Gość: jak IP: *.kielnet.net 15.03.02, 14:01 jak ukradna to napisze, a jak nie to tez napisze ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.02, 14:05 tiaaaaaaaa kolejny madry watek. TO NIE JEDZ !!!!! a nie zadawaj glupich pytan !!!!! no chyba ze to jakies Twoje zboczenie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freaknet Re: Jade na slask IP: 192.168.100.* 15.03.02, 14:10 Jade na slask i tez mam nadzieje ze mi nic nie ukradna. Przez tydzien bede trzas dupa o moje auto.Najlepiej zamkne je w garazu i nie bede ruszal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jade na slask IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.02, 14:14 a Ty co z usa jedziesz tym samochodem? Host info 192.168.100.* 2/3000/50/0; 03/15/02 14:11:00 Failed to resolve name 192.168.100.* IANA (IANA-CBLK-RESERVED) Internet Assigned Numbers Authority 4676 Admiralty Way, Suite 330 Marina del Rey, CA 90292-6695 US pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freaknet Re: Do studenta IP: 192.168.100.* 15.03.02, 14:31 Te poucz sie jeszcze troche chlopcze zanim bedziesz sprawdzac IP. Nie stany tylko Niemcy(Berlin) Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Freaknet 15.03.02, 15:26 Garaz nie jest gwarantem NICZEGo, hehehehe Co, juz taki biedny jestes, ze ci na tym gracie az tak zalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukra IP: *.kielnet.net 15.03.02, 14:13 Student, to nie jest pytanie. Widziales tam znak ? A na marginesie jade bo musze i do tego unikam tych wyjazdow jak swieconej wody. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukra IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.02, 14:15 koledzy z Gdanska juz poinformowani o Twoim przyjezdzie... :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukra IP: *.kielnet.net 15.03.02, 14:19 Ci niepoinformowani tez sa niezli w swym zawodzie. Czesc lece sie pakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukra IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.02, 14:21 eeee tam nie tylko Wam kradna.. mi ostatnio kola ukradli z mojego malego samochodziku ... wiec nie bac sie przynajmniej w calosci zabiora a nie po czesci milej podrozy.... P.S. uwazaj na turbulencje po polskiej stronie granicy jakas taka nierowna ta nawierzchnia drogi no to jedz spokojnie i daj znac czy dojechales... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna IP: *.ab.hsia.telus.net 15.03.02, 16:09 Uwazaj aby tylko rozumu Tobie nie ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
4you Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna 15.03.02, 14:26 Nie spij, to cie nie okradna ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo mala uwaga na marginesie IP: *.ne.ch 15.03.02, 16:02 Odwiedz Polske, twoje auto juz tam jest !!! wynika z tego (chyba niemieckiego) powiedzonka , ze bardziej kradna w Niemczech . Czy tylko Polacy, to juz inna kwestia.... a tak na marginesie, pierwszy raz w zyciu padlem ofiara kieszonkowca akurat w nadzwaczaj uczciwej Szwajcarii .... (mimo kilku lat spedzonych w Polsce i Algierii) Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Baloo 15.03.02, 20:57 Mozesz podac szczegoly jak to tez przewalis samego Przewodniczacego? Ja znam historie Polakow na Jamajce. Podeszli do nich czarni i zazadali portfel. Jeden z naszch zdecydowal sie walczyc zostal postrzelony w kregi i wyladowal biedak na wozku inwalidzkim. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna IP: *.bankofamerica.com 15.03.02, 16:29 A mojego kolege prawnika z Polski obrabowali w bialy dzien w renomowanym hotelu w Sztokholmie. Ja, odpukac, nigdy nie mialem ani w Meksyku, ani w Polsce, ani nigdzie indziej w Europie problemow. Ale samochod swoj od strony pasazera nadal musze otwierac - nastoletni murzyni w USA mi tak drzwi kierowcy zalatwili zeby sie dostac po paro-dolarowy kompakt disk - co za gnojstwo. Juz tak od czterech lat jezdze, bo sie przyzwyczailem i na starego grata szkoda pieniedzy A co do samochodow w Polsce to slyszalem, ze najlepiej miec Toyote Camry albo Honde Accord ze Stanow to nikt tego w Rosji nie zna i nie chce to nie kradna takich samochodow. Co zas niemieckie to ulotni sie w ten sam dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek A mi ostatnio ukradli kijki w Keystone 15.03.02, 21:15 Tego nie moge zrozumiec. Narty carvingi zostawili a polakomili sie na najbardziej badziewiaste kijki jakie chyba mozna bylo znalezc w calym Colorado. Gość portalu: jak napisał(a): > jak ukradna to napisze, a jak nie to tez napisze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: A mi tyz IP: *.uc.nombres.ttd.es 15.03.02, 21:25 kiedys w szczecinie ,ukradli mi z auta posrane radio a zostawili na tylnym siedzeniu zlewozmywak i kompletna armature do lazienki Matsson-szwecja- nierdzewne i termostat oraz inne bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: A mi tyz IP: *.proxy.aol.com 15.03.02, 22:05 Gość portalu: Don napisał(a): > > kiedys w szczecinie ,ukradli mi z auta posrane radio a zostawili na tylnym > siedzeniu zlewozmywak i kompletna armature do lazienki Matsson-szwecja- > nierdzewne i termostat oraz inne bajery. Widzisz Don. Jednak sa i uczciwi zlodzieje...................... Casey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: A mi tyz.....skarfejsowa bandka! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.03.02, 22:20 zostawili na tylnym siedzeniu zlewozmywak i kompletna armature do lazienki Matsson-szwecja- nierdzewne i termostat oraz inne bajery. _________________________ Panie przewodniczacy, to w ramach wymiany miedzynarodowej dokonali tej zamiany, widac "posrane" radio to jakas odnoga firmy "osram" , ktora na rynku oswietleniowym jest b.popularna; a widac na "posrane" , ta szczecinska banda sie polakomila! No, ale te bandziorki duzo klasy i hojnosci posiadaja! Taki gatunek to juz na wyginiecie skazany!)...eee tam! do tej pory to juz zaginal!! Bo to i chyba stara historia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.02, 04:33 Najwyrazniej rozum juz ci podpierdolili, ale to chyba bylo w Kielcach, bo w Gdansku nikt nie kradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 20:53 Gość portalu: Jurand napisał(a): > Najwyrazniej rozum juz ci podpierdolili, ale to chyba bylo w Kielcach, bo w > Gdansku nikt nie kradnie. > Pewnie ze nie!!!!! Dlatego wyrzucili rupiecia a podlozyli dobry towar. Takie Gdanskie "Robin Hoody". kd Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna 22.03.02, 13:16 Gość portalu: Jurand napisał(a): > Najwyrazniej rozum juz ci podpierdolili, ale to chyba bylo w Kielcach, bo w > Gdansku nikt nie kradnie. > Ha ha, tutaj moge sie zasmiac baranim glosem. Mojemu mezowi w srodku letniego dnia i przy ulicy Dlugiej wlamano sie do samochodu i ukradziono laptop i auto- radio. Moj laptop... Odpowiedz Link Zgłoś
zyto081 Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna 17.03.02, 23:34 Czemu wszyscy sa pewni,ze w Polsce od razu im cos ukradna?! MI np. w tamtym tygodniu ktos na imprezie studenckiej w Austrii ukradl komorke i portfel! # jestem pewna,ze nie bylo tam zadnego Polaka! I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna 17.03.02, 23:36 Zyto! Moze to jakis przebieraniec???? Odpowiedz Link Zgłoś
zyto081 Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna 17.03.02, 23:43 Na pewno nie! Czy Austriacy w ogole nie moga nigdy nic ukrasc!? Przeciez nie wszyscy maja BMW,cudowna chate... a niektorzy moze to lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna IP: *.uc.nombres.ttd.es 18.03.02, 01:07 zyto081 napisał(a): > Czemu wszyscy sa pewni,ze w Polsce od razu im cos ukradna?! > MI np. w tamtym tygodniu ktos na imprezie studenckiej w Austrii ukradl komorke > i portfel! > # jestem pewna,ze nie bylo tam zadnego Polaka! > I co wy na to? Dzieciaku ,ty nigdy nie miales komorki,a portfel i tak byl pusty Odpowiedz Link Zgłoś
zyto081 Re: Jade do Gdanska, ciekawe czy mi cos znowu ukradna 18.03.02, 01:15 Ciekawe skad Ty nagle wszystko wiesz! A moze oprocz komorki i portfela byl jeszcze i samochod i lap-top? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Do Zyto IP: *.dip.bcc-ip.net 22.03.02, 15:30 Hi,hi-w portfel i handy moge uwiezyc-ale kto maszeruje na impreze i z samochodem pod pacha i laptopem??? Sprawdz dobrze-na pewno tam byli nasi!!!! Ja jak jade do Bielska-to zawsze wracam ubozsza o cos! Nie mowiac o tym,ze nie mozna sobie tak po prostuzaparkowac kolo drogi auto i isc pospacerowac.Bo wraca sie na nogach do samiusienkiego domku!Takich wycieczek ta ja nie chce.Wiec niech mi nikt nie mowi,ze w Polsce kradna,jak gdzie indziej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student BIELSKO IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.03.02, 16:29 przyjedz do Skoczowa... juz ja zadbam by Ci wlos z glowy nie spadl pozdrawiam bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: nic nie ukradli, bo polecialem samolotem i ... IP: *.kielnet.net 28.03.02, 10:11 nigdzie nie lazilem. Odpowiedz Link Zgłoś