princessa_karelia 20.09.02, 22:04 Nigdy nie chcialam Cie urazic ! Przysiegam.Wybacz mi ! Jestes tutaj ? Gdzie jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzienny_karz Re: TheEnd!!! Gdzie jestes ? 20.09.02, 22:06 ...... fak t ... ..................ciekawy czlowiek ....... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: TheEnd!!! Gdzie jestes ? 20.09.02, 22:18 kuniec, bo jak ci przyrzne deska nieheblowana , to ci nikt tych drzazg z pupy nie wyciagnie. Ty sobie uwazaj, gamoniu i przestan sobie circus ze mnie robic. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: TheEnd!!! Gdzie jestes ? 20.09.02, 23:07 Karelia.Ty mnie wlasciwie nie obchodzisz.Pamietaj jednakze ze to ja bylam tutaj pierwszza princess's!!!! Nie podszywaj sie theendowo pod siebie bo i tak nic nie da to Tobie. Jestes tutaj skonczona!Nie widzisz? Przestan uprawiac zabawy szczeniakow! ps Odwal sie wreszcie od theend'a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
harhar Re: TheEnd!!! Gdzie jestes ? 20.09.02, 23:14 zawsze uwazalem ze to fajny swir tylko gowniarz szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt Re: a gdzie Ty jesteś Księżniczko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:35 unikasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: skończył źle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:34 został prezenterem polskiego wydania MTV. Przedtem starał się wybrać wolność pod Mostem Siekierkowskim, ale przegoniono go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt obiekt spełnia misję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:51 dalsza dyskusja stanowi zagrożenie dla bezpieczeństwa. Srul Messerschmidt Agent Mossadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: TheEnd!!! Gdzie jestes ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:19 Zrob sobie lewatywe to go znajdziesz he he Odpowiedz Link Zgłoś
princess_renka Re: TheEnd!!! Gdzie jestes ? 21.09.02, 20:32 Takze musze przyznac ze tesknie za naszym aniolem :o niestety... Odpowiedz Link Zgłoś