlowiek sie zapomina z
      kim rozmawia smile)))))))))))))))))
      Pozdrawiam Wadera
      • Gość: VIP-1 ty glupia babo IP: *.cwshs.com 16.06.04, 15:34
        widze ze tak sie w tobie zabulgotalo
        ze juz po kilka razy te same bzdety wypisujesz, hehehe
        prosze cie napisz nam cos wiecej o swoich synkach
        o tym jak to jeden prezydentem PL zostanie
        a drugi prezydentem US
        tak, tak, dla takiego zdolniachy konstytucje nawet zmienia
        no koniecznie cos o ojcach tych geniuszy
        nie pisze mezu, bo chyba tylko kompletny debil
        taki jak donk, ozenilby sie z taka idiotka
        pewnie po pijaku tych "doktorow" robili
        bo na trzezwo to nie mysle by takie wiadro posunac chcieli
        no napisz cos jeszcze, prosze
        • ertes Re: ty glupia babo 16.06.04, 16:01
          hehe ale glupie babsko

wiadra pochwal nam sie czyms.
          Czy masz tylko jeden samochod?
        • Gość: Wadera Re: Vipek IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 16:08
          • Gość: Wadera Re: Vipek IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 16:09
            ))))))))))))))))!!!!!
            • Gość: wadera Re: Vipek IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 16:10
              Vipku-tylko nie pomyl sie!
              To nie do Ciebie!
              TO Z CIEBIE!!!!!!!!!!!
              Wadera
              • Gość: VIP-1 patrz by ci dentures od rechotu nie wypadly, hehe IP: *.cwshs.com 16.06.04, 16:20
                no to juz porechotalas troche
                a teraz dokoncz nam te swe rodzinne opowiesci
                wszyscy z niecierpliwoscia czekamy
                by dowiedziec sie o tych rodzinnych "sukcesach" hehehe
                • ertes Re: patrz by ci dentures od rechotu nie wypadly, 16.06.04, 16:40
                  Czekaj,czekaj, nie widzisz ze baba mysli co zrobic i czym sie pochwalic?
                  Zobacz ile tu postow naprodukowala tak ja ruszylo.
                  Jak znajdzie cos godne pochwalenia sie to nie omieszka napisac.
                  Do tej pory jej osiagnieciem zyciowym jest Jaguar i wymiana opon. Kobita nie ma
                  zbyt wygorowanych wymagan.
                  • Gość: VIP-1 Re: patrz by ci dentures od rechotu nie wypadly, IP: *.cwshs.com 16.06.04, 16:57
                    22-letni jaguar, hehehe
                    to sie babsko dorobilo
                    ale jak widze to nie ma czym sie za bardzo chwalic
                    w kolko o tym samym pieprzy
                    • Gość: tato Re: patrz by ci dentures od rechotu nie wypadly, IP: *.fastres.net 16.06.04, 17:21
                      .......hivciu szmato gejowska...........jak tam jazda komunikacja miejska?
                  • Gość: tato ertes IP: *.fastres.net 16.06.04, 17:14
                    ...ty buraku smierdzacy......spierdalaj z tego foruma........
                    • Gość: VIP-1 Re: ertes IP: *.cwshs.com 16.06.04, 17:33
                      ty ociec sie lepiej zajmij lodami eurodupkow
                      no i wytrzezwiej w koncu hooyu lysy
              • Gość: polak Re: Vipek IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 16:25
                Wadera ja mam inny problem w Stanach niz zepsuty samochod. Uwielbiam chodzic,
                jezdzic na rolkach i rowerze, a debilni Amerykanie nie potrzebuja chodnikow i
                sciezek rowerowych.
                Dlaczego smieszy ich idacy czlowiek ?
                Mam siedzaca prace i godzinny marsz do niej i z powrotem pomaga mi utrzymac
                figure i nie rosnie mi dupsko jak duzej grupie moich amerykanskich
                wspolpracownic.
                • Gość: Wadera Re: Polak! IP: *.dyn.optonline.net 16.06.04, 18:40
                  Ciesze,ze jezdzisz na rolkach i rowerze! Ja jezdze tylko na rowerze. Na rolki
                  juz jestem za "stara"sad Pytanie mam : dlaczego do tego typu sportu potrzebujesz
                  chodnikowi sciezek rowerowych. Jezdzac na rowerze poboczem drogi raz, ze
                  narazasz sie na wypadek, a po drugie wdychasz spaliny samochodowe-CO2.
                  JJa zaczepiam rowerek do samochodu i jade sobie do slicznego parku /20 min/ i
                  tam mam wszystko: siciezki rowerowe, lasek i cien, mnostwo zieleni a
                  przedewszystkim duzo swiezego powietrza! Moze dlatego merykanie patrza dziwnie
                  na Ciebie,ze jezdzisz na roklkach poboczem !
                  Ciesze sie, ze masz tyle samozaprcia ,ze uprawiasz sporty! Ja jezdze 2 razy
                  dzienniepo godzince/rano i wieczorem/, czasami sie oszukujesad((.
                  PS. A zepsuty samochod to nie jest moj problem: wczoraj serwis Jaguara zabral
                  mojego Jaga/ jest jeszcze na gwarancjii/ a podstawili mi sliczna sportowa BMW!
                  Jedno co musze powiedziec, Jaguar traktujeklienta SUPER!

Polak- Amerykanie to dziwny troche narod!Ale ja ich lubie za ich otwartosc i
                  usmiech na codzien!Do reszty mozna sie przyzwyczaic.
                  Pozrawiam Wadera

• Gość: polak Wadero IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 20:44
                    Przez kilka lat mieszkalam w Holadii.
                    Od 2001 mieszkam w Stanach w malym prowincjonalnym miescie.
                    W tygodniu jazda na rowerze do pracy czy pojscie na piechote to praktycznie
                    jedyny wysilek fizyczny, ktory pomaga mi utrzymac kondycje i figure.
                    Rozczarowanie moje jest okropne jak slysze komentarze pod moim adresem lub
                    nachalne proby podwiezienia.
                    Oni chodzenie uwazaja za cos nienormalnego.
                    A takich oblesnie grubych cielsk jak tu nie widzialam nigdzie. Ponoc stan w
                    ktorym mieszkam przoduje w ilosci ludzi z nadwaga.
                    Ja jak na razie zauwazylam, ze ta ich otwartosc, usmiech i tolerancja jest na
                    pokaz i przereklamowana.
                    W Europie mieszkalam zawsze w duzych miastach,tu w niewielkim miasteczku, stad
                    pewnie moje rozczarowanie.
                    mimo wszystko pozdrawiam optymistycznie

• Gość: Wadera Re: Polak IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 21:31
                      Musze Cie przeprosic! Myslalam, ze sport uprawiasz dla przyjemnosci, dlatego
                      wysylalam Cie do parkusad
                      A to ze laczysz przyjemne z pozytecznym , to sie chwali! Nie dziwie Ci sie,ze
                      Cie pewne nalecialosci Amerykanow denerwuja! 3 lata to nie dosc by ich naprawde
                      poznac i przyzwyczaic sie do ich sposobu i podejscia do zycia.Wiesz co mnie
                      tylko zdziwilo w Twojej wypowiedzi, ze oni proponuja Ci, ze Cie podwioza!
                      Zazwyczaj Amerykanie nie podwoza. Boja sie! Tutaj kazdy kazdego i o wszystko
                      sadzi! W razie wypadku drogowego insurance robia duzy problem z tego powodu.
                      Polski "Autostop" nie istnieje! Ja mowie o stanie New Jersey. Moze inne stany
                      maja inne "zwyczaje" nie wiem.Otylosc Amerykanow jest procentowo duza, ale juz
                      ma tendencje spadkowe. Otylosc wiaze sie wlasnie z tym co slusznie zauwazylas-
                      brak ruchu! Gdyby mogli toby po Pathmark samochodem zakupy robili!sad(
                      Piszesz <usmiech i tolerancja jest na pokaz i przereklamowana> Moze masz i
                      racje. Osobiscie juz tego nie zauwazam, ale tak po przemysleniu , to osobiscie
                      wole nawet sztucznie usmiechniete buzie na ulicy ,jak szczere mrukowate
                      spojrzenie na polskich ulicach. Kiedys bedac w Polsce zapomnialam sie i tak jak
                      u nas przeprosilam pania w kolejce do kasy, tracilam ja niechcacy, przy czym
                      sie milutko usmiechnelam.Lo matko, do dzis widze ta kamienna twarz z piorunami
                      w oczach!No, nie! Po tym zdarzeniu, nawet jak najbrzydszy 'murzyn " na ulicy
                      Nowego Yorku sie usmiechnie to sie ciesze! Smutne , zamyslone , zniszczone sa
                      twarze na polskich ulicach.Chodzac ulicami wroclawia, patrzac na smutne twarze
                      ludzi obok, czesto popadam w apatiesmile
                      To sie naprawde udziela.Polak zwroc uwage czy atmosfera otoczenie nie ma na
                      Ciebie wplywu. Gwarantuje, ze ma! Dlatego, wlacz sie w "sztucznie" usmiechnieta
                      Ameryke", sama sie duzo usmiechaj, z czasem sie sama przekonasz, ze tak lepiej!
                      Wlasnie, wiecej optymizmu na codzien!!! Powodzenia w USA!

Pozdrawiam Wadera

• Gość: VIP-1 mowilem wiaderko zeby tutaj te bzdety pisac IP: *.cwshs.com 16.06.04, 18:11
      Gość portalu: wadera napisał(a):

> Ja w swojej jacuzzi moge sie kompac caly rok!!! tax freesmile)

no to co jeszcze masz glupia stara ruro? pochwal sie
      • Gość: tato Re: mowilem wiaderko zeby tutaj te bzdety pisac IP: *.fastres.net 16.06.04, 18:13
        ....niestety nie ma cioci..........hehehehe
      • ertes Re: mowilem wiaderko zeby tutaj te bzdety pisac 16.06.04, 18:22
        Biedna, niedowartosciowana kobieta.
        W sumie to jest smutne ze po tylu latach emigracji trzeba szukac szczescia i
        aprobaty na forum.
        • Gość: tato ertes IP: *.fastres.net 16.06.04, 18:26
          ....ty stary pierdolcu.........spierdalaj kosic......trawe.........hehehehe
          • Gość: VIP-1 tato IP: *.cwshs.com 16.06.04, 18:33
            ty stary pedale
            podpaske na dupie se zmien
            • Gość: tato hivus....... IP: *.fastres.net 16.06.04, 18:37
              ....czego sie zlapales?............moim zdaniem chuja ertesa.....hehehe
    • szczesliwamamusia Zadowolona z dzieci 16.06.04, 18:46
      czytam Wasze forum już od dłuższego czasu. Teraz chciałabym się podzielić
      swoim sukcesem w życiu.
      Wiele lat temu w Polsce nic nie miałam. Bardzo wczesnie urodziły mi się dzieci.
      Mój mąż dużo pił więc go zostawiłam i poznałam mojego obecnego, który
      zaprosiłmnie do USA.

Moje dziewczynki zdały maturę w Polsce i przyjechały do mnie do Ameryki.
      Jestem z nich bardzo dumna. Jedna chodząc do College poznała swojego
      przyszłego męża (z bardzo pożądnej rodziny, bogaty). A druga, starsza wpadła w
      oko mojemu znajomemu, bardzo przystojny, dobry i niesamowicie bogaty facet.
      Prawnik.
      Jedna i druga mają teraz wspaniałe domy, ustawione życie. Cała rodzinka jest
      szczęśliwa. Często się spotykamy. A polscy znajomi to mi zazdroszczą jak ich
      zapraszam na zabawę, a wtedy pod moim domem stoją same porszaki, lexusy, merce
      i jaguary. Zapomniałam dodać, że nie pracuję. Mam duży dom i pomoc do
      sprzątania domu i gotowania.
      W Polsce bym się gnieżdziła na dwóch pokojach z bezrobotnym męzem pijakiem,
      za marną kuroniówkę.
      Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
      • Gość: VIP-1 no bardzo slicznie IP: *.cwshs.com 16.06.04, 18:51
        teraz lepiej juz sie czujesz?
        moze jeszcze cos zapomnialas napisac?
        a dzakuzi masz?
        czy dzieciaczki phd porobily?
        bo jak nie, to jednak musisz byc nieszczesliwa
        albo przynajmniej nie tak szczesliwa
        jak taka jedna ktorej to synalkowie to doktory sa
        jeden phd, drugi med.
        • szczesliwamamusia Re: no bardzo slicznie 16.06.04, 18:57
          Dziakuzji nie mam ale za to mam duży basen z whirlpool. A dzieci jak się
          okazało nie muszą kończyć żadnych wyższych szkół, przynajmniej narazie. Jedna
          i druga zajmują się domem. Chcę też dodać, że dziewczynki są bardzo
          atrakcyjne.
          Tak sobie czasami nieskromnie myślę ze one swoją urodę wzieły po mnie. Są
          bardzo do mnie podobne.
          • Gość: VIP-1 Re: no bardzo slicznie IP: *.cwshs.com 16.06.04, 19:04
            synkowie tej znajomej
            "urode" po niej poprzez geny otrzymali
            i ona bardzo sie dziwi
            czemu jeszcze zon se nie znalezli
            • Gość: szczesliwamamusia Re: no bardzo slicznie IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 16.06.04, 20:48
              dziewuchy sa ladne i obie blondynki tak ze zaraz jak je puscilam w ruch po
              przyjezdze mielismy na dom. Uwazalam co z kim i jak i odkladalam im czesc na
              spokojna starosc. teraz juz sa za stare zeby spac z 11-ma klientami na dobe
              wiec je oszczedzam i tylko 2 och gora trzech kliento na dobe. Probowalam
              puszczac je w duecie ale nie szlo bo sie za bardzo nie kochaja i bily sie o
              napiwki.

Rodzina jest szczesliwa ino ten popaprany Jaguar co nam bruzdzi ale co tam
              loczekiwac z 22 letniego truchla.
            • Gość: Wadera Re: no bardzo slicznie IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 21:44
              Vipku kochany!

Oni jeszcze ))))))SEsmile)))))))) zon nie szukaja, ale dziewczyny maja jak
              laniesmile)).
              Ty ))) SE))) nawt nie wyobrazasz jakie one sa sliczne!!!!! I madresmile)))
              SE smile)))))))wyobraz co ich dzieci dostana w genach /jak sie naprawde pobiora/,
              one to juz beda geniusze, po tych genachsmile)))))). Vipku, tylko Ty SE nie rob
              dzieci, bo dzieci po twoich genach to zdegraduja cala nowa generacje! A Ty jak
              dozyjesz i zadasz SE sprawe jaka szkode wyrzadziles swiatu, to Se jeszcze w leb
              strzelisz>! Daruj SE tych dzieciatek, a sam zyj SE dlugo i szczesliwie.

Pozdrawiam Wadera
            • Gość: Wadera Re: no bardzo slicznie Vipku, bardzo!!! IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 16.06.04, 22:14
              Vipku , gdzies tam wyzej w swoich wypocinach napisales:
              < a drugi prezydentem Usa>
              Nie drugi tylko 1-szysmilestarszy
              O tym to ja wiedzialam w 85 roku,!!
              Poszlam na "wywiadowke" do szkoly, a ze nie znalam jeszcze na tyle
              angielskiego, zeby sie "dogadac' z jego nauczycielka, poprosilam naszego
              kolege, ktorego syn byl w tej samej klasie, zeby sie zapytal, co "pani" ma do
              powiedzenia na temat mojego syna.I wiesz jaka padla odpowiedz na zadane
              pytanie: Jak ..../imie/ radzi sobi w szkole ble,ble,ble/nie rozumialam
              wszytskiegosad(

Ze jak bedzie taki ambitny jak jest zdolny,to ma szanse byc Prezydentem USA!!
              Jak Boga Kocham , tak powiedziala!Wiesz Vipku jaka bylam dumna, ciesze sie, ze
              to kolega slyszal, za tydzien cala Polonia w okolicy wiedziala!!!!, SE nie
              wobrazasz !!!jaka dumna mamusia bylam!!!! teraz juz nie, teraz sukcesy mojego
              syna to normalna sprawa.
              Oczywiscie jest to niemozliwe, bo syn urodzony jest w Polsce-a szkoda, ilez to
              Ameryka straci przez to.smile)))Zartuje oczywiscie-syn polityka nie zajmuje sie
              wcalesmile)
              Pozdrawiam Wadera
              • Gość: VIP-1 Re: no bardzo slicznie Vipku, bardzo!!! IP: *.cwshs.com 16.06.04, 22:26
                wiesz ze nawet oslica mysli ze ma
                najpiekniejsze i najsliczniejsze oslatka
                a przeciez to tylko osly, hehehe
                i glupote w genach po oslicy odziedziczyli
                i to ci moze moj wierny donk_ey potwierdzic
                • Gość: wadera Re: no bardzo slicznie Vipku, bardzo!!! IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 17.06.04, 15:41
                  Vipku kochany.
                  Osiol to jeszcze osiol, calkiem mile zwierzatko.Czysta genetycznie rasa!
                  Troche uparte,ale jak mu ogon podkrecic to pojdzie!smile)))
                  A ty ,to typowa miesznaka genetyczna OSLA Z MULEM!
                  Czyli MULA,MULAsmile) /uzywajac pentogramu do odczytania tego genetycznie
                  zlozonego codusmile)/
                  Dlatego SE sprawy nie zdajesz jaki glupiutki jestes!
                  jeszcze raz cie prosze!!!!!
                  No psow , no dzieciowsmile)))< Tak na wszelki wypadek zaloz sobie ups smile))SE na
                  udo cilice!
                  Jak bedziesz mial osli ped do ......no wiesz, to tylko przykrec SE troche
                  cilice.Skutek gwarantowany!!!!!!!.Widzisz jakie jest ciezkie zycie jak sie ma
                  geny mula,mula!!!smile))))))))))Wiesz co, ze nawet zaczynam ci wspolczuc!
                  Ps. sliczny dzien sie zaczyna, koncze poranna kawusie.
                  i zaraz jade "na rowerek" do parkusmile)))
                  Vipeczku, wroce kolo 11-tej, napisz cos.
                  Bede zmeczona to z przyjemnoscia zrelaksuje sie czytajac Twoje bzdury.Czytajac
                  Cie zawsze bawie sie doskonale!Pamietasz prosilam Cie , zebys z donk-iem nie
                  konczyl swoich polemik, bo sie nudno zaczelo robic na forum!!
                  Tworczego natchnienia Ci zycze!smile))
                  Wadera

• Gość: VIP-1 sluchaj wiaderko IP: *.cwshs.com 17.06.04, 16:08
                    jestes stara glupia rura
                    ktora nie jest w stanie paru prostych zdan zrozumiec
                    ta oslica o ktorej pisalem to wlasnie TY
                    ktora OSLY splodzila i nie mogac sie z tym pogodzic
                    pociesza sie na forum durnoty wypisujac
                    pogodz sie juz z losem jaki cie spotkal
                    i nie uraczj nas juz wiecej swymi pierdolkami
                    • donk Dyskusja vipka z samym soba? heheheh 17.06.04, 16:11

> pociesza sie na forum durnoty wypisujac
                      > pogodz sie juz z losem jaki cie spotkal
                      > i nie uraczAj nas juz wiecej swymi pierdolkami

Amen.
                      • Gość: VIP-1 podoba ci sie osle? IP: *.cwshs.com 17.06.04, 16:26
                        to se wydrukuj ten tekscik
                        i na monitor przyklej
                    • ertes Re: sluchaj wiaderko 17.06.04, 16:23
                      Normalny czlowiek juz dawno by sie zastanowil dlaczego raptem ludzie zaczynaja
                      sie wysmiewac. Ale nie wiadra, ktora poza opisywaniem swojej madrosci,
                      trafnosci, jaguarow itp nie ma nic do powiedzenia, nie wspominajac juz o tym ze
                      nawet nie potrafi nauczyc sie nazwiska prezydenta o ktorym pisze.
                      Osoba taka musi byc zwyklym smutasem bez przyjaciol skoro szuka aprobaty swoich
                      "posiadan" i "osiagniec" na forum.

• Gość: VIP-1 uwziela sie ta stara ciota na nas IP: *.cwshs.com 17.06.04, 16:28
                        i uracza nas w kolko tym samym
                        ale nie dziwota, bo komu ma te smutasy opowiadac
                        w realu nikt juz jej nie chce wysluchac
                        wiec sie tutaj produkuje
                    • Gość: wadera Re: sluchaj wiaderko IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 17.06.04, 16:39
                      Vipku kochany-tak dzisiaj u mnie garaco, ze ja nos wystawilam na zewnatrz to
                      sie odrazu cofnelam do srodka!Nie jade na rowerek, w parku jeszcze bardziej
                      duszno!!!!
                      Juz jest 85 F i pewnie ze 75 % wilgoci!
                      Niech Bog blogoslawi tych geniuszy ktorz invent the aircondytion !
                      Klimatyzacja wewnatrz pomieszczen/to dla towjej vipku info!/.
                      Cieszysz sie prawda? Znowu mamy czas "tylko" dla siebiesmile))))))))))))
                      Wiem, ze mnie bardzo lubisz i bedziesz sie bardzo staral, zebym sie nie
                      nudzila:smile)))))))), ale ja mam litosc nad "zwierzatkami". Poczekam- nie wysilaj
                      sie za mocno! Moze Ci na ten mula,mula mozdzek zaszkodzic. Nie chce Cie miec na
                      sumiu, a i tobie dodatkowych problemow nie zycze> masz ich i tak dosc!

Vipeczku-pa
                      Vadera
          • donk Czy aby az tak slicznie? 16.06.04, 23:17
            Mamuska? Ja ci tam gratuluje, ze curunie ci sie spisuja. ale powiedz, czy jak
            jakis koles jedna chajtnie to chajta tesciowa? No bo wiesz to taki maly wyrok
            smierci dla kolesia.
            To po pierwsze.
            A po drugie, jesli ty taka super szczesliwa, to dlaczego nie slysze pochwal na
            temat tatusia?
            Cus mi siem wydaje, ze czegos ci w zyciu brakuje. Inaczej nie piepszyla bys
            tyle godzin na forum.
            Dobrze gadam?

szczesliwamamusia napisała:

> Dziakuzji nie mam ale za to mam duży basen z whirlpool. A dzieci jak się
            > okazało nie muszą kończyć żadnych wyższych szkół, przynajmniej narazie.
            Jedna
            > i druga zajmują się domem. Chcę też dodać, że dziewczynki są bardzo
            > atrakcyjne.
            > Tak sobie czasami nieskromnie myślę ze one swoją urodę wzieły po mnie. Są
            > bardzo do mnie podobne.
    • bigstrand Re: dowartosciowywanie sie, hehehe 17.06.04, 17:04
      przsykro mi vipie ze twoje potomstwo to debile, naprawde przykro mi i wspolczuje ci
      • Gość: VIP-1 Re: dowartosciowywanie sie, hehehe IP: *.cwshs.com 17.06.04, 17:14
        a mnie wcale nie jest przykro
        ze poyebany qtas jestes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka