Dodaj do ulubionych

jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna

IP: *.214.95.227.Dial1.Boston1.Level3.net 02.05.02, 00:41
Chetnie nawiaze korespondencje
(to NIE jest oferta matrymonialna!!!! - jestem szczesliwa mezatka
smile))
Obserwuj wątek
    • don2 Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna 02.05.02, 00:46
      Gość portalu: samaka napisał(a):

> Chetnie nawiaze korespondencje
      > (to NIE jest oferta matrymonialna!!!! - jestem szczesliwa mezatka
      > smile))

Co to za maz ,jezeli czujesz sie samotna ? A moze on nie na miejscu ?
      • Gość: Karlik Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.cpool2.quickclic.net 02.05.02, 00:54
        Za bardzo dolary goni,przypomnij mu ze "kto zonke zaniedbuje temu ona nie
        gotuje".Pyrsk.
        • Gość: 1szlachc Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.bredband.skanova.com 02.05.02, 01:01
          Napisz cos wiecej o sobie, czy jestes mloda mezatka?, ta informacja napewno
          bedzie roztrzygajaca co do ilosci, a moze i "jakosci" chetnych korespondowania.
    • Gość: maria Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.proxy.aol.com 02.05.02, 02:53
      Ja jestem w usa od 10-ciu lat i tez czuje sie samotnie. Jesli masz ochote
      napisz do mnie.
      • ad12 Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna 02.05.02, 02:58
        Gość portalu: maria napisał(a):

> Ja jestem w usa od 10-ciu lat i tez czuje sie samotnie. Jesli masz ochote
        > napisz do mnie.

Nie mam problemu mozesz do mnie napisac kiedy tylko zechcesz !!
        • Gość: DundeeGi Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 02.05.02, 03:59
          Ja jestem w Australii od ponad roku i tez czasami czuje sie samotna.
          Don - mam super meza ale On naprawde nie ma z tym nic wspolnego smile)

Pozdrawiam
          • aniutek Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna 02.05.02, 04:41
            nooooo to jeszcze ja do kolekcji .....
            • Gość: tasha Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.prem.tmns.net.au 02.05.02, 05:33
              I ja tez od 13 lat
              • Gość: jak Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.05.02, 09:07
                a ja od 20.
                To chyba tak musi byc. To przywilej ludzi inteligentnych smile)))
                • Gość: Marsjan Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.98.252.64.snet.net 02.05.02, 09:36
                  Ehhhh,intelektualistki-sufrazystki zapewne same sie tu zebraly:}
                  Stary idzie do roboty a one same w domu zostaja i klepia w ta klawiature.
                  Jakis kochanek by sie przydal albo co, ale wkolo tylko murzyny maja czas,a one
                  biedne jakas nie moga sie przekonac do tego koloru skory.
                  Wiec dzieki bogu ze wymyslono taki internet bo by poumieraly z nudow.
                  Eh,te bialoglowy maja dobrze w diszejszych czasachwink

• Gość: Julia Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: 194.200.250.* 02.05.02, 10:30
      Ja mieszkałam wiele lat w Danii, miałam męża tambylca i też się czułam w pewnym
      sensie wyalienowana.

Utrzymywałam kontakty wyłącznie z Polkami/Polakami ponieważ z nimi miałam
      jakieś wspólne tematy.

Dodam że nie było w tym bariery językowej, bo znam ich język biegle.
      • karelia Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna 02.05.02, 10:39
        eeee tam samotna. Jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia, obejrzenia,
        przeczytania. Zycia nie starczy!!!!Samotna, to trzeba sobie jakos zorganizowac
        przestrzen wokol siebie. Poznaj dobrze kraj , kulture , historie , ludzi, to
        jest fascynujace tak sie uczyc nowych rzeczy. Na pewno jest mnostwo do
        obejrzenia. Za daleko? To bibliteka, ksiazki, internet....Zaraz tam samotna ,
        jakies depresje, placze ... nie ma czasu na to, bo zycie zbyt krotkie.
        Pozdrawiam K.
        • Gość: samaka Re: do Marii IP: *.214.69.75.Dial1.Boston1.Level3.net 02.05.02, 13:17
          Mario!
          Odezwij sie - podaje moj adres : samaka@poczta.onet.pl

p.s.- do pozostalych
          1) Moj maz jest ok., ale wychodzi do pracy
          2) samotna - nie znaczy znudzona
          3) jestem mezatka od roku
          4) mam ....43 lata
          smile)))
    • Gość: Obcy Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.sorco.no 02.05.02, 13:30
      Gość portalu: samaka napisał(a):

> Chetnie nawiaze korespondencje
      > (to NIE jest oferta matrymonialna!!!! - jestem szczesliwa mezatka
      > smile))

Nie gadaj, samotna????????
      To masz jeszcze troche przed Toba?
      A yto z kolei zalezy od dlugosci Twojego pobytu w usa!
    • Gość: Martyna Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.proxy.aol.com 02.05.02, 19:58

Hallo!

Ja tez jestem mezatka , w U.S.A 1.5 roku - maz Amerykanin. Moze napiszesz na
      priv slonce5@yahoo.com

Pozdrowionka
      • Gość: Elmira's Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.02, 20:22
        Generalizujac ,wszyscy ktorzy "nalogowo" udzielaja sie na tym forum to
        samotni ,sfrustowani i niedoceniani i prosze nie mowic ze maz czy zona nie
        maja nic z tym wspolnego.Maja i to oni jako pierwsi sa odpowiedzialni za te
        Wasze tesknoty do innych,cieplejszych ,wyrafinowanych ,laskoczacych proznosc i
        gleboko skrywane potrzeby i namietnosci.Niewinne rozmowy do jakich sie
        wzajemnie prowokujecie w wielu przypadkach prowadza do zauroczen,kochliwych
        westchnien za czyms czego Wam wlasnie brakuje.Internet daje jeszcze jedna
        mozliwosc do poznania podobnych sobie ...wiec dlaczego nie korzystac.W sumie
        co za roznica jaka droga przychodzi to wspaniale i troche niecodzienne uczucie
        oczekiwania na to co napisze,potem ile napisze a w koncu jak napisze.Milej
        zabawy.
        • jot-23 Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna 02.05.02, 20:28
          Gość portalu: Elmira's napisał(a):

>wszyscy ktorzy udzielaja sie na tym forum to samotni ,sfrustowani i niedoceniani
          >i prosze nie mowic ze maz czy zona nie maja nic z tym wspolnego.
          >Milej zabawy.

swieta slowa! jakbym czytal Deepaka Chopre!
        • karelia Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna 02.05.02, 20:47
          No zostaliscy nakryci!!!wink wszystko to prawda, cala prawda i tylko czesciowa
          prawda. Hm, nie jestem samotna, nie czuje sie sfrustrowana , bo na takie
          fanaberi nie mam czasu, niedoceniana? Jak mnie ktos nie docenia , to doceniam
          sie samasmile)Powiem wiecej, ja czasami sie podziwiam .A tak, sama siebie
          podziwiam. Tesknoty? Marzenia? Bez nich nie ma zycia. Zawsze siegamy po cos ,
          czego jeszcze nie mamy. Gdybysmy nie mieli marzen zylibysmy, ale jako warzywo,
          ot, taka salata. Nie przesadzajmy , juz ja taka kochliwa nie jestem, ale fakt-
          podziwiam kilka osob , ktore sie tutaj pojawiaja ( min. Pan Przewodniczacy I
          Pan Prezeswink)Ja zawsze czekan na ich posty i mysle, marze co napisza, ile
          napisza i jak napiszawink
          wink))) K
          • Gość: DundeeGi Re: jestem w Usa od roku i......czuje sie samotna IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 03.05.02, 00:38
            Oooo Karelia to juz mi pachnie wazelina ...smile)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka