Gość: theend IP: 213.78.96.* 10.07.02, 00:37 to numer tego forum..fajnie)).. nie jestem pewien..czy to zobowiazuje do spiewania..chyba nie ale..faj+nie (anyway).. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princess_zelda Re: 44 10.07.02, 01:41 Gość portalu: theend napisał(a): > to numer tego forum..fajnie)).. > nie jestem pewien..czy to zobowiazuje do spiewania..chyba nie ale..faj+nie > (anyway).. > to zobowiazuje do czegos calkiem innego..kiedys to zrozumiesz..moze.. pozdrawiam..drzac i calujac..;-0).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: 44 IP: 213.78.96.* 10.07.02, 01:45 princess_zelda napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > to numer tego forum..fajnie)).. > > nie jestem pewien..czy to zobowiazuje do spiewania..chyba nie ale..faj+nie > > (anyway).. > > > > to zobowiazuje do czegos calkiem innego..kiedys to zrozumiesz..moze.. > pozdrawiam..drzac i calujac..;-0).. jezeli nie potrafisz powiedziec do czego, niby..nie chrzan o zrozumieniu,,no chyba ze rozumiesz..watpie..ja sie tylko domyslac moge,co speduje i tak nieobadanie dusze moja lacznie z cialem.. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: 44 10.07.02, 01:50 Gość portalu: theend napisał(a): > princess_zelda napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > to numer tego forum..fajnie)).. > > > nie jestem pewien..czy to zobowiazuje do spiewania..chyba nie ale..fa > j+nie > > > (anyway).. > > > > > > > to zobowiazuje do czegos calkiem innego..kiedys to zrozumiesz..moze.. > > pozdrawiam..drzac i calujac..;-0).. > > jezeli nie potrafisz powiedziec do czego, niby..nie chrzan o zrozumieniu,,no > chyba ze rozumiesz..watpie..ja sie tylko domyslac moge,co speduje i tak > nieobadanie dusze moja lacznie z cialem.. relaksacja odpowiednia metoda..i jeszcze bedziesz potrafil kochac(tak na+prawde).. dobranoc theend ..ide spac..sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: 44 IP: 213.78.111.* 12.07.02, 16:14 princess_zelda napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > princess_zelda napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > to numer tego forum..fajnie)).. > > > > nie jestem pewien..czy to zobowiazuje do spiewania..chyba nie al > e..fa > > j+nie > > > > (anyway).. > > > > > > > > > > to zobowiazuje do czegos calkiem innego..kiedys to zrozumiesz..moze.. > > > pozdrawiam..drzac i calujac..;-0).. > > > > jezeli nie potrafisz powiedziec do czego, niby..nie chrzan o zrozumieniu,, > no > > chyba ze rozumiesz..watpie..ja sie tylko domyslac moge,co speduje i tak > > nieobadanie dusze moja lacznie z cialem.. > > relaksacja odpowiednia metoda..i jeszcze bedziesz potrafil kochac(tak na+prawde > ).. > dobranoc theend ..ide spac..sama.. a co robisz teraz kotku..jestes tu?..gdzie jestes?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: 44 IP: *.tin.it 12.07.02, 16:28 Cos w tym musi byc, od nie chrzan do kotku, fazowo linia wznosi sie i miekko opada. Sorki za wkret do dialogow numerycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: 44 IP: 213.78.111.* 12.07.02, 16:57 Gość portalu: gaga napisał(a): > Cos w tym musi byc, od nie chrzan do kotku, fazowo linia wznosi sie i miekko > opada. > Sorki za wkret do dialogow numerycznych. dorzucilas swietny wers..zawsze milo jestes wit.ana)).. rozszatkujmy..cykliczne fremmia..lub gremia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the-end Princesso.. IP: 213.78.104.* 15.07.02, 20:48 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: gaga napisał(a): > > > Cos w tym musi byc, od nie chrzan do kotku, fazowo linia wznosi sie i miek > ko > > opada. > > Sorki za wkret do dialogow numerycznych. > > dorzucilas swietny wers..zawsze milo jestes wit.ana)).. > rozszatkujmy..cykliczne fremmia..lub gremia.. a juz prawie Cie kochalem..gdzie jestes..?..istniejesz np,,czy tez ktos wymyslil tak doskonale ulubionom moja postac..szanuje milczenie..zawsze, lecz za czesto milCzysz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Princesso..(2) IP: 213.78.106.* 18.08.02, 12:34 pomylilem sie .. co do Ciebie .. lecz to nie znaczy ,ze Tobie wierze.. ps t.. nie sci(a)gaj Odpowiedz Link Zgłoś