ro-bert 09.04.02, 23:49 "pudding" po szwedzku? Oczywiscie oprocz tego "spozywczego"! Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inzynier (US) blood pudding - kaszanka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.02, 23:52 ja tam nie wiem ......... ja nie wyuczony ide spac bastard Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: (US) blood pudding - kaszanka 09.04.02, 23:54 Jak... nie wyuczony??? To masz te trzy litery czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzynier Re: (US) blood pudding - kaszanka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.02, 23:58 no mam mam ino to jeszcze do mnie nie dotarlo jakos sie nic nie zmienilo hehehehe dalej jest tak samo bastard Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Jakie znaczenie ma slowo 10.04.02, 00:11 Mhmmm... Slowo okresla kogos, na kim mozna "oczy zawiesic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1szlachc Re: Jakie znaczenie ma slowo IP: *.bredband.skanova.com 10.04.02, 00:14 morsa napisał(a): > Mhmmm... > Slowo okresla kogos, na kim mozna "oczy zawiesic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1szlachc Pudding mm..... IP: *.bredband.skanova.com 10.04.02, 00:21 Pierwsze przepraszam mame za przypadkowy wpis, Ja bym przetlumaczyl slowo pudding na czekoladke, chociaz oznacza dziewczyne o pieknych,raczej wydatnych ksztaltach. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Pudding 10.04.02, 12:24 Slowo okresla czlowieka mlodego na ktorego wyglad reagujemy jak na widok pysznosci...a wiec...wyobrazcie sobie sami... mmmmmm ))zarowno kobiety jak i mezczyzny. Czesto z podtonem "nie dla psa kielbasa...." hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Pudding 10.04.02, 13:03 oczy zawiesic i nie zdejmowac czesciej sie uzywa w stosunku do kobiet/dziewczyn , bo wiadomo, ze panowie "lubieja" oczy pasc, ale tutaj jest rownouprawnienie i taki meski pudding tez moze byc, a co...? Nam to nie wolno patrzec? a inzynier to jest duzy pudding Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Pudding 10.04.02, 17:46 karelia napisał(a): > a inzynier to jest duzy pudding hahaha karelia, inzynier to nie jest pudding Wedlug doniesien studenci przedmiotow scislych klamia jak diabli o kierunku studiow )) Na ubawach w klubach nie maja powodzenia. Przyzna sie taki to dziewucha od razu ucieknie do jakiegos przyszlego socjologa, psychologa itp. Czy ty myslisz ze one o fraktalach chca gadac? Odpowiedz Link Zgłoś