aniutek 02.04.02, 01:07 bo ten co mam juz mi sie znudzil .......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: szukam meza IP: *.5800-7.access.uk.worldonline.com 02.04.02, 01:11 Kurcze, nie moge sie zalogowac ale jak bedziesz miala za duzo ofert to sie podziel Emigrantka (bez logowania) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 01:13 Emigrantka - masz jak w banku )) Gos´c´ portalu: .. napisa?(a): > Kurcze, nie moge sie zalogowac ale jak bedziesz miala za duzo ofert to sie > podziel > > Emigrantka (bez logowania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: szukam meza IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 01:17 A jak Ci Aniutku ten aktualny maz dziewczynke zrobi to tez bedziesz chciala go zamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ______SZUKAM ZONY_____bo jeszcze nie mam !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.04.02, 01:17 i jakos mnie zadna nie chce !!!! wiec ???? bastard Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: szukam meza 02.04.02, 01:17 Aniutek - ty nie badz uszczypliwa.. w banku to ja mam £0.00 hyhyhy Pozdrawiam (zalogowalam sie , hurreyyyyyyyyyyyyyy )) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 02:01 emigrantka napisa?(a): > Aniutek - ty nie badz uszczypliwa.. w banku to ja mam ?0.00 hyhyhy no to cos jak ja :)) tylko z przodu $ A27 no jak zrobi dziewczynke to sie moze zastanowie syn jest super to zgaduje ,ze kobita bedzie niesamowita Poki co dal mi w kosc na snowboardzie, hehehe mierzyl swoja miarka lekkoatlety...... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: szukam meza 02.04.02, 02:57 aniutek, jesli chodzi tylko o Snowboard to, jak juz Ci chyba kiedys pisalem, wal do Colorado na qrs intentywny! Teraz w kwietniu mozna znalezc bardzo tanie oferty. www.skiwinterpark.com www.keystone.snow.com www.breckenridge.snow.com. Jesli nie tylko o snowboard, to moze pohandlujemy: ja dam zone Ty dasz meza. aniutek napisał(a): > emigrantka napisa?(a): > > > Aniutek - ty nie badz uszczypliwa.. w banku to ja mam ?0.00 hyhyhy > > no to cos jak ja :)) tylko z przodu $ > > A27 no jak zrobi dziewczynke to sie moze zastanowie syn jest super to > zgaduje ,ze kobita bedzie niesamowita > Poki co dal mi w kosc na snowboardzie, hehehe mierzyl swoja miarka > lekkoatlety...... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 03:19 ya_bolek napisa?(a): > aniutek, jesli chodzi tylko o Snowboard to, jak juz Ci chyba kiedys pisalem, > wal do Colorado na qrs intentywny! Teraz w kwietniu mozna znalezc bardzo tanie > oferty. www.skiwinterpark.com www.keystone.snow.com www.breckenridge.snow.c > om. > > Jesli nie tylko o snowboard, to moze pohandlujemy: ja dam zone Ty dasz meza. hehehehe i nadzieja, ze wpadna sobie w OKO ))) z colorado wrocilam w nocy. piknie bylo panie piknie a dupsko boli..... poki co poslalam syna na szkolke deskarska bo ojciec wprawial go w nerwice..... i chlopak skreca ja tez i SAMA sie naumialam podpatrujac innych a chlopa poslalam w diably na duble diamond. / uparta jestem, nauczyciel nastepnej zimy/ Teraz sezon skonczony, trzeba z piwnicy windsurfing wyjac i zaczac robic pompki pozdrowki swiateczne, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: szukam meza 02.04.02, 03:22 Sezon skonczony? O nie, u nas w CO, a zwlaszcza w Arapaho-Basin sezon trwa do konca czerwca. Z pozdrowieniem aniutek napisał(a): > ya_bolek napisa?(a): > > > aniutek, jesli chodzi tylko o Snowboard to, jak juz Ci chyba kiedys pisale > m, > > wal do Colorado na qrs intentywny! Teraz w kwietniu mozna znalezc > bardzo tanie > > oferty. www.skiwinterpark.com www.keystone.snow.com > www.breckenridge.snow.c > > om. > > > > Jesli nie tylko o snowboard, to moze pohandlujemy: ja dam zone Ty dasz > meza. > > hehehehe i nadzieja, ze wpadna sobie w OKO ))) > > z colorado wrocilam w nocy. piknie bylo panie piknie a dupsko boli.. > ... > poki co poslalam syna na szkolke deskarska bo ojciec wprawial go w > nerwice..... i chlopak skreca ja tez i SAMA sie naumialam podpatrujac > innych a chlopa poslalam w diably na duble diamond. / uparta jestem, > nauczyciel nastepnej zimy/ > Teraz sezon skonczony, trzeba z piwnicy windsurfing wyjac i zaczac robic > pompki > pozdrowki swiateczne, > aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam meza 02.04.02, 03:25 ya_bolek napisa?(a): > Sezon skonczony? O nie, u nas w CO, a zwlaszcza w Arapaho-Basin sezon trwa do > konca czerwca. Z pozdrowieniem bylam w Steamboat, CO miejscowi mowili o ostatnich 3 tygodniach i wyciagali kajaki a tu na wschodnim wybrzezu juz po ptakach Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Ja tez szukam meza! 02.04.02, 02:06 dla mojej zony. aniutek napisał(a): > bo ten co mam juz mi sie znudzil > .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Ja tez szukam meza! IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 02:16 aniutek nie pierd l zastanow sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurol szukosz chlopa ???? IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 02.04.02, 02:44 A zieluna karte mosz ???? a w banku dulary ???? i ile chalupow na rent wynajetych ????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukosz chlopa ???? 02.04.02, 02:51 Gos´c´ portalu: gurol napisa?(a): > A zieluna karte mosz ???? a w banku dulary ???? i ile chalupow na rent > wynajetych ????? ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Aniutek 02.04.02, 03:01 Stary ci dal w kosc ogonowa i teraz ci niedobrze? Mysle, ze to forum jest troche za publiczne zebym mogl dalej pisac... Obiecuje byc inny niz stary. Wpisz mnie na liste i jakbym odpadl w przedbiegach to wiesz, tego, tam, no, emigrantka albo Selma. Z Selma juz dobrze szlo ale jeden taki cwany Polak z forum mnie ubiegl. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Aniutek 02.04.02, 03:20 hehehehehe kosc ogonowa jest cacy, raczej o ten wrzask idzie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Aniutek 02.04.02, 14:05 czys oszalala aniutkowa, chociaz to nie jest takie glupie, really. A moze cos tam znajdziesz dla mnie? Ale ja mam wymagania , male , ale zawsze sa. Aniutek !!!! mam pomysl na biznis: My bedziemy szukac zon i mezow dla forumoviczow i innych : Dla tych z Forum rabat, inni placa podwojnie. Zibi zrobi isame nam wlaza w lapy)))AAAA potrzebna siatka agenturalna, ale to sie da zrobic. Na pierwszy ogien pojdzie student. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma drapieznik IP: *.ppp.get2net.dk 02.04.02, 17:04 zaraz dobrze szlo ,Ty drapieznik to jestes chyba erotoman -gawedziarz. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Selma 02.04.02, 18:49 czy to znaczy, ze my nadal ze soba na tym forum 'chodzimy'? czyzbys sie dziwila samotnej meskiej duszy zagubionej na bezkresach zachodu, ze sobie pouzywalem na kosci ogonowej Aniutka i nawet wrzaski byly??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Selma IP: *.ppp.get2net.dk 02.04.02, 18:53 chodzimy ze soba na forum -ok,ale uwazaj na perwersje z innymi teraz mam na Ciebie oko! Odpowiedz Link Zgłoś
drapadlo Re: Selma 02.04.02, 22:29 Ha jedno oko to za malo-ten pijus zmienia nicki w zaleznosci od stanu blogosci.zzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Juz znalazlam ::))))) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.04.02, 04:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.arach.net.au 04.04.02, 02:55 Oj Aniutek !!!!!! I znow sie pospieszylas !!!!!! Nawet nie zdazylem sie zglosic !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Juz znalazlam ::))))) 04.04.02, 03:06 Aniutek odpada-takie cieple kluchy to nikt by nie chcial tzn prawdziwy chlop! wrzasku sie boi i zaraz innego szuka.a co bys chciala niemowe?baba to musi wszystko znosic -po to som uny te baby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 04.04.02, 03:09 don2 napisa?(a): > > Aniutek odpada-takie cieple kluchy to nikt by nie chcial tzn prawdziwy chlop! > wrzasku sie boi i zaraz innego szuka.a co bys chciala niemowe?baba to musi > wszystko znosic -po to som uny te baby! Don- jesus maria i jozefie ..... ja cieple kluchy........ kula w plot , zupelnie..... masz szczescie, ze nie mozesz mnie slyszec hehehehehehehe acha i powtarzam - to byl zart !!!!! moj chlop jest kawal cholery a ja nie lepsza, a "mnientkich" nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.arach.net.au 04.04.02, 03:12 Nie odpada i nie "cieple kluchy" A co ???? Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowie przejedzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Juz znalazlam ::))))) 04.04.02, 03:16 Gość portalu: maz napisał(a): > Nie odpada i nie "cieple kluchy" > A co ???? > Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowie > przejedzie????? BUTELKA !!! To jest argument! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.arach.net.au 04.04.02, 03:19 No tak !!! Zapomnialem ze masz nowoczesna zone !!!!!! A ja i tok wole ogladac dziewczyny przez butelke !!!!!hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Juz znalazlam ::))))) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 04.04.02, 03:23 don2 napisa?(a): > Gos´c´ portalu: maz napisa?(a): > > > Nie odpada i nie "cieple kluchy" > > A co ???? > > Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowie > > przejedzie????? > > BUTELKA !!! To jest argument! Don Ty sie pozwalasz traktowac butelka ???? Pelna -rozumiem ale pusta..... Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Juz znalazlam ::))))) 04.04.02, 03:29 Gość portalu: aniutek napisał(a): > don2 napisa?(a): > > > Gos´c´ portalu: maz napisa?(a): > > > > > Nie odpada i nie "cieple kluchy" > > > A co ???? > > > Czujesz sie jak "prawdziwy chlop" ,wtedy jak Ci baba walkiem po glowi > e > > > przejedzie????? > > > > BUTELKA !!! To jest argument! > > Don Ty sie pozwalasz traktowac butelka ???? Pelna -rozumiem ale > pusta..... Nio nio ! czasami dla atrakcji-taka 2 litrowa po coli,takie echo idzie z mojej pustej glowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! IP: *.nq.net 09.04.02, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.105.* 09.04.02, 15:19 ja szukalem w internecie ale bezskutecznie. Nie wiem jak to sie moze udac i czy w ogole komus sie udalo. Literki na ekranie plus nasze wyobraznia chyba nie wytrzymuja zderzenia z rzeczywistoscia. Nawet bylem na randce 300 km od domu .... znam faceta ktory zapraszal rozne panie (przewaznie z rozbitych malzenstw z dziecmi) z roznych krajow i kontynentow. Za kazdym razem placil za przeloty samolotem i atrakcje na miejscu, aby tylko byc z kims. Do tej pory szuka wysyla zdjecia, obiecuje przyjazn i jest b. samotny. Zadna pani sie nie odwazyla radykalnie zmienic zycia sobie i dziecku. Z daleka wszystko wyglada ladnie - na miejscu szukamy tego co kiedys utracilismy. Pielegnujmy wiec wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: szukam okularów, ktore mam na nosie.... 14.04.02, 12:38 Gość portalu: d napisał(a): .... znam faceta ktory zapraszal rozne panie z roznych krajow i kontynentow. > Za kazdym razem placil za przeloty samolotem i atrakcje na miejscu, aby tylko byc z kims. Do tej pory szuka i jest b. samotny. > A może jest to pewien rodzaj hobby ?? A moze własnie to szukanie jest dla tego pana bardziej ekscytujące aniżeli bliższe poznanie drugiej osoby. Byc może przebywanie stale z ta sama osobą byłoby dla tego pana NUDNE. Szukając, wyobrażając sobie daną osobę; adrenalina na jest wysokim poziomie. Kiedyś nam mówiono tak; " nie przebieraj za bardzo - bo nic ci nie zostanie" I coś w tym jest. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: szukam okularów, ktore mam na nosie.... 14.04.02, 14:57 tu chyba chodzi bardziej o to zeby ta druga osoba nie miala za duzych wymagan pojutrze ktore sa nie do zrealizowania. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. kazdy sobie cos marzy i oczekuje ale najczesciej sa to sprzeczne interesy. Zaslyszane ze sprawy rozwodowej: ja nie po to przyjezdzalam do ameryki zebym spala na materacu na podlodze. Ja nie spalam w WIetnami na materacu na podlodze i nie bede tego tego robila w Ameryce. Ale panie sedzio, my nie mielismy pieniedzy - mu musielismy tak zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! 24.04.02, 13:18 Gość portalu: d napisał(a): > ja szukalem w internecie ale bezskutecznie. Nie wiem jak to sie moze udac i czy > w ogole > komus sie udalo. Oj, udalo, i jeszcze jak! Ale poki co, meza od Aniutka bym pozyczyla, skoro chwilowo niepotrzebny. Lubie atletow, takie male zboczenie... Literki na ekranie plus nasze wyobraznia chyba nie wytrzymuja > zderzenia z rzeczywistoscia. Wytrzymuja, jezeli te literki sa odbiciem rzeczywostosci a nie zrecznie zalozona maska. Powodzenia poszukujacym Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 24.04.02, 14:44 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Lubie atletow, takie male zboczenie... > > Literki na ekranie plus nasze wyobraznia chyba nie wytrzymuja > > zderzenia z rzeczywistoscia. > > Wytrzymuja, jezeli te literki sa odbiciem rzeczywostosci a nie zrecznie zalozon > a > maska. > > Powodzenia poszukujacym > Luiza-w-Ogrodzie >Luzia. >Chyba rozbudzilem w tobie instynk rozplodowy. >Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: do taty 24.04.02, 14:52 mozesz wzbudzic we mnie co najwyzej instynkt macierzynski. do wzbudzenia rozplodowego potrzebny jest mezczyzna a nie gowniarz, ktory nie potrafi nawet przeliterowac imienia korespondentki Nie pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: do taty IP: *.fastres.net 24.04.02, 15:17 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > mozesz wzbudzic we mnie co najwyzej instynkt macierzynski. > do wzbudzenia rozplodowego potrzebny jest mezczyzna a nie gowniarz, ktory nie > potrafi nawet przeliterowac imienia korespondentki > > Nie pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie >To zdrobniale. Odpowiedz Link Zgłoś
1szlachcic Re: szukam meza albo dobrego kochanka!!!!!!!!!!!!! 24.04.02, 15:23 W ogrodzie uprawiasz ekshibicjonizm? Ogrody milosci? Wysylasz erotyczne sygnaly, Odpowiedz Link Zgłoś
huron Re: szukam dobrej kochanki!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 07:42 Jak szukam dobrej kochanki. To moze sie spikniemy? Jestem z LA? Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: szukam meza 22.04.02, 01:09 No i co? Watek umarl??? Bo wlasnie tez zaczynam szukac hyhyhy Znowu... Wymagan nie mam za duzo - musi znac sie na: elektryce hudraulice dekoracji wnetrz stolarstwie gotowaniu praniu prasowaniu sprzataniu to nie za wiele wymagam, no nie? acha - no i ozywiscie musi miec brazowe oczyska... i ciemne geste wlosy... taka cyganska urode.... ahhhhhhhhhhhhhh - chyba sobie znowu naleje Tia Maria bo po polnocy to mi sie nalezy..hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: szukam meza IP: *.sympatico.ca 22.04.02, 02:07 emigrantka, Ty szukasz męża czy BOSS'a? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: szukam meza 22.04.02, 02:30 a ja nie wiem... jak spelnia wszystkie wymagania to nie musi byc maz.. moze byc "dochodzacy" Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: szukam meza 22.04.02, 03:07 Po przeczytaniu pierwszych chcialem powiedziec "wypisz, wymaluj - Drapieznik" ale chyba jednak nie. emigrantka napisał(a): > No i co? Watek umarl??? Bo wlasnie tez zaczynam szukac hyhyhy Znowu... > Wymagan nie mam za duzo - musi znac sie na: > > elektryce > hudraulice > dekoracji wnetrz > stolarstwie > gotowaniu > praniu > prasowaniu > sprzataniu > > to nie za wiele wymagam, no nie? > > acha - no i ozywiscie musi miec brazowe oczyska... i ciemne geste wlosy... taka > > cyganska urode.... > > ahhhhhhhhhhhhhh - chyba sobie znowu naleje Tia Maria bo po polnocy to mi sie > nalezy..hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Szukajcie a znajdziecie... IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 22.04.02, 01:30 Mam rade: a moze bys tak wyszorowala podlogi, ugotowala obiad i wyprala mezowi skarpetki? Za duzo czasu spedzasz wystukujac kretynskie pytania i odpowiedzi a za malo w kuchni. Do garow babo bo cie psami poszczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Szukajcie a znajdziecie... IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 22.04.02, 01:42 hihhihi !!! - powyzszy wpis ciekawy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Do Jurka IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 22.04.02, 03:12 Emigrantka- a niech se chlopak szczuje hehehehhe dupsko mu obgryza i tyle, przy takim panu pewnikiem glodne psiska heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss szukam meza ? IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 22.04.02, 05:31 I co ostatecznie odnalazl sie juz ten maz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
huron Re: szukam meza 22.04.02, 07:44 Hajtne sie z Toba. Co prawda w przyszlym tygodniu biore slub ale co mi tam. Im wiecej tym lepiej. Jestem przystojny! Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Ok Aniutku, podaj swoje wymiary, wiek ... IP: 131.137.84.* 24.04.02, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś