Gość: Marsjan IP: *.104.252.64.snet.net 13.05.02, 08:24 Sadzac po postach,Einstein-like inteligencja nie gosci na tych forach ale na wszelki wypadek.. www.bbc.co.uk/testthenation/ Dodam tylko ze w ciagu 2 dni wzielo test ponad 100,000 internautow ze srednia ok. 110 -> nie mozecie byc gorsi!! P.S. 140 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sar Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.prem.tmns.net.au 13.05.02, 09:08 No i dzieki Bogu, pozwolcie zyc i tym bez IQ. Bo co oni maja ze soba zrobic??? Znasz ten bol, dlogi autorze Tego wpisu. Twoje IQ na pewno znacznie powyzej niejakiego Einsteina ) Jak sie domyslac nalezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: A co to jest IQ ? IP: *.sympatico.ca 13.05.02, 14:41 hi, hi, hi, ha, ha, ha, tralalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.home.cgocable.net 13.05.02, 14:59 www.IQtest.com 135 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.02, 15:47 279.99 Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Jakie jest wasze IQ ? 13.05.02, 15:56 Gość portalu: Belzebub napisał(a): > 279.99 jakbys podal 60 to bys chociaz zebral pare wpisow gratulujacych szczerosci, a tak , to zaraz pojawia sie glosy powatpiewania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Belzebub, to niemozliwe. Udowodnij. IP: *.home.cgocable.net 13.05.02, 15:56 Odpowiedz Link Zgłoś
toja10 Re: Mensa Society 13.05.02, 17:55 joek napisał(a): > Kto z Was nalezy do tej grupy ludzi? Ja... Ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mensa Society 13.05.02, 20:36 hahaha kiedys probowalam rozwiazac testy Mensy, hm, zamilcze hahaha albo powiem "Koncz wasc , wstydu oszczedz" ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Mensa Society 13.05.02, 20:42 karelia napisał(a): > hahaha kiedys probowalam rozwiazac testy Mensy, hm, zamilcze hahaha albo > powiem "Koncz wasc , wstydu oszczedz" ))))) nie martw sie, tak jak powiedzial belzebub, jestes inteligentna, tylko inteligentna inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mensa Society 13.05.02, 20:44 wiesz , nie pomyslalam, teraz wiem , ze moge chodzic z glowa uniesiona do gory. Ja tez jestem inteligentna, tylko troche inaczej !!! Wielkie dzieki. Klosss Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mensa Society 13.05.02, 20:47 a oto adresik www.mensa.com musze przetestowac, a noz zrobilam sie inteligentna we wlasciwy sposob?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Mensa Society IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.05.02, 22:59 ......niestety..... a szkoda bo bylaby okazja aby spotkac taka Sharon Stone, ocenic czy rzeczywiscie jest taaaaka zimna joek napisał(a): > Kto z Was nalezy do tej grupy ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Mensa Society IP: *.rdu.bellsouth.net 13.05.02, 23:11 Gość portalu: aniutek napisał(a): > ......niestety..... a szkoda bo bylaby okazja aby spotkac taka Sharon Stone, oc > enic czy > rzeczywiscie jest taaaaka zimna Ani taka zimna ani taka inteligentna. Taka sobie przecietna dziewczynka. > joek napisał(a): > > > Kto z Was nalezy do tej grupy ludzi? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Mensa Society IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.05.02, 23:12 Gość portalu: JoeK napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > ......niestety..... a szkoda bo bylaby okazja aby spotkac taka Sharon Ston > e, oc > > enic czy > > rzeczywiscie jest taaaaka zimna > > Ani taka zimna ani taka inteligentna. Taka sobie przecietna dziewczynka. hmmm brzmi zdecydowanie- sprawdzales ???? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mensa Society 13.05.02, 23:18 Gość portalu: JoeK napisał(a): > Ani taka zimna ani taka inteligentna. Taka sobie przecietna dziewczynka. Az strach Cie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Mensa Society IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.05.02, 23:22 _szwedka napisał(a): > Gość portalu: JoeK napisał(a): > > > Ani taka zimna ani taka inteligentna. Taka sobie przecietna dziewczynka. > > Az strach Cie spotkac tez sie boje.... btw Joziek z cicha i nie peka a pewnie bywa na spotkaniach Mensy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mensa Society 13.05.02, 23:35 Ano nie peka. Rzuca nam tylko tak lekko "A" zebysmy my pekaly w oczekiwaniu na "B" Odpowiedz Link Zgłoś
joek Mensa Society do Aniutki i Skandynawek/// 14.05.02, 03:07 _szwedka napisał(a): > Ano nie peka. Rzuca nam tylko tak lekko "A" zebysmy my pekaly w oczekiwaniu > na "B" Alem se narobil klopotu, jak tu z tego wybrnac. Mensa-zle, drut-zle, Kosciol w Amsterdamie-zle, czego ja sie nie czepie to on taki owaki. Miejcie troche litosci nade mna Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Mensa Society do Aniutki i Skandynawek/// IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 14.05.02, 03:36 mensa zle???? alez skad... ...absolutnie, absolutnie hehehehe jak to bylo???? mensa jest OK, czlonkowie imponuja intelektem - a jakze, ale jesli dla Ciebie Sharon Stone to taka sobie przecietna dziewczyna..... to ja przepraszam /: ) - specjalnie za nia nie przepadam ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Mensa Society do Aniutki i Skandynawek/// IP: *.rdu.bellsouth.net 14.05.02, 04:36 Gość portalu: aniutek napisał(a): > mensa zle???? > alez skad... > ...absolutnie, absolutnie hehehehe jak to bylo???? > mensa jest OK, czlonkowie imponuja intelektem - a jakze, ale jesli dla Ciebie S > haron Stone to > taka sobie przecietna dziewczyna..... to ja przepraszam /: ) > > - specjalnie za nia nie przepadam ale..... Sharon to sekretarka sasiedniego Oddzialu..... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mensa Society do JoeK 14.05.02, 08:53 joek napisał(a): > Alem se narobil klopotu, jak tu z tego wybrnac. Mensa-zle, drut-zle, Kosciol w > Amsterdamie-zle, czego ja sie nie czepie to on taki owaki. > Miejcie troche litosci nade mna Panie. Ajajajaj, jam chciala ino z Toba pozartowac...Az tak zle wyszlo? No ale...wybacz...wiecej nie bede... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mensa Society do JoeK 15.05.02, 00:28 szwedka, kobito!!! Nie widzsz, ze JoeK. to sierioznyj facet??? On sie zna na powaznych rzeczach , typ generatory, mensa ( hahaha co ci to slowko przypomina), kosciol. Facet jest powzny i nie rob sobie tu cyrkow, cyrkusna babo a i mnie nie wciagaj w toto. Wszak napisal "do aniutka i SKANDYNAWEK" . Szanujmy jego nerwy, bo nam da drapaka jak niejaki Drap. Szanujmy zdrowie psych. Jozika, bo o meszczine trzeba dbac , chuchac, bo to delikutasny kwiat. A i ze wzgledu na wiek JoeK. nie uchodzi sobie robic podsmiewujki))))) Chociaz kto go tam wie , na pewno jeszcze mu sie szczypior zieleni ( bez glupich uwag Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mensa Society do JoeK 15.05.02, 00:43 Ojojojoj, jak ja sie gryze w palec....hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mensa Society do JoeK 15.05.02, 00:44 a nie odgryz sobie)) bo czym bedziesz stukac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Mensa Society do JoeK IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 15.05.02, 02:43 heheheheheh jesuuuussss leje- szczypior mu sie zieleni-........ Karelia jestes niesamowita :)))) szkoda,ze tak daleko bo juz bym z flaszeczka u Ciebie byla hehehehehe niechno Joziek zobaczy juz widze iskry hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mensa Society do JoeK 15.05.02, 11:36 no cio? poziartowac sobie nie mozna, a ze Jozik sie nawinal pod reke , no to cio? ))) chyba sie nie obruszy za bardzo: Bo ON ma bardzo duze IQ, to pojmie zaluzje ))Chociaz , kto go tam wie, on taki delikutasny: Zamilkl , biedaczek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub Re: Belzebub, to niemozliwe. Udowodnij. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.02, 19:15 Moi mili, jak Wam zapewne wiadomo pomiary IQ sprowadzaja sie do wykonania okreslonych czynnosci w czasie przy czym tym "zabawnie" madrym czynnosciom a wlasciwie ich perfekcyjnymu wykonaniu przypisano pewne liczby majace symbolizowac wlasnie stopien inteligencji.Problem jednak w tym ze IQ daje odpowiedz na pytanie jak jestes dobry w rozwiazaniu kilkunastu ,czy kilkudziesieciu testow i tylko tych testow i w sumie ma niewiele wspolnego z inteligencja,co nie znaczy ze moj wynik jest nieprawdziwy ale to juz opowiesc nie z tej "ziemi".Goraco pozdrawiam i do zobaczenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady 280? 13.05.02, 21:32 no to miales szczescie klikajac na dobre obpowiedzi podczas zgaduli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opcy znaczy co ? aura ? moja zielona nie jest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: mensa.ca IP: *.home.cgocable.net 13.05.02, 21:12 Nawet nie tak nudna, jak sie spodziewalam. Ale shoping centre, jak trzeba, nastepni prosze...do wydawania. A gdzie ja moge zarobic? Test przeszlam , nawet dobrze z jednym bledem, (jakie slowo robi trzy nastepne), ale w krzyzowkach nie jestem orlowata Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Marsjan jakbys mial wiecej niz 75 to 13.05.02, 21:33 Gość portalu: Marsjan napisał(a): pisalbys Marsjanin ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjan Ynteligencie jakbys mial wiecej niz 75 to IP: *.100.252.64.snet.net 15.05.02, 06:46 ..wiedzialbys ze pole "Gosc portalu" ma pojemnosc 8 liter. Talking about IQ.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady i tak masz ponizej 15.05.02, 23:44 Gość portalu: Marsjan napisał(a): > ..wiedzialbys ze pole "Gosc portalu" ma pojemnosc 8 liter. he he nie tlumacz sie, bys byl inteligentny bys wymyslil ksywke na 8liter nie zmieniajaca nazwy (w jez. polskim marsjan nie istnieje marsjanin a i woszem). a tak... > > Talking about IQ.. > )) poza tym puscilem tezt na odpowiedzi domyslen i wyszlo 70. czyli nie mieles duzo wiecej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNAR MOJE IQ JEST Z MIASTA !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.nas.onetel.net.uk 14.05.02, 01:31 a bylo to tak..masjan obejrzal glupi teleturniej w bbc..nastepnie rozwiazal test..wyszlo 125 ..inteligentnie dodal 15..wyszlo 140 ..i mamy kandyta na czlonka mensy..brawo.. ps pamietaj ,ze testu kwalifikujacego do mensy nie zobaczysz wczesniej w telewizji..nie przejmuj sie..ominie cie tylko watpliwa przyjemnosc nalezenia do jednego z niezliczonych samo-oglupiajacych sie towarzystw.. krzyzowkowicze ze slownikami dla krzyzowkowiczow laczcie sie... ps. przepraszam jezeli ten post dojdzie dwa razy..cos sie pie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: 168.143.113.* 14.05.02, 01:49 To znaczy maniak krzyzowkowy-Dyrektor Firmy Software- Dr Ch. Walesa ma szanse nalezenia rowniez do Mens'y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatic Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.sympatico.ca 14.05.02, 03:49 Polish joke www.mensa.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycek Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 14.05.02, 09:11 IQ? co to wlasciwie jest Intelligence Quiz? Ten kto uwaza ,ze inteligencje da sie opisac za pomoca liczb i cyferek ma z pewnoscia bardzo niskie "IQ"-inteligencje... Zadajcie sobie np. odpowiedz na pytanie czy to ,ze za 2-gim czy 3-cim razem uzyskasz wieksza liczbe punktow niz za kazdym poprzednim oznacza ,ze nagle stales sie inteligentny? Niech wobec tego wszyscy wezma ten Quiz po kilka razy i moze wowczas jesli nie bedzie zadnej poprawy bedziemy wiedzieli kto jest nieinteligentny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.sympatico.ca 14.05.02, 18:36 Gość portalu: Cycek napisał(a): > IQ? co to wlasciwie jest Intelligence Quiz? > Ten kto uwaza ,ze inteligencje da sie opisac za pomoca liczb i cyferek ma z > pewnoscia bardzo niskie "IQ"-inteligencje... > Zadajcie sobie np. odpowiedz na pytanie czy to ,ze za 2-gim czy 3-cim razem > uzyskasz wieksza liczbe punktow niz za kazdym poprzednim oznacza ,ze nagle > stales sie inteligentny? > Niech wobec tego wszyscy wezma ten Quiz po kilka razy i moze wowczas jesli nie > bedzie zadnej poprawy bedziemy wiedzieli kto jest nieinteligentny... To co napisales brzmi strasznie skomplikowanie. Ja tam zrobilem ten test. Wyszlo 174 i co dalej. Czy dostane jakas legitymacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.nas.onetel.net.uk 15.05.02, 02:07 Gość portalu: Bruno napisał(a): > Gość portalu: Cycek napisał(a): > > > IQ? co to wlasciwie jest Intelligence Quiz? > > Ten kto uwaza ,ze inteligencje da sie opisac za pomoca liczb i cyferek ma > z > > pewnoscia bardzo niskie "IQ"-inteligencje... > > Zadajcie sobie np. odpowiedz na pytanie czy to ,ze za 2-gim czy 3-cim raze > m > > uzyskasz wieksza liczbe punktow niz za kazdym poprzednim oznacza ,ze nagle > > > stales sie inteligentny? > > Niech wobec tego wszyscy wezma ten Quiz po kilka razy i moze wowczas jesli > nie > > bedzie zadnej poprawy bedziemy wiedzieli kto jest nieinteligentny... > > To co napisales brzmi strasznie skomplikowanie. Ja tam > zrobilem ten test. Wyszlo 174 i co dalej. Czy dostane jakas > legitymacje? ...a w jakie kregi mozesz wpasc.. -czesc..ryszard/153..hehahi - a witam kolege..roman klezmer bzdura/152..mhm -aj , to widze ze sie kolega nie przygotowal do egzaminu..? - hm..a znasz tego *sympatycznego/17...on podobno sie wogole nie przygotowywal... - nie znam, aczkolwiek jest to mym marzeniem...z kims tak swiatlym.. cycek masz racje...za kazdym jednym razem uzyskujemy lepszy wynik na takich testach... pierwsze pytanie menasa workout.. sally likes 225 but not 224;she likes 900 but not 800;she likes 144 but not 145; which does she likes? a/1700 b/1800 przyznaje nie wiem jaka jest odpowiedz..czy ma to mnie przekonac lub nie co do mojej inteligencji..jedno wiem jakakolwiek jest odpowiedz to pytanie powstalo z niej a nie przez nia...nie chce mo sie zastanawiac nawet.. ...skad mam wiedziec co lubi sally ..kimkolwiek jest sally..itd.. jedno jest pewne ..jezeli ktos potrzebuje numerkow by przekonac sie o swojej waznosci nalezy mu wspolczuc.. ze "sztuczna inteligencja" to jest tak jak z przepisami podatkowymi lub z informatyka zreszta wszystkim innym tez ..blyszczysz dopoki nie zjawi sie ktos kto nauczyl sie kilku wiecej bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Jakie jest wasze IQ ? DO THEEND............... IP: *.rdu.bellsouth.net 15.05.02, 03:11 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: Bruno napisał(a): > > > Gość portalu: Cycek napisał(a): > > > > > IQ? co to wlasciwie jest Intelligence Quiz? > > > Ten kto uwaza ,ze inteligencje da sie opisac za pomoca liczb i cyfer > ek ma > > z > > > pewnoscia bardzo niskie "IQ"-inteligencje... > > > Zadajcie sobie np. odpowiedz na pytanie czy to ,ze za 2-gim czy 3-cim > raze > > m > > > uzyskasz wieksza liczbe punktow niz za kazdym poprzednim oznacza ,ze > nagle > > > > > stales sie inteligentny? > > > Niech wobec tego wszyscy wezma ten Quiz po kilka razy i moze wowczas > jesli > > nie > > > bedzie zadnej poprawy bedziemy wiedzieli kto jest nieinteligentny... > > > > To co napisales brzmi strasznie skomplikowanie. Ja tam > > zrobilem ten test. Wyszlo 174 i co dalej. Czy dostane jakas > > legitymacje? > > ...a w jakie kregi mozesz wpasc.. > -czesc..ryszard/153..hehahi > - a witam kolege..roman klezmer bzdura/152..mhm > -aj , to widze ze sie kolega nie przygotowal do egzaminu..? > - hm..a znasz tego *sympatycznego/17...on podobno sie wogole nie przygotowywal. > .. > - nie znam, aczkolwiek jest to mym marzeniem...z kims tak swiatlym.. > > cycek masz racje...za kazdym jednym razem uzyskujemy lepszy wynik na takich > testach... > > pierwsze pytanie menasa workout.. > sally likes 225 but not 224;she likes 900 but not 800;she likes 144 but not 145 > ; > which does she likes? a/1700 b/1800 ARE YOU SURE ABOUT THESE NUMBERS, I THINK THAT A/1600, B/1800 > przyznaje nie wiem jaka jest odpowiedz..czy ma to mnie przekonac lub nie co do > mojej inteligencji..jedno wiem jakakolwiek jest odpowiedz to pytanie powstalo z > > niej a nie przez nia...nie chce mo sie zastanawiac nawet.. > ...skad mam wiedziec co lubi sally ..kimkolwiek jest sally..itd.. > > jedno jest pewne ..jezeli ktos potrzebuje numerkow by przekonac sie o swojej > waznosci nalezy mu wspolczuc.. > > ze "sztuczna inteligencja" to jest tak jak z przepisami podatkowymi lub z > informatyka zreszta wszystkim innym tez ..blyszczysz dopoki nie zjawi sie ktos > kto nauczyl sie kilku wiecej bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend DO joeK... IP: *.nas.onetel.net.uk 15.05.02, 19:44 > ARE YOU SURE ABOUT THESE NUMBERS, I THINK THAT A/1600, B/1800 tak..???..przeciez wiesz jakie liczby lubi sally..to co sie glupio pytasz??.. dla mnie najbardziej inteligentna odpowiedzia pozostaje nieistniejaca odpowiedz c/ sally jest glupia ps zagadka gdzie sharon stone ma joeKupe? a/2364 b/6354 c/234 d/w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.rrcnet.com 23.08.02, 03:36 Gość portalu: sympatic napisał(a): > Polish joke > <a href="anon.free.anonymizer.com/http://www.mensa.o rg.pl/"target="_blank">www.mensa.org.pl/</a> ...........Dzieci by rozwiazaly te bzdury......... IQ........To nie placic ............z£......... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Jakie jest wasze IQ ? 14.05.02, 21:31 Dawno temu ok.1985 wystukalismy z kumplami IQ-test w BASIC na takim szwedzkim badzewiu ABC80. Wyprobowalam na sobie i otrzymalam -15. Od tego czasu nie smiem robic testow hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Jakie jest wasze IQ ? 15.05.02, 01:07 a mnie nie zalezy (chociaz mi glupio ale sobie tlumacze ze jest pozno w nocy itd itp) 93 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.nas.onetel.net.uk 15.05.02, 02:09 emigrantka napisał(a): > a mnie nie zalezy (chociaz mi glupio ale sobie tlumacze ze jest pozno w nocy > itd itp) > > 93 > > hehehe hahaha..hihihi..hehehe..lol.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjan And the WINNER is... IP: *.100.252.64.snet.net 15.05.02, 06:59 Bruno!! Narazie nikt go nie przebil,gdyz 279 Belzebuba...hmm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.proxy.aol.com 15.05.02, 07:51 niskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: aol masz darmowa promocje dla mnie ? IP: *.home.cgocable.net 15.05.02, 14:50 Renka to ja, renka tez czasem, ale nie TYM razem. Aol przysyla mi bezskutecznie swoje prawie darmowe, polroczne promocje internetu, ale tu nic z tego. Za malo bazy daje.I teraz sie msci za nie przyjecie oferty, hyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Mensa IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 17:20 to taka "stolowka przyzakladowa", co? I do tego potrzebna jest wysoka inteligencja? Zeby to chociaz "Caffeteria" byla, nie mowiac juz o Polish Restaurant .... A ja, moi drodzy, ja sie z towarzystwem ze stolowki nie bede zadawac, ja chce do Ritza albo Waldorff Astoria! ...)).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK DO >>>>>>>>>>>>>>THEEND IP: *.rdu.bellsouth.net 15.05.02, 22:48 Gość portalu: theend napisał(a): > JoeK napisal > > ARE YOU SURE ABOUT THESE NUMBERS, I THINK THAT A/1600, B/1800 .???..przeciez wiesz jakie liczby lubi sally..to co sie glupio pytasz??.. > dla mnie najbardziej inteligentna odpowiedzia pozostaje nieistniejaca odpowiedz > > c/ sally jest glupia > > ps zagadka > gdzie sharon stone ma joeKupe? > a/2364 b/6354 c/234 d/w dupie Zupelnie niepotrzebnie uzywasz slowa "glupi". Wracajac do Twojego pytania: > sally likes 225 but not 224;she likes 900 but not 800;she likes 144 but not 145 > ; > which does she likes? a/1700 b/1800 PS Drogi theend Pisze sie "which does she like" Tlumacze Ci to pytanie, moze zrozumiesz : Jezeli Sally lubi numery 225, 900, 144 ktory numer a lub b Sally lubi. Odpowiedz: Jest tam logiczny szereg numerow, Twoim zadanie jest znalezienie "szyfru". 225, 900 i 144 to numery stworzone przez podniesienie innych (integer) numerow do kwadratu (drugiej potegi) w tym wypadku te numery to 15, 30 i 12 OK? Zaden z numerow 1700 lub 1800 ma te wlasciwosc. Podejrzewam ze pytanie powinno byc a/1600, b/1800; wtedy 40**2=1600 i odpowiedz jest ze Sally lubi a/1600. Gdy to za trudne na Twoj ptasi mozdzek to idz na inny watek YOU ARE THE WEAKEST LINK !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno DO JoeK IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 00:03 Gość portalu: JoeK napisał(a): > Gdy to za trudne na Twoj ptasi mozdzek to idz na inny watek > YOU ARE THE WEAKEST LINK !!!!!! JoeK, nie denerwuj sie. thend uzeduje z tato. To dopiero jest LINK !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: DO >>>>>>>>>>>>>>THEEND IP: *.nas.onetel.net.uk 16.05.02, 23:06 Gość portalu: JoeK napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > JoeK napisal > > > ARE YOU SURE ABOUT THESE NUMBERS, I THINK THAT A/1600, B/1800 > > > .???..przeciez wiesz jakie liczby lubi sally..to co sie glupio pytasz??.. > > dla mnie najbardziej inteligentna odpowiedzia pozostaje nieistniejaca > odpowiedz > > > > c/ sally jest glupia > > > > ps zagadka > > gdzie sharon stone ma joeKupe? > > a/2364 b/6354 c/234 d/w dupie > > Zupelnie niepotrzebnie uzywasz slowa "glupi". wybrales dwukrotne powtorzenia slowa glupi w moim tekscie bo twoim zdaniem to jego jedyna luka??? > Wracajac do Twojego pytania: > > > sally likes 225 but not 224;she likes 900 but not 800;she likes 144 but no > t > 145 > > ; > > which does she likes? a/1700 b/1800 > > PS Drogi theend > Pisze sie "which does she like" > > Tlumacze Ci to pytanie, moze zrozumiesz : > Jezeli Sally lubi numery 225, 900, 144 ktory numer a lub b Sally lubi. > > Odpowiedz: > > Jest tam logiczny szereg numerow, Twoim zadanie jest znalezienie "szyfru". > 225, 900 i 144 to numery stworzone przez podniesienie innych (integer) numerow > do kwadratu (drugiej potegi) w tym wypadku te numery to 15, 30 i 12 OK? > Zaden z numerow 1700 lub 1800 ma te wlasciwosc. Podejrzewam ze pytanie powinno > byc > a/1600, b/1800; wtedy 40**2=1600 i odpowiedz jest ze Sally lubi a/1600. > > Gdy to za trudne na Twoj ptasi mozdzek to idz na inny watek mistrzu..w oryginalnym rozwiazaniu testu przeczytalem ; "she likes the perfect squares": stanowcza wole ta odpowoedz niz twoje debilne wyluszczanie...i czepianie sie literowek.. joeKupo alias ptasie mleczko... > YOU ARE THE WEAKEST LINK !!!!!! GOODBYE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: DO >>>>>>>>>>>>>>THEEND IP: *.rdu.bellsouth.net 17.05.02, 03:14 Quod Erat Demonstrandum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: DO >>>>>>>>>>>>>>THEEND IP: *.nas.onetel.net.uk 17.05.02, 18:39 quadrature of a circle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 00:36 Nie musimy sie juz tak martwic, zgodnie z ostatnimi odkryciami uczonych kazdy z nas posiada jakis rodzaj inteligencji. Dotychczas wyszczegolniono nastepujace rodzaje: - duchowa (Dalajlama) - emocjonalna (Matka Teresa z Kalkuty), - wewnatrzpsychiczna (Zygmund Freud), - humanistyczna (Simone de Beauvoir), - matematyczna (Albert Einstein), - przestrzenna (Antonio Gaudi), - kinestetyczna (Magic Johnson), - muzyczna (Fryderyk Chopin), - racjonalna (moze to Ty?) Jak myslicie do ktorej sie zaliczacie? Niestety testow jeszcze nie stworzono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jakie jest wasze IQ ?(Biala) IP: *.home.cgocable.net 17.05.02, 18:54 No, prosze, a mowia, ze poziom szkol kanadyjskich niski. Biala, gratulacje! Wejscie SMOKA ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Jakie jest wasze IQ ?(Biala) IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 19:45 Gość portalu: Renka napisał(a): > No, prosze, a mowia, ze poziom szkol kanadyjskich niski. Kto tak mowi? nazwiska, adresy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: 213.78.102.* 22.08.02, 19:20 czyzby to przez ten watek mam przewalone u mensjanow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.sympatico.ca 22.08.02, 19:25 Gość portalu: theend napisał(a): > czyzby to przez ten watek mam przewalone u mensjanow.. Masz przewalone u marsjanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziEnd Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: 213.78.125.* 24.08.02, 13:24 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > czyzby to przez ten watek mam przewalone u mensjanow.. > > Masz przewalone u marsjanow gadula..mozesz jeszcze raz podac swoj adres.. chodzi o to ,ze chcialbym wyslac ci pocztowke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Jakie jest wasze IQ ? IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 03:25 na meksyka 127 to b.duze Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ zazdroscisz, czy co? 23.08.02, 17:19 Gość portalu: bruno napisał(a): > na meksyka 127 to b.duze Czy cos Ci sie nie spodobalo, czy nie masz nawet takiego? A jak na bruno to jakie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Jakie jest wasze IQ ? 23.08.02, 21:00 165 jestem mensa member durnie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jakie jest wasze IQ ? 23.08.02, 23:38 canadian napisał: > 165 > jestem mensa member durnie Kotku, tu nie chodzilo o podanie wzrostu w centymetrach. Odpowiedz Link Zgłoś