Gość: tato IP: *.fastres.net 29.06.02, 03:43 .............Alez mnie to pierdoli............ Euro mocne,ty w usa ................. Napisz jak chcesz paczki,i bilet powrotny........... ........No to kurwa byl bym kamikadze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: .Student........kto ty jestes..................... IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 03:44 Gość portalu: tato napisał(a): > .............Alez mnie to pierdoli............ > Euro mocne,ty w usa ................. > Napisz jak chcesz paczki,i bilet powrotny........... > ........No to kurwa byl bym kamikadze? tak na moj gust to poszly ze 2 six-packi peroni, jutro sobota to mozna pospac w opakowaniu do 2-giej. Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: .Student........kto ty jestes.. stary cwaniak 29.06.02, 05:18 On ma w dupie wasze wskazowki to produkt w PRL- wskim wydaniu , maximum zysku przy minimum wysilku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: .Student........kto ty jestes.. stary cwaniak 29.06.02, 06:34 Bulldog ,ma racje,student kpi sobie ze wszystkich, osiagnal to co chcial ,na "suchy pysk" jest w USA !!!!!,reszte pomagaja mu w karierze babska spod clubowej gwiazdy i tak studenciak sie "SLIZGA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: .Student........kto ty jestes..................... IP: 213.78.127.* 29.06.02, 17:01 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > .............Alez mnie to pierdoli............ > > Euro mocne,ty w usa ................. > > Napisz jak chcesz paczki,i bilet powrotny........... > > ........No to kurwa byl bym kamikadze? > > tak na moj gust to poszly ze 2 six-packi peroni, jutro sobota to mozna pospac w > > opakowaniu do 2-giej. ..donosze..ze w ostatnim podrygu przedsmiertnym..tato zdazyl sciagnac jednego buta ..i jedna skarpetke))..to bylo wczoraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
student_ Melduje sie - Bastard 29.06.02, 07:32 Jest ciezko. Jak tu ludzie moga wyzyc z $6 na godzine? Najgorsze, ze upewnilem sie, ze faceta ktory nie oddal 20% kierownikowi, spotkaly wieksze klopoty z policja. Jego brat jest policjantem. Ludzie na forum nie zdaja sobie sprawy, jak tu jest naprawde ciezko dla przyjezdnego z Polski. Przeciez ja nic nikomu nie zrobilem zeby mnie tak potraktowano? A przy okazji szarga sie rodzine Aniutka. Jak ktos mi chce pomoc to jest to pomiedzy mna a ta osoba, a reszta niech chociaz zachowa szacunek dla jednej z forumowiczek, szczegolnie kobiety. Prosze o pomoc o porade, bo nie wiem jak sobie poradzic. Jest ciezko a chce zostac. Ludzie, dlaczego jestescie tacy paskudni? Czy naprawde nie ma jednej osoby (poza Aniutkiem) ktora zgodzilaby sie we mnie zainwestowac troche czasu i podratowac mala pozyczka? Ja tez chce byc tak jak wy - urzadzeni- a nie do konca zycia w knajpie za $6. Po chrzescijansku, prosze o pomoc, o porade -kto moze. Znacie mnie dobrze, bylem inny, ale to bylo w Poslce. Teraz chce tu zostac -prosze nie rzucajcie mi klod pod nogi. Czy jest szansa sie teraz po 9/11 utrzymac i jak dlugo? Posadzenia sex z portorykanka i paskudne srodowisko, to paszkwile. Dziewczyna okazuje sie byc z Columbii i jest tu studentka jakiegos uniwersytetu, tylko nie chce powiedziec ktorego. Podejrzewam ze Columbia University obok. Pozdrawiam - Bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nie pekaj student... IP: 62.246.100.* 29.06.02, 11:15 ... a cierpliwosc jest dosyc ostrym mieczem. Zycze wytrwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: nie rznij bohatera !! 29.06.02, 16:55 Co jest grane ??? ,jeden post mowi ze jestes w Chicago jako bohater narodowy, na drugim poscie placzesz i prosisz o zapomoge w NYC , to co w koncu ????? W jajo probujesz wszystkich robic ??!!! Najlepiej to zmywaj te gary w tej restauracji za 6$ a potem na nastepne 8 godzin idz na gasolin station sprzedawac gasoline w sumie 16 godz pracy dziennie x 6 $ to juz niezla sumka. Do bajsmentu wez jeszcze ze 3 polonusow [bedzie taniej] tak tylko potrzebujesz sie przespac 6-7 godzin i do roboty !!. Jest jeszcze inna opcja ,skontaktuj sie z Renka to wielka pani restaurator spod Toronto,moze da ci po znajomosci 6.50 $ na godzine + za darmo spanie i zarcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: nie rznij bohatera !! IP: *.ipt.aol.com 29.06.02, 19:43 wiekszosc z Was to pospolite osiolki... wystarczy troche poczytac i zauwazyc ze ludzie sie podszywaja pode mnie... pozdrawiam z Chicagowa.... prawdziwy student vel bastard P.S. prosba do studenta_ aby sprobowal napisac cos na forum bez logowania sie na swoj nick... mozna bedzie porownac nazwy hosta lub IP. milej sosboty zycze... u nas upal Odpowiedz Link Zgłoś