1974r 26.03.02, 14:16 Nawiaze kontakt z Polakami przebywajacymi w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tola Re: HOLANDIA IP: *.telia.com 26.03.02, 15:20 W Holandii nie ma juz chyba nikogo, wszystkich poddali milosiernemu aktowi pomagajacym przyspieszyc ta mile oczekiwana smierc. Czy to nie cudowne, im szybciej tym lepiej....Po co sie meczyc na tym padole smutku i rozpaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: HOLANDIA 26.03.02, 15:29 Gość portalu: Tola napisał(a): > W Holandii nie ma juz chyba nikogo, wszystkich poddali milosiernemu aktowi poma > gajacym przyspieszyc ta mile > oczekiwana smierc. Czy to nie cudowne, im szybciej tym lepiej....Po co sie mec > zyc na tym padole smutku i > rozpaczy? sa dwie szkoly: albo skracac cierpienia tych juz na tym padole lez , albo tez autorytatywnie ukrocac mozliwosci rozmnazania tych niezupelnie pelnowartosciowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: HOLANDIA IP: *.telia.com 26.03.02, 15:43 Niestety Jot-23, a kto ma prawo sadzic i oceniac, kto sie nadaje a kto out! Twoja ocena jest bardzo subiektywa! Uwazaj , bo ktos moze osadzic ciebie! Nie myslales o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: HOLANDIA 26.03.02, 15:45 Gość portalu: Tola napisał(a): > Niestety Jot-23, a kto ma prawo sadzic i oceniac, kto sie nadaje a kto out! Tw > oja ocena jest bardzo subiektywa! > Uwazaj , bo ktos moze osadzic ciebie! Nie myslales o tym? mmm? ja oceniam? ja tylko nawiazywalem do praktyk szwedzkich z drugiej polowy poprzedniego wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo XIX w ? IP: *.ne.ch 26.03.02, 15:53 Niestety, jeszcze w latach '30 ubieglego (czyli XX) stulecia te praktyki tam sie zdarzaly .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: HOLANDIA IP: *.telia.com 26.03.02, 15:53 Trepanacja czaszki i sterylizacja nieodpowiednik osobnikow, jeszcze w polowie lat 60-tych, wiem cos o tym... To jest protestancyzm w calej swojej krasie: nikt sie nie moze wychylac poza norme... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo protestantyzm ??? IP: *.ne.ch 26.03.02, 15:59 Tola, zaszkodzilo ci cos ???? co ma protestantyzm do rzeczy ???? A poza tym chyba przeprosimy autora watku, bo sie nam lekko zboczyl ... ja sie w kazdym razie zamykam i sorrki dla 1974r ... albowiem poniewaz o holandii wiem tyle , co Tola o protestantyzmie, a moze jeszcze mniej .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: protestantyzm ??? 26.03.02, 16:00 Gość portalu: Baloo napisał(a): > Tola, zaszkodzilo ci cos ???? co ma protestantyzm do rzeczy ???? > > A poza tym chyba przeprosimy autora watku, bo sie nam lekko zboczyl ... ja > sie w kazdym razie zamykam i sorrki dla 1974r ... albowiem poniewaz o holandii > > wiem tyle , co Tola o protestantyzmie, a moze jeszcze mniej .... > > Baloo hmmm mister1 jest z holandii no nie? ale chyba teraz zajety odwiedzinami "sympatycznego" .. tego co do londynu przez hage jedzie, pamietacie? :>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: mister1 sie melduje IP: *.toya.net.pl 02.05.02, 13:43 Witam! Uprzejmie proszę o informacje. Czy łatwo można znaleźć pracę w Holandii. Byłbym wdzięczny za informacje czego się wystrzegać? Gdzie i za ile nocować? Jadę prawie w ciemno i będę wdzięczny za pomocne informacje - jak przeżyć i nie dać się zabić? To ostatnie to żart. Jestem troche zdesperowany od prawie roku nie mogę w Polsce znaleźć pracy. Z góry dziękuję! Powodzenia! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: protestantyzm !!! IP: *.a2000.nl 26.04.02, 19:48 Gos´c´ portalu: Baloo napisa?(a): > Tola, zaszkodzilo ci cos ???? co ma protestantyzm do rzeczy ???? OJ MA! A ZWLASZCZA KALWINIZM- JESTEM TUTAJ JUZ PONAD 2 LATA AUPAIR... > > A poza tym chyba przeprosimy autora watku, bo sie nam lekko zboczyl ... ja > sie w kazdym razie zamykam i sorrki dla 1974r ... albowiem poniewaz o holandii > > wiem tyle , co Tola o protestantyzmie, a moze jeszcze mniej .... > > Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: HOLANDIA IP: *.extern.kun.nl 26.03.02, 20:45 1974, a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol^BH^B Re: HOLANDIA IP: *.toronto79.dialup.canada.psi.net 27.03.02, 03:25 Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania Re: szukam pracy IP: PROXY* / 145.4.198.* 26.04.02, 09:41 jestem 25 letnia dziewczyna,po filologii polskiej,szukam jakiejs pracy w Holandii (na okres lipiec-sierpien) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isatje Re: szukam pracy IP: *.upc-d.chello.nl 26.04.02, 10:40 To zalezy czy legalnej czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: szukam pracy IP: *.extern.kun.nl 26.04.02, 12:50 Isaaa, to Tyyy???? Isa z A.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isatje Re: szukam pracy IP: *.upc-d.chello.nl 26.04.02, 14:49 Tak to ja A TY pewnie B z N?? ) (ale zaszyfrowane wiadmosci ) Pozdrowionka Gość portalu: Pola napisał(a): > Isaaa, to Tyyy???? > Isa z A.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: szukam pracy IP: *.extern.kun.nl 26.04.02, 15:02 hej Isus ale fajnie, skad sie tu wzielas, hehe?? Ok, uciekam, bo nas zaraz opiepsza za uprawianie prywaty )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AN Re: szukam pracy IP: *.a2000.nl 26.04.02, 19:51 Gos´c´ portalu: isatje napisa?(a): > Tak to ja > > A TY pewnie B z N?? ) > (ale zaszyfrowane wiadmosci ) > > Pozdrowionka GROETJES? > > Gos´c´ portalu: Pola napisa?(a): > > > Isaaa, to Tyyy???? > > Isa z A.? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: szukam pracy IP: *.dial.xs4all.nl 28.04.02, 23:51 Gość portalu: Tania napisał(a): > jestem 25 letnia dziewczyna,po filologii polskiej,szukam jakiejs pracy w > Holandii (na okres lipiec-sierpien) Co konkretnie masz na mysli piszac "jakiejs"? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: szukam pracy 29.04.02, 00:45 Gość portalu: monis napisał(a): > Gość portalu: Tania napisał(a): > > > jestem 25 letnia dziewczyna,po filologii polskiej,szukam jakiejs pracy w > > Holandii (na okres lipiec-sierpien) > > Co konkretnie masz na mysli piszac "jakiejs"? > no podala kwalifikacje przeciez, filologia polska... wiec jesli podala specyficznie ze filolog, to wydaje mi sie ze ma nadzieje znalezc cos w zawodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: szukam pracy IP: *.extern.kun.nl 02.05.02, 17:31 jot-23, nie p....lec glupot Odpowiedz Link Zgłoś