Gość: Bozena L IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bozena L Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. radzi IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 01:36 Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. radzi IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:42 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > Skandal ! > > > Widocznie cos czuje do ciebie. Przestan skandalic, zacznij romansowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Zboczeniec IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 05:43 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! > > > > Skandal ! > > > > > > > Widocznie cos czuje do ciebie. Przestan skandalic, zacznij > romansowac. Zboczeniec ! Tobie tylko jedno w glowie !!! Prosze z kim ja musze obcowac na tym forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zboczeniec IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 06:02 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Zboczeniec ! Tobie tylko jedno w glowie !!! > > Prosze z kim ja musze obcowac na tym forum !!! > > * Przeciez to nie ja sie podszywam pod twoj adres. Skad ta natarczywosc!? Zboczencem nie jestem, wiem o tym i kobiety ktore mnie znaja z pewnoscia to potwierdza. Masz racje - to jest w mojej glowie, a jakze inaczej! To "to", to dopiero przyjemnosc. Uwielbiam. A ty co, nie lubisz? Zbocz troche z tej prostej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L misiu ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 06:05 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Zboczeniec ! Tobie tylko jedno w glowie !!! > > > > Prosze z kim ja musze obcowac na tym forum !!! > > > > > * Przeciez to nie ja sie podszywam pod twoj adres. Skad ta > natarczywosc!? misiu ... zmeczona jestem > Uwielbiam. A ty co, nie lubisz? Zbocz troche z tej prostej. Jest polnoc - ide spac - pogadamy sobie jutro tyle pierdol dzis napisalam ze juz sama nie wiem ktore msg ja poslalam a ktore ta wariatka z sympatico .ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: misiu ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 06:19 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > misiu ... zmeczona jestem > > > Jest polnoc - ide spac - pogadamy sobie jutro > > tyle pierdol dzis napisalam ze juz sama nie wiem ktore msg ja poslalam a ktore > ta > wariatka z sympatico .ca > > > * Mnie ta przyjemnosc nie meczy, wrecz odwrotnie. Rozumiem pozna pore. U mnie jeszcze nie jest tak pozno (ciagle widno za oknem, chociaz zmrok nadciaga). Tez bede zostawial komputer, a tobie kolorowych snow zycze no i wspanialego nastroju nad ranem, by dzien mile zaczac. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: misiu ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 08:20 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > misiu ... zmeczona jestem > > > > > > > Jest polnoc - ide spac - pogadamy sobie jutro > > > > tyle pierdol dzis napisalam ze juz sama nie wiem ktore msg ja poslalam a k > tore > > ta > > wariatka z sympatico .ca > > > > > > > * Mnie ta przyjemnosc nie meczy, wrecz odwrotnie. Rozumiem pozna > > pore. U mnie jeszcze nie jest tak pozno (ciagle widno za oknem, > chociaz zmrok nadciaga). Tez bede zostawial komputer, a tobie > kolorowych snow zycze no i wspanialego nastroju nad ranem, by > dzien mile zaczac. Dobranoc Nie moge spac bez ciebie ... 2 ga w nocy a ja nie spie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: misiu ... IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 08:26 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Nie moge spac bez ciebie ... 2 ga w nocy a ja nie spie > Czy Ty sie, kurwa, szaleju najadla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. radzi IP: *.fastres.net 21.06.02, 01:57 Gość portalu: Bozena L napisał(a): No i.......? Jak to do cholery sie skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. radzi IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 02:04 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > No i.......? > Jak to do cholery sie skonczylo? No prawie bym zostala gdybym wychodzac nie upadla na kij od szczotki ... Cham zostawil specjalnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. radzi IP: *.fastres.net 21.06.02, 02:23 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > > No i.......? > > Jak to do cholery sie skonczylo? > > > No prawie bym zostala gdybym wychodzac nie upadla na kij od szczotki ... > > Cham zostawil specjalnie !!! A moze to byl sasiad? Tylko bylo ciemno............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Do tato IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 02:24 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > > > > > No i.......? > > > Jak to do cholery sie skonczylo? > > > > > > No prawie bym zostala gdybym wychodzac nie upadla na kij od szczotki ... > > > > Cham zostawil specjalnie !!! > > A moze to byl sasiad? > Tylko bylo ciemno............. Potrafie chyba odroznic kija od szczotki od korniszona sasiada ! Taka blondynka to jeszcze nie jestem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do tato IP: *.fastres.net 21.06.02, 02:27 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Bozena L napisał(a): > > > > > > > > > > > > No i.......? > > > > Jak to do cholery sie skonczylo? > > > > > > > > > No prawie bym zostala gdybym wychodzac nie upadla na kij od szczotki > ... > > > > > > Cham zostawil specjalnie !!! > > > > A moze to byl sasiad? > > Tylko bylo ciemno............. > > > > Potrafie chyba odroznic kija od szczotki od korniszona sasiada ! Taka blondynka > > to jeszcze nie jestem !!! > >No tak,sasiad byl potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Do tato IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 02:29 Gość portalu: tato napisał(a): > >No tak,sasiad byl potem. Nie podniecaj sie tak tato ! Sasiada nie bylo ani przedtem ani potem ! Byl proboszcz, biskup, senator i inne osobistosci ale nie sasiad ! Nie zadaje sie z pospolstwem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do tato IP: *.fastres.net 21.06.02, 02:31 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > >No tak,sasiad byl potem. > > > Nie podniecaj sie tak tato ! Sasiada nie bylo ani przedtem ani potem ! Byl > proboszcz, biskup, senator i inne osobistosci ale nie sasiad ! Nie zadaje sie z > > pospolstwem ! > > > A byl niejaki gadula? Odpowiedz Link Zgłoś
mineta123 Re: Do bozena_1 21.06.02, 17:54 bozena_l napisał(a): > Ale z pani jest gadula Odpowiedz Link Zgłoś
maczacz Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. rad 17.08.02, 20:41 Bozenko, czy Ty wiesz kto to byl Lew Starowicz? On by cie na stole wyjebak (bez cukru, bankowo!) a Ty tu sie slinisz bez powodu ... wstyd! Popatrz na TheEnd czyli koniec! Dobranoc kochanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L @ maczacz IP: *.sympatico.ca 17.08.02, 22:19 maczacz napisał: >Dobranoc kochanie !!! Pa pa, zlotko ! milych snow ! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_boska Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. rad 22.08.02, 20:27 Nie ustaje w modlitwie o wasze dusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L. Re: Jak zostac dziewica - z cyklu : Bozena L. rad IP: *.sympatico.ca 18.12.02, 03:26 up Odpowiedz Link Zgłoś