Dodaj do ulubionych

.Student........kto ty jestes.....................

IP: *.fastres.net 29.06.02, 03:43
.............Alez mnie to pierdoli............
Euro mocne,ty w usa .................
Napisz jak chcesz paczki,i bilet powrotny...........
........No to kurwa byl bym kamikadze?
Obserwuj wątek
    • Gość: jot-23 Re: .Student........kto ty jestes..................... IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 03:44
      Gość portalu: tato napisał(a):

> .............Alez mnie to pierdoli............
      > Euro mocne,ty w usa .................
      > Napisz jak chcesz paczki,i bilet powrotny...........
      > ........No to kurwa byl bym kamikadze?

tak na moj gust to poszly ze 2 six-packi peroni, jutro sobota to mozna pospac w
      opakowaniu do 2-giej.
      • bulldog3 Re: .Student........kto ty jestes.. stary cwaniak 29.06.02, 05:18
        On ma w dupie wasze wskazowki to produkt w PRL- wskim wydaniu , maximum zysku
        przy minimum wysilku !!!!
        • jajecznica1 Re: .Student........kto ty jestes.. stary cwaniak 29.06.02, 06:34
          Bulldog ,ma racje,student kpi sobie ze wszystkich, osiagnal to co
          chcial ,na "suchy pysk" jest w USA !!!!!,reszte pomagaja mu w karierze babska
          spod clubowej gwiazdy i tak studenciak sie "SLIZGA"
      • Gość: theend Re: .Student........kto ty jestes..................... IP: 213.78.127.* 29.06.02, 17:01
        Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
        >
        > > .............Alez mnie to pierdoli............
        > > Euro mocne,ty w usa .................
        > > Napisz jak chcesz paczki,i bilet powrotny...........
        > > ........No to kurwa byl bym kamikadze?
        >
        > tak na moj gust to poszly ze 2 six-packi peroni, jutro sobota to mozna pospac w
        >
        > opakowaniu do 2-giej.

..donosze..ze w ostatnim podrygu przedsmiertnym..tato zdazyl sciagnac jednego
        buta ..i jedna skarpetke))..to bylo wczoraj..
    • student_ Melduje sie - Bastard 29.06.02, 07:32
      Jest ciezko. Jak tu ludzie moga wyzyc z $6 na godzine? Najgorsze, ze upewnilem
      sie, ze faceta ktory nie oddal 20% kierownikowi, spotkaly wieksze klopoty z
      policja. Jego brat jest policjantem.
      Ludzie na forum nie zdaja sobie sprawy, jak tu jest naprawde ciezko dla
      przyjezdnego z Polski. Przeciez ja nic nikomu nie zrobilem zeby mnie tak
      potraktowano? A przy okazji szarga sie rodzine Aniutka. Jak ktos mi chce pomoc
      to jest to pomiedzy mna a ta osoba, a reszta niech chociaz zachowa szacunek dla
      jednej z forumowiczek, szczegolnie kobiety.

Prosze o pomoc o porade, bo nie wiem jak sobie poradzic. Jest ciezko a chce
      zostac. Ludzie, dlaczego jestescie tacy paskudni? Czy naprawde nie ma jednej
      osoby (poza Aniutkiem) ktora zgodzilaby sie we mnie zainwestowac troche czasu i
      podratowac mala pozyczka?

Ja tez chce byc tak jak wy - urzadzeni- a nie do konca zycia w knajpie za $6.
      Po chrzescijansku, prosze o pomoc, o porade -kto moze. Znacie mnie dobrze,
      bylem inny, ale to bylo w Poslce. Teraz chce tu zostac -prosze nie rzucajcie mi
      klod pod nogi. Czy jest szansa sie teraz po 9/11 utrzymac i jak dlugo?
      Posadzenia sex z portorykanka i paskudne srodowisko, to paszkwile. Dziewczyna
      okazuje sie byc z Columbii i jest tu studentka jakiegos uniwersytetu, tylko nie
      chce powiedziec ktorego. Podejrzewam ze Columbia University obok.

Pozdrawiam - Bastard
      • Gość: Artur nie pekaj student... IP: 62.246.100.* 29.06.02, 11:15
        ... a cierpliwosc jest dosyc ostrym mieczem.
        Zycze wytrwalosci.
        • jajecznica1 Re: nie rznij bohatera !! 29.06.02, 16:55
          Co jest grane ??? ,jeden post mowi ze jestes w Chicago jako bohater narodowy,
          na drugim poscie placzesz i prosisz o zapomoge w NYC , to co w koncu ????? W
          jajo probujesz wszystkich robic ??!!! Najlepiej to zmywaj te gary w tej
          restauracji za 6$ a potem na nastepne 8 godzin idz na gasolin station
          sprzedawac gasoline w sumie 16 godz pracy dziennie x 6 $ to juz niezla sumka.
          Do bajsmentu wez jeszcze ze 3 polonusow [bedzie taniej] tak tylko
          potrzebujesz sie przespac 6-7 godzin i do roboty !!. Jest jeszcze inna
          opcja ,skontaktuj sie z Renka to wielka pani restaurator spod Toronto,moze da
          ci po znajomosci 6.50 $ na godzine + za darmo spanie i zarcie !!
          • Gość: student Re: nie rznij bohatera !! IP: *.ipt.aol.com 29.06.02, 19:43
            wiekszosc z Was to pospolite osiolki... wystarczy troche poczytac i zauwazyc ze
            ludzie sie podszywaja pode mnie... pozdrawiam z Chicagowa....

prawdziwy student vel bastard

P.S. prosba do studenta_ aby sprobowal napisac cos na forum bez logowania sie
            na swoj nick... mozna bedzie porownac nazwy hosta lub IP.

milej sosboty zycze... u nas upal smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka