flipflap 19.06.04, 01:41 Następny niewinny zakładnik zostal zabity. Zarżneli, obcieli głowę. Nuke the fackers. Moje zdanie. Dać im ultimatum i nie chrzanić się z konsekwencjami. Za 50 lat każdy zrozumie. Ale wytnie się zarazę jak raka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teleforo skad sie biora terrorysci? 19.06.04, 03:00 flipflap napisał: > Następny niewinny zakładnik zostal zabity. Zarżneli, obcieli głowę. > Nuke the fackers. Moje zdanie. > Dać im ultimatum i nie chrzanić się z konsekwencjami. Za 50 lat każdy > zrozumie. Ale wytnie się zarazę jak raka. skad sie biora terrorysci? z glupoty i nieokrzesanej zadzy zemsty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virra Re: Paul Johnson został zabity IP: 64.235.180.* 19.06.04, 03:42 Kompletna desperacja przez Ciebie przemawia ,tu juz chyba i prozac nie pomoze. Dzieciobojca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Kowalski Re: Paul Johnson został zabity IP: *.wpt.ptd.net 19.06.04, 04:02 Terroryzm mozna zwalczyc tylko terrorem. Nuke will do the job. Odpowiedz Link Zgłoś
teleforo Re: Paul Johnson został zabity 19.06.04, 04:43 Gość portalu: John Kowalski napisał(a): > Terroryzm mozna zwalczyc tylko terrorem. Nuke will do the job. a czym ty sie roznisz do al kaidy dear john? masz takie same mordercze poglady tylko brakuje ci jaj zeby cokolwiek zrobic i przychodzisz tutaj aby szczekac i skomlec nie masz odwagi powiedziec czegos takiego publicznie i przychodzisz tutaj thorzliwy skunksie aby anononimowo pryskac jadem Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Drastyczne Zdjęcia 19.06.04, 04:38 Makabra www.drudgereport.com/jp.htm Współczuje rodzinie. Brak słów. Dajcie mi faceta kto to zrobił ja wytnę z przyjemnością całą rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
teleforo Re: Drastyczne Zdjęcia 19.06.04, 04:44 flipflap napisał: > Makabra > > www.drudgereport.com/jp.htm > Współczuje rodzinie. ta rodzina pluje na takich jak ty > > Brak słów. Dajcie mi faceta kto to zrobił ja wytnę z przyjemnością całą > rodzine. jedyne co mozesz sobie wyciac to twoje bezuzuteczne jaja Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Drastyczne Zdjęcia 19.06.04, 04:54 teleforo napisała: > flipflap napisał: > > > Makabra > > > > www.drudgereport.com/jp.htm > > Współczuje rodzinie. > ta rodzina pluje na takich jak ty > > > > > Brak słów. Dajcie mi faceta kto to zrobił ja wytnę z przyjemnością całą > > rodzine. > jedyne co mozesz sobie wyciac to twoje bezuzuteczne jaja Jesteś bez serca i bez duszy, zasrańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
teleforo Re: Drastyczne Zdjęcia 19.06.04, 04:57 flipflap napisał: > teleforo napisała: > > > flipflap napisał: > > > > > Makabra > > > > > > www.drudgereport.com/jp.htm > > > Współczuje rodzinie. > > ta rodzina pluje na takich jak ty > > > > > > > > Brak słów. Dajcie mi faceta kto to zrobił ja wytnę z przyjemnością > całą > > > rodzine. > > jedyne co mozesz sobie wyciac to twoje bezuzuteczne jaja > > Jesteś bez serca i bez duszy, zasrańcu. flipek co ty wiesz o sercu i duszy? czy to twoje tzw serce i dusza kaza ci nuke ludzi? wiesz wogole co nuke znaczy? idz wez zimny prysznic, moze ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 przestancie !!! 19.06.04, 05:05 to jest kolejny dramat dla amerykanow i nie tylko bo dla calej ludzkosci !! ,terrorysci odslaniaja poraz kolejny swoje oblicza ,ludzie opanowani przez zadze zemsty w imie religii i fanatyzmu !! Wszyscy powinni wreszcie zrozumiec ze sa regiony na kuli ziemskiej gdzie swiat stanal w miejscu i zatrzymal sie w sredniowieczu, kogo za to winic ????? Odpowiedz Link Zgłoś
teleforo Re: przestancie !!! 19.06.04, 05:16 lulu13 napisał: > to jest kolejny dramat dla amerykanow i nie tylko bo dla calej > ludzkosci !! ,terrorysci odslaniaja poraz kolejny swoje oblicza ,ludzie > opanowani przez zadze zemsty w imie religii i fanatyzmu !! Wszyscy powinni > wreszcie zrozumiec ze sa regiony na kuli ziemskiej gdzie swiat stanal w > miejscu i zatrzymal sie w sredniowieczu, kogo za to winic ????? lulu zadziwiasz mnie, i am impressed dobry tekst, prawie jak z GW Bush speech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Drastyczne Zdjęcia IP: *.fastres.net 19.06.04, 05:33 ....skurwiele przed smiercia zarzneli faceta........... Beda tez fotki ich po zastrzeleniu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Drastyczne Zdjęcia IP: *.fastres.net 19.06.04, 05:41 .........Cala grupa trzy osoby zostaly zastrzelone gdy pozbywaly sie ciala....... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Paul Johnson został zabity 19.06.04, 06:15 Wyrznac rodziny do 3-go pokolenia i bedzie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Paul Johnson został zabity IP: *.fastres.net 19.06.04, 06:17 Co ty pierdolisz........Edukowac ja Hugo Kolataj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Paul Johnson został zabity IP: *.proxy.aol.com 19.06.04, 16:13 On nie zostal zabity ten czlowiek,ktory kochal zycie tak jak ja i Ty ,ktory kochal ludzi, mial swoja rodzine chcial ZYC zostal ZAMORDOWANY w okrotny sposob DLACZEGO????? Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Paul Johnson został zabity 19.06.04, 21:30 to wynik nie nawisci !!! na pdlozu religijnym !! swiat islamu jest szczelnie i hermetycznie zamkniety na cywilizacje 21 wieku,tak jak traktuja swoje kobiety tak chca traktowac caly pozostaly swiat nie nalezacy do ich kultury,jak pisalem juz wyzej dla nich czas rozwoju w cywilizacji zatrzymal sie w sredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś