IP: *.nas.onetel.net.uk 20.05.02, 21:04
mam w dupie budowanie kultu..
bo i tak bym sobie z nim nie poradzil..
to po co?..
ciezko znosze popularnosc..prace w grupie..
rzygam rzadzeniem...
nie budowalem kultu..szukalem pracy.
moze za duzo mi sie wydaje..o tym wszystkim..
tymbardziej odchodze..
bede tesknil..
theend

ps nie robcie juz nic z moim komputerem
ps2 banan - dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: THEEND IP: *.fastres.net 20.05.02, 21:11
      Gość portalu: theend napisał(a):

> mam w dupie budowanie kultu..
      > bo i tak bym sobie z nim nie poradzil..
      > to po co?..
      > ciezko znosze popularnosc..prace w grupie..
      > rzygam rzadzeniem...
      > nie budowalem kultu..szukalem pracy.
      > moze za duzo mi sie wydaje..o tym wszystkim..
      > tymbardziej odchodze..
      > bede tesknil..
      > theend
      >
      > ps nie robcie juz nic z moim komputerem
      > ps2 banan - dzieki

>Fakt z kompem,trzeba miec kase,bo cie zajebia.
      >Ale nie przejmuj sie ktos puscil wode,
      czekamy na efekty.
      >Czy ty myslisz ze jestesmy tacy delikatni?
      >Tak jak informatycy z nad wisly,HEeeeheeeee.
      • Gość: Banan Re: THEEND IP: 168.143.113.* 20.05.02, 21:48
        mam nadzieje ze to tylko czasowy odrzut. Wracaj.
        Czekamy. Jak sam widzisz tym samym stales sie kultem
        na forum tak jak tato. Czy tego chcemy czy nie -
        jestes. Trzymaj sie internetu bo ja odstawiam drabine.
        • Gość: sharky Bez sciemy IP: 5.3D* / *.binger.dialup.pol.co.uk 21.05.02, 00:09
          hey TheEnd, nie opuszczaj nas pls!
          • cornio Re: Bez sciemy 21.05.02, 00:16

Happy end ?
    • Gość: theend Re: THEEND IP: *.nas.onetel.net.uk 21.05.02, 22:29
      dzieki wielkie za te kilka wpisow ..wprawdzie oczekiwalem kureli
      wrzeszczacej "kapitanie ..moj kapitanie" ..ale zawsze cos..

tato..przeprosz..nie docenialem Cie..zegnajmy sie ale nigdy nie odchodzmy..Ty
      szczegolnie..balon sie pojawil..tak jakby zycie wrocilo..bo podejrzewam,ze
      szybko znow by wystawil swoj pyszczek jakby poczul troche swobody..czekam na
      jego teksty dajac mu szanse oczywiscie..przeciez chodzi tylko o to zeby nas
      przeprosil..prawda?..

banan..Twoja logika mnie wczoraj rozkurwila i upokorzyla tez..nawalilem sie w
      godzine ..sam..prowokacja udana..szanuje..tylko mam kilka uwag...ciezko sie
      przywalic bo Twoje teksty maja zawsze przynajmniej dwa znaczenia..czyli ,ze
      zawsze teoretycznie mozesz odwrocic kota ogonem..czesto jednak duzo znacza..to
      najwazniejsze..

Rekinie..prosze Cie..czy mam podac adres na fan-mail???
      nie zgadzaj sie albo milcz..nigdy nie dawaj komplementow bez dodania czegos od
      siebie do tematu..to moja rada,ktorej oczywiscie mozesz nie posluchac bo to
      mile jak ktos przyslodzi..tyle,ze mnie mdli..to taka postawa tez..na
      marginesie ..skontaktuje sie z Toba wkrotce..odnosnie londynskiego odlamu klubu
      megalomana..szczegolnie interesuje mnie czy Mags to fajna panna i czy ds to
      kolo w kaszkiecie..na oczach???

CCzC aka corn-hole..inaczej zwany corniem..tobie szczegolnie nic nie musze
      udowadniac..wiec zamknij ryj i pamietaj , ze obserwuje to co piszesz..

ps. mialem zmieniac nick..ale czuje sie szczesliwy i wyzwolony ..to po co????

Wasz budujacy kult.. never-ending theend
      • Gość: sharky Re: THEEND IP: 5.2.1R1D* / *.ditto.dialup.pol.co.uk 22.05.02, 00:19
        No to jak juz sie dowartosciowales tymi marnymi wyrazami wdziecznosci, to
        wracaj do pisania postow.
      • Gość: ds Re: THEEND IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.05.02, 10:46
        > czy ds to
        > kolo w kaszkiecie..na oczach???

Taaa...
        I w walonkach.

"kaszkiecie na oczach"????
      • Gość: Mags Re: THEEND IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.05.02, 15:16

>...szczegolnie interesuje mnie czy Mags to fajna panna

Pewnie, ze fajna: ma blond, krecone wlosy, niebieskie oczy, dlugie nogi i
        poczucie humoru....czy taka auto-reklama Ci wystarczy?
        • Gość: Banan hehehe IP: 168.143.113.* 22.05.02, 15:45
          Mags: przestan bo ludzie wkolo mnie...
          Powiedz lepiej kiedy wreszcie oglosicie, ze Ford to
          Enron? Z Enronem tez czekaliscie 6 miesiecy. Rozumu
          tam ludzie nie maja? Teraz jak widze 'moodys' to mnie
          smiech ogarnia i wole juz sluchac swojego fryzjera -
          pedala, ooops, homoseksualiste - o prognozy. Poniewaz
          strzyze roznych, ostatnio strzygl Gilmore'a. Co oni
          wyrabiaja tam? Biora teraz dziadka-pedala do
          podratowania firmy?! A moze Bill to tez homo?

Theend: gratuluje. Pamietaj, ze nigdy nie jest tak
          goraco zeby nie moglo byc gorzej a trawa jest zawsze
          zielensza za plotem (tylko 2 razy gorsza do
          scinania...).

Pozdrawiam.
          • Gość: Mags Re: hehehe IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.05.02, 16:00
            Drogi Bananie,

>Rozumu tam ludzie nie maja?

Pewnie ze nie maja, Entronem zajmowalo sie nasze NY office.
            A z reszta to nie my zawinilismy....czepiaj sie Arthur Andersen, ktory nie wie
            jak nawet przeprowadzic audit...Moody's caly czas mowilo, ze jest to sub-
            investment grade credit. A, ze ludziska glupie....

Fordem tez zajmuje sie NY.

> wole juz sluchac swojego fryzjera -
            pedala, ooops, homoseksualiste - o prognozy.

Pytaj dalej o ...prognozy....

od nas takich nie dostaniesz....my publikujemy opinie na podstawie danych jakie
            dostajemy od firm, ktore chca rating. A co dalej swiat z nimi robi, to juz ich
            sprawa.
            I tak przewaznie nasze rating jest bardziej "conservative" niz S& P.

Anything else Honey???

Pozdrawiam.

• Gość: theend Re: hehehe IP: *.nas.onetel.net.uk 22.05.02, 21:02
              czesc
              ds-przypomnialem sobie te papieroski(dzieki Jacek)..nie bedziesz mogl w to
              uwierzyc..to byl pierwszy jakiego zapalilem..ds..nastepnego zapalilem po 5-ciu
              latach..tak mnie zmdlilo..z wami encyklopedystami/netowcami(tato pzd) jest taki
              problem ,ze jak wam zagadke zadac..to kartkujecie encyklopedie..to do niczego
              nie prowadzi..glowa maleje ,a czapa spada..

banan-dzieki..dzieki..uwazaj..bede sie czail..i nieraz bedzie goraco..no i..
              sakd Ty tyle wiesz o homoseksualistach?..napisz troche wiecej , a wyzbede sie
              wszelkich fobii..

Mags-od poczatku wiedzialem ,ze jestes swietna..wyjdz poza klub..bo na forum to
              sie dzieje..a w klubach nuda..uklady skostniale..itd..itp zdjecia..

...wiesz per£o..Twoja autoreklama mnie rozwalila..bardziej niz cynizm
              banana..nie wiedzialbym jak mu odciac..a Ty siwietnie sobie
              poradzilas..marnujesz ise w klubie..powtarzam..

..ps..nawet gdybym nie zalamal sie lazienkami..jestem.."out of your rate"..
              z lewicujacymi gowniarzami tak bywa..i nawet jezeli snia mi sie :scuba..
              maledivy.. i niebieskookie blondynki z filoem na punkcie GYM..daj mi czaswink..
              aha..nie przejmuj sie zazdrosna tupeciara carino..skacze jak konik (jakby nie
              wiedziala ,ze forum to szachy)..napisalbym ,ze caluje..ale banan moze
              zwariowac..
              • Gość: Mags Re: hehehe IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.05.02, 10:25
                > ..wyjdz poza klub..bo na forum to sie dzieje..a w klubach nuda..uklady
                skostniale..itd..itp zdjecia..

Wychodze od czasu do czasu....ale waracam do klubu, bo tam cicho, cieplo i
                bezpiecznie....

nie pociagaja mnie forumowe pyskowki ani udowadnianie sobie kim kto jest i czego
                to on/ona nie ma. Czlowiek czesto ma dobre checie a i tak go zmieszaja z
                blotem... nie potrzebne mi to do szczescia. Wole juz z bananem podyskutowac o
                Enronie albo z ds pojsc na frytki (i to nie wirtualne!)smile

> ..napisalbym ,ze caluje..

Caluj...wirtualnie zawsze mozna...
                • Gość: theend Re: hehehe IP: *.nas.onetel.net.uk 23.05.02, 16:08
                  Gość portalu: Mags napisał(a):

> > ..wyjdz poza klub..bo na forum to sie dzieje..a w klubach nuda..uklady
                  > skostniale..itd..itp zdjecia..
                  >
                  > Wychodze od czasu do czasu....ale waracam do klubu, bo tam cicho, cieplo i
                  > bezpiecznie....

>
                  > nie pociagaja mnie forumowe pyskowki ani udowadnianie sobie kim kto jest i czeg
                  > o
                  > to on/ona nie ma. Czlowiek czesto ma dobre checie a i tak go zmieszaja z
                  > blotem... nie potrzebne mi to do szczescia. Wole juz z bananem podyskutowac o
                  > Enronie albo z ds pojsc na frytki (i to nie wirtualne!)smile
                  >
                  > > ..napisalbym ,ze caluje..
                  >
                  > Caluj...wirtualnie zawsze mozna...

oj per£o ..banan juz pewnie przebiegl sie po suficie..ja oczywiscie caluje..skoro
                  mozna..tylko mnie nie oszukuj tak jak renia..tu piszesz ,ze dlugie itd..a w
                  klubie ,ze drobna i w koszulach..fe..
                  jezeli mowisz serio o tych frytkach z "fajka"..to moja pewnosc siebie nie
                  pozwala ..moze nie bedzie cicho i bezpiecznie..ale wiesz jak to jest z
                  przypadkowymi dwoma biletami..a wydaje sie ,ze nie znasz jeszcze paru rzeczy przy
                  ktorych nawet rybki w blekitnej wodzie.. blakna..caluje..
                  • Gość: Mags Re: hehehe IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.05.02, 17:59
                    ..tylko mnie nie oszukuj tak jak renia..tu piszesz ,ze dlugie itd..a w
                    > klubie ,ze drobna i w koszulach..fe..

Nie oszukuje. A co drobna z dlugimi nogami nie mozna byc??? 30 inch inside leg
                    przy wzroscie 5"4 to dlugie....

Koszule - racja, ze fe! Ale kobiece bluzeczki tu i owdzie z odpietym guziczkiem...

> ..a wydaje sie ,ze nie znasz jeszcze paru rzeczy przy
                    > ktorych nawet rybki w blekitnej wodzie.. blakna..caluje..

To badz taki dobry i wytlumacz....

Co do frytek....to wlansnie dzis wieczorem bede je z ds i jego (przyszla) zona
                    jadla....
                    • Gość: theend Re: hehehe IP: *.nas.onetel.net.uk 24.05.02, 07:10

> ..tylko mnie nie oszukuj tak jak renia..tu piszesz ,ze dlugie itd..a w
                      > > klubie ,ze drobna i w koszulach..fe..
                      >
                      > Nie oszukuje. A co drobna z dlugimi nogami nie mozna byc??? 30 inch inside leg
                      >
                      > przy wzroscie 5"4 to dlugie....
                      >
                      > Koszule - racja, ze fe! Ale kobiece bluzeczki tu i owdzie z odpietym guziczkiem
                      > ...
                      to owszem..imponujace..moj inside 36..mam troche dluzsze..
                      >
                      > > ..a wydaje sie ,ze nie znasz jeszcze paru rzeczy przy
                      > > ktorych nawet rybki w blekitnej wodzie.. blakna..caluje..
                      >
                      > To badz taki dobry i wytlumacz....
                      sex&drugs&rock&roll
                      >
                      > Co do frytek....to wlansnie dzis wieczorem bede je z ds i jego (przyszla) zona
                      > jadla....
                      mam nadzieje ,ze smakowaly..
                      • Gość: Mags Sex, drugs & rock & roll IP: *.moodys.com / *.moodys.com 24.05.02, 10:00
                        > to owszem..imponujace..moj inside 36..mam troche dluzsze..

ale wnioskuje, ze jestes inne plci, to powinienes miec troszke dluzsze nozki...na
                        moj wzrost mi moje wystarcza...36" bylyby absolutnie za dlugie...

>sex&drugs&rock&roll

kto tu kogo ma uczyc????smile))

• jot-23 Re: hehehe 23.05.02, 16:18

Wole juz z bananem podyskutowac o
                  > Enronie albo z ds pojsc na frytki (i to nie wirtualne!)smile
                  >

albo nawet mozna pogadac o firmach rankujacych! wczoraj w gazecie wyczytalem , ze
                  maja jakies watpliwosci, czy przypadkiem nie zaszly jakies nieprawidlowosci, ba
                  ze stopnie sa na sprzedaz! to nieslychane.
                  • Gość: theend Re: hehehe IP: *.nas.onetel.net.uk 23.05.02, 16:25
                    jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: Mags napisał(a):
                    >
                    > Wole juz z bananem podyskutowac o
                    > > Enronie albo z ds pojsc na frytki (i to nie wirtualne!)smile
                    > >
                    >
                    > albo nawet mozna pogadac o firmach rankujacych! wczoraj w gazecie wyczytalem ,
                    > ze
                    > maja jakies watpliwosci, czy przypadkiem nie zaszly jakies nieprawidlowosci, ba
                    >
                    > ze stopnie sa na sprzedaz! to nieslychane.

sam helikopterek odwiedzil moj watek..to wielki zaszczyt..tylko nie przypominam
                    sobie zebym wystawial jakies zgody na flirtowanie..
                    • Gość: Mags Re: hehehe IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.05.02, 18:00
                      Oj juz nie badz taki....flirtowac zawsze sobie mozna...
                      • Gość: theend Re: hehehe IP: *.nas.onetel.net.uk 24.05.02, 07:12

> Oj juz nie badz taki....flirtowac zawsze sobie mozna...

nie jestem taki..tylko j-23 kiedys chcial filtrowac moje wypowiedzi..stad moje
                        zdziwienie..
                        • Gość: tato Re: hehehe IP: *.fastres.net 24.05.02, 15:07

>
                          > > Oj juz nie badz taki....flirtowac zawsze sobie mozna...
                          >
                          > nie jestem taki..tylko j-23 kiedys chcial filtrowac moje wypowiedzi..stad moje
                          > zdziwienie..

Madonnna......Theend,u ciebie chyba 6-clo-cek,a ty juz nie spisz.
                          Niesamowite.
                          Powiedz jaka pogoda w UK,bo u mnie leje i leje.
                          • Gość: izabelsk Re: hehehe IP: 192.223.158.* 24.05.02, 16:04

> Powiedz jaka pogoda w UK,bo u mnie leje i leje.
                            Sloneczko na przemian z deszczykiem, tak jak zwykle.

izabelski

• jot-23 Re: hehehe 24.05.02, 15:11

>
                          > > Oj juz nie badz taki....flirtowac zawsze sobie mozna...
                          >
                          > nie jestem taki..tylko j-23 kiedys chcial filtrowac moje wypowiedzi..stad moje
                          > zdziwienie..

taka posucha ostatnio, co sie dziwisz, ale ja nie o tym, c'mon mags opowiedz o
                          szwindlach w moodys.... ja lubie slychac historii z duzych korporacji. najlepsze
                          znam z CSFB, haha solidna szwajcarska robota!
                          • Gość: Mags Re: hehehe IP: *.moodys.com / *.moodys.com 24.05.02, 16:31
                            >
                            > taka posucha ostatnio, co sie dziwisz, ale ja nie o tym, c'mon mags opowiedz o
                            > szwindlach w moodys....

Sama z checia poslucahala bym o szwindlach w Moody's. Byc moze to w innych
                            krajach lub w innych departments....

U nas by bylo trudno, bo na zadne spotkanie nie idzie sie samemu i decyzja o
                            rating nalezy do rating committee, na ktore sklada sie minimum 6 osob. Analista
                            pisze rating recommendation i probuje innych przekonac, ze firmie/projektowi
                            nalezy sie takie a nie inne rating, potem jest dyskusja ale pod koniec i tak
                            wszyscy glosuja tak jak chca. Czasem przechodzi rating jakie polecil analista
                            ale czesto tez nie...
                            • Gość: Jaga Re: hehehe IP: 212.36.38.* 24.05.02, 17:03

> Analista pisze rating recommendation <

Sorry Mags, ze sie czepiam, ale po polsku 'analyst' to 'analityk', a nie jakby
                              logicznie wypadalo 'analista'.
                              To naprawde nie jest zlosliwa uwaga, ale ja mam kolezanke Polke urodzona w
                              Londynie, ktora mnie zawsze prosi, zeby ja poprawiac smile
                              • Gość: Mags Dzieki Jaga! IP: *.moodys.com / *.moodys.com 24.05.02, 17:09
                                ja sie wcale nie gniewam - ja nie z tych. Za wszystkie uwagi i poprawki jestem
                                wdzieczna.
                                A tak zeby bylo weselej, to przez dosyc dlugi czas na probki kosmetykow mowilam
                                probowki az mi ktos kiedys w Polsce wyjasnil jaka jest roznica miedzy probka a
                                probowka...smile
                                • Gość: Jaga Nie ma za co! IP: 212.36.38.* 24.05.02, 17:17
                                  > A tak zeby bylo weselej, to przez dosyc dlugi czas na probki kosmetykow mowilam
                                  > probowki az mi ktos kiedys w Polsce wyjasnil jaka jest roznica miedzy probka
                                  a probowka...smile

hi, hi, dobre z tymi probowkami. Polecam watek na "Czas wolny" pt. "Najwieksze
                                  gafy..."

• Gość: Mags Gafy IP: *.moodys.com / *.moodys.com 24.05.02, 18:26

> hi, hi, dobre z tymi probowkami. Polecam watek na "Czas wolny" pt. "Najwieksze
                                    > gafy..."

Ja to moglabym tam napisac kilka historyjek - glownie dotycza przekrecania jezyka
                                    polskiego. Na szczescie na tego rodzaju "pomylki" ludzie reaguja raczej smiechem.

Najsmieszniejsze jest jednak to, ze ja podobno mowie po polsku bez "dziwnego"
                                    akcentu (lata torturowania przez mame i dziadkow podczas wakacji)i za kazdym
                                    razem jak cos idiotycznego palnelam podczas pobytu w Polsce i ludzie nie znali
                                    mojego pochodzenia, to zawsze dziwnie na mnie patrzyli....i na pewno nie bylo to
                                    z powodu moich kreconych wlosow.....

• Gość: theend do wszystkich IP: *.nas.onetel.net.uk 25.05.02, 01:54

>
                                      > > hi, hi, dobre z tymi probowkami. Polecam watek na "Czas wolny" pt. "Najwie
                                      > ksze
                                      > > gafy..."
                                      >
                                      > Ja to moglabym tam napisac kilka historyjek - glownie dotycza przekrecania jezy
                                      > ka
                                      > polskiego. Na szczescie na tego rodzaju "pomylki" ludzie reaguja raczej smieche
                                      > m.
                                      >
                                      > Najsmieszniejsze jest jednak to, ze ja podobno mowie po polsku bez "dziwnego"
                                      > akcentu (lata torturowania przez mame i dziadkow podczas wakacji)i za kazdym
                                      > razem jak cos idiotycznego palnelam podczas pobytu w Polsce i ludzie nie znali
                                      > mojego pochodzenia, to zawsze dziwnie na mnie patrzyli....i na pewno nie bylo t
                                      > o
                                      > z powodu moich kreconych wlosow.....
                                      >

daj mags..obrazkow dla Was nie wprowadzimy..
                                      dobrze odczytana madrosc tato..czyli tzw 1:1..

ps.tym samym watek uwazam za zakonczyny .. jestem pewien ,ze unikniemy drugiego
                                      ostrza..czyli nie zalozymy wlasnego klubu ..nigdy..i tato tez nie bedzie naszym
                                      szefem ..ani theend..nikt nie bedzie glosowac ..bo i tak nikt nie
                                      wygra..przegraja zawsze snoby..ja im to moge udowodnic ..i bede to robil..a
                                      ty..jak ktos dziubnie bez sensu..to masz prawo go zapierdolic..i to bez cienia
                                      agresji..myslalem ,ze tu nie ma faknych ludzi bo ginelismy w spamie
                                      pietnastonickowcow..co mozemy im odpowiedziec..ze jezeli kazdy z nas bylby takim
                                      swirem zeby zakladac 15 nickow..to wkrotce byloby nas tu trzy tysiace..i ani
                                      jednego zdrowego..
                                      i jak chcielibysmy powiedziec cos glupiego ..wysylalibysmy naszego najgorszego
                                      zawodnika(j-23)...a potem i tak nikt nie zwracalby uwagi..i deprecha pewna..po co
                                      sie dolowac..i kto chce kogo oszukac..ja pierdole..paranoja..
                                      ja postanowilem byc tu szczery..takze anonimowy..zero e-
                                      mail..umawiania..budowania jebanych koalicji..pierwsze wrazenie moje..kompletne
                                      swiry..co sie tu dzieje..i to byl terroryzm ktorgo nie znosze a ktory stosuje..
                                      bez doswiadczenia..ale dajcie mi czas..a jak ktos prezentuje stereotyp
                                      zyda ..araba ..murzyna..starego..kobiety..mezczyzny..debila..krolewny..swira..cyni
                                      ka..pedala..mlodego..lewicowca ..prawicowca..dziwki i alfonsa..fana i gwiazdy..
                                      zefira i ds..jebac ..w morde..bez litosci..syf..kretynizm..FASZYZM..
                                      gowno..0,5 wyobrazni.. i moge tu byc wszytskim..jak kazdy z nas..co sie kurwa
                                      dzieje..
                                      mam zamiar spotykac tutaj moich nowych przyjaciol..
                                      ps2 ta moja to nie mania ani wielkosc..nazwalbym to wiejska filozofia ..gdybym
                                      siebie nie lubial..a tak..mam czasem pretensje..ale pokore tez..
                                      i huj w dupe kucharzom i faszystom..
                                      ps3 raza was wulgaryzmy?
                                      • Gość: tato Re: do wszystkich IP: *.fastres.net 25.05.02, 02:00
                                        THE END KLUBU.
                                        • Gość: theend Re: do wszystkich IP: *.nas.onetel.net.uk 25.05.02, 02:02
                                          Gość portalu: tato napisał(a):

> THE END KLUBU.

YES SIR
                                          • Gość: theend ;-)))) IP: *.nas.onetel.net.uk 25.05.02, 22:03

> Gość portalu: tato napisał(a):
                                            >
                                            > > THE END KLUBU.
                                            >
                                            > YES SIR

hihi
                                            • papierz Jestes moim idolem theend! 27.05.02, 15:57
                                              • Gość: theend Re: Jestes moim idolem theend! IP: *.nas.onetel.net.uk 27.05.02, 16:00
                                                papierz napisał(a):

wsadzse w pope komplementy
                                                • Gość: theend Re: Jestes moim idolem theend! IP: *.nas.onetel.net.uk 27.05.02, 16:03

> papierz napisał(a):
                                                  >
                                                  > wsadzse w pope komplementy

tato..przepraszam ,ze Cie podrabiam...jestes moim idolem..
                                                • papierz Jestes moim idolem theend! To prawda Billy!!! 27.05.02, 16:03
                                      • papierz I'm your puppet - just call (theend-koniec)! 27.05.02, 23:57
    • papierz Re: THEEND 27.05.02, 23:40
      "Mam w dupie budowanie kultu" - to jest klasyka moj drogi koniec! Niebo
      nam Cie tutaj zeslalo. Wialo tu pustka, starsi sie powoli wykruszali (patrz
      Don), az tu nagle Ty. Nie wiedzialem, ze tak wczesnie chodzisz spac,
      szkoda takiego talentu!
      • Gość: Renka Re: blalalalaaawhehehewhaaaaat ? IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 07:36
        Go sleep commanders.We take care of everything..hehehehyhy
        • papierz THEEND czyli koniec! 28.05.02, 15:05
          Nie wiem czemu watpisz w moje zapewnienia?
          • Gość: theend Re: THEEND czyli koniec! IP: *.nas.onetel.net.uk 28.05.02, 15:13
            papierz napisał(a):

> Nie wiem czemu watpisz w moje zapewnienia?

one mnie nie interesuje..nie chce byc dupkiem..tylko inspiracja..moja mania jest
            w tym momencie wielka ..slinie sie..nie zmuszaj mnie do tego bo sie musze
            tlumaczyc pozniej i lac wode..nie zgadzaj sie albo milcz..tylko nie milczcie
            wszyscy bo bedzie theend forum a mnie zanordoja jacys tam psychopaty..
            • dzienny_karz To byl maj! 20.09.02, 22:48
              Gdzie podzialy sie osoby z tego watka!?
              • Gość: izabelski Re: To byl maj! IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 20.09.02, 23:22
                Pisza na innych watkach lub tez przestaly czytac forum ze wzgledow omawianych
                ostatnio na forum.

izabelski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka