emigrantka 13.07.02, 16:31 Ozpol wyrazil zyczenie - "czego te baby wlasciwie chca?" No to moze by go tak (i innych) uswiadomic? Moze to nam na zdrowko wyjdzie? Luiza juz spi no ale wierze ze reszta sie dolaczy teraz Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Czego chce? proste... 14.07.02, 07:28 ...w zyciu: wolnosci wyboru, wody do czestego plywania, umiejetnosci utrzymania najwiekszych przyjazni, pracy, ktora pozwala placic rachunki i robic, co lubie. ...u mezczyzny: podobnego spojrzenia na zycie, zaufania, fantazji i pieknego, zdrowego ciala Mam naprawde skromne potrzeby. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Czego my IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 13.07.02, 20:07 Ja mysle, ze to milczenie jest wymowne. Wy nie wiecie, czego chcecie. To jest wlasnie w kobietach urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 13.07.02, 20:11 Doki.....i inni Panowie.... " I am a woman, I don't know what I want but I have every right to get upset if I don't get it" [Sliding Doors] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Czego my IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 13.07.02, 20:17 Wiedziec czego sie nie chce to tez bardzo cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 13.07.02, 20:20 Doki - cos ty taki jakis "normalny"? Uwazaj bo ci sie oswiadcze hehehe Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Czego my IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 13.07.02, 20:32 emigrantka napisała: > Doki - cos ty taki jakis "normalny"? Uwazaj bo ci sie oswiadcze hehehe > Splonilem sie jak roza, ale przez sympatie powiem, ze najlepsza zona swiata (moja) czasem plastycznie opisuje tortury, jakie czekaja ewentualne konkurentki. TEGO nie chcesz, wierz mi. No i poza tym saper zeni sie tylko raz Padam do nozek. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czego my 13.07.02, 20:39 no wlasnie , czego chcemy? -swietego spokoju, a czasem wrecz przeciwnie -Antonio Banderasa, a czasami zwykly Kowalski tez wystarczy -duzo pieniedzy, a jak jest mniej , to tez moze byc ( najwyzej dorobimy na nadgodzinach) -pieknej willi , zeby znajomi popekali z zazdrosci, ale jak jest tylko M1 to tez sie zmiescimy no to wlasciwie czego my chcemy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: Czego my IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 13.07.02, 20:55 sliczne... buzka! P. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 13.07.02, 21:36 Doki - no chyba sie zastrzele.. tos ty taki mily bo juz trenerke masz? hmm LOL Karelia - no wiedzialam ze na ciebie moge liczyc - hehehe czekam tylka na dundee, szwedke, luize.......... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pragnienia kobiet IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.07.02, 21:38 A ja to bym ujela tak: ja chce wszystko i teraz.Problem jest z odczytaniem pragnien kobiety, panowie( i panie).Czasem trzeba siegnac troche glebiej, zeby wydobyc prawdziwa perle i zobaczyc zaczarowany swiat, dostepny tylko niektorym. Wiekszosc zadowala sie tandeta kupiona w sklepie z tanimi towarami. Zycze powodzenia w mysleniu Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 00:02 taki byl tytul watku - i tak (prosze) trzymac chciec = dazyc do tego pragnac = marzyc i miec glowe w oblokach pozdrowionka szwedka? dundee_girl? luiza-w-ogrodzie? czekam na was heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czego my 14.07.02, 00:06 sorry, cos nacisnelam a szwedka to juz spi, moze odpowie jutro,czego ona wlasciwie chce, o ile sama wie, co nie jest takie pewne )) Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Czego my 14.07.02, 00:33 Tu wcale nie ma sie z czego smiac, odnalezc sie w tym dynamicznym i szybkozmiennym swiecie nie jest latwo ani kobietom ani mezczyznom. Znacznie latwiej sobie wmowic, ze sie czegos chce niz odkryc to, czego sie chce naprawde. karelia napisała: > sorry, cos nacisnelam > a szwedka to juz spi, moze odpowie jutro,czego ona wlasciwie chce, o ile sama > wie, co nie jest takie pewne )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: to ja wole miec glowe w oblokach, hehehe !!! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Czego my 14.07.02, 01:46 Renka - to ty bujaj w oblokach a ja bede robic plany i je realizowac "To get the best out of life you have to know what you want and to believe you deserve it" Amen Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Czego my 14.07.02, 01:55 Moj maz twierdzi ze jestem zbyt wymagajaca, wiec chyba duuuuuuuuuuuuzo by tu wymieniac Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 01:58 dundee_girl.. niepo to mam cie na zielono cobys sie tu wymigiwala details pls Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czego my 14.07.02, 01:58 hehehehe ja wiem ja wiem.... czasami czego chce. teraz- poszukuje DOBREJ ksiazki, ostatnie polowanie sie nie udalo - przynioslam do domu kilka cegiel. jestem cienka z histori- moze znacie cos hmmmm specjalnego pozdrawiam- nieludzko opalona- aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Czego my 14.07.02, 02:08 Mysle ze to wynika z tego ze ja sie nie potrafie zdecydowac na jedna rzecz, a jak juz ja mam to chce druga zupelnie odmienna! Oj nie chce Emigrantka tu sie obnazac tak publicznie Pozdrawiam PS Lece na silownie bo wczoraj wciagnelam 1,5 duzej pizzy Jezu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 02:10 aiutek - ale jestes zielona u mnie razem z dundee. karelia szwedka i innymi maupami )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: my dear.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 02:11 To get the best out of life you have to know what you want and to believe you deserve it" That, I have from ages. Now, the only thing which amuses me, is flying in the sky full of dreams (if you know, what I mean, dear) ****)) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:14 Renka - wolnosc slowa... i wyborow... ale mi tytulu watku nie zmieniaj bo ja jestem Lew i ugryze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka nie narzucam sie, jestem strzelcem IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 02:19 Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:22 Renka? Cos cie boli? czy ja ci watki/tytuly zmieniam? Bo widziesz, spokojna jestem ale mnie z lekka zaczynasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola a ja chce.... IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:23 spaaaac, wlasnie z "imprezy" wrocilam Dobranoc P. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:25 Wy maupy Ja tu probuje udawadniac ze baby nie sa upierdliwe a wy co? huh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola no kurna IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:26 emigrantka, spac mi sie chce 2.30 jezd nie, mam prawo? czy jestem upierdliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:28 Nie, ale mi teorie (moja) psujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czego my IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:29 ok, jakos nie chce mi sie tworczo myslec, wiec przychyle sie do pierwszej wypowiedzi karelii, uwazam, ze owa wypowiedz jest excellent w tym temacie...czy jakos tak...znaczy sie zgadzam sie...po calosci...i czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 02:30 Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu - Pola sie nawrocila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czego my IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:32 > Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu - Pola sie nawrocila Te emigrantka, a z czego na com sie nawrocila? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czego my 14.07.02, 02:43 jesssuuuusss no przeca powiedzialam ,ze mi sie ksiazki chce..... i nic cicho glucho.. chyba do chlopa uderze - oststnio jot historycznie sie wypowiadal wiec moze????? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 03:03 Aniutek - no przecie Pola przestam mi tema wonku zmieniac a ty nie czytaj tyle bo oslepniesz.. albo sie za madra zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Czego my NO i co??? 14.07.02, 03:29 tyle papieru tyle bitow zmarnowane i co i nic !!!! Czyli mam racje - nie macie idei co chcecie - jestescie jak dzieci w sklepie z zabawkami i miotacie sie. Renka pisze o szukaniu perel - a jak co sie stanie ze to pusta muszla i tylko traci sie czas zamiast isc na polow nowych i podjac nauke jak znalesc prawdziwa perle w muszli bez straty czasu. Moze podziele sie pozniej doswiadczeniami polawiacza perel Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Czego my NO i co??? 14.07.02, 03:42 Ozpol - ino tu nie uogolniaj.. Taka wdziecznosc? huh? watek zalozylam a co z niego wyszlo.... Qurka, ale chyba masz racje - te baby same nie wiom so kcom Ide spac - zajrze jutro (2.45 am) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Czego my NO i co??? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 05:07 To ty Ozpol nic nie zalapujesz.Ta perla to JA, oczywiscie!!!! A ty do szkoly mnie po perly wysylasz ???hyhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: Czego my chcemy? 29.12.02, 19:43 Najczesciej swietego spokoju jednak))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Czego my chcemy 14.07.02, 09:50 Wiemy, wiemy! Przedewszyskim nie pana i wladce ale partnera. No i tez nie chcemy miec jeszcze jednego dzieciaka w domu ale doroslego mezczyzne ktory ciagnie ten kierat na rowni z kobieta. Jak nie nie cierpie takiego gadania ze "mezczyzna jest cale zycie jak dziecko". Glupie gadanie aby ukryc swoje wygodnictwo i zrzucic z siebie obowiazki. Oczywiscie sa wyjatki Ozpol A co do urody, inteligencji, zainteresowan itp. to jest uzaleznione od kobiety do kobiety. Bo chyba wszystkie nie maja takich samych gustow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czego my chcemy 14.07.02, 11:09 nie wiem jak bym reagowala , gdyby jakis pan byl moim wladca i mowil , co mam robic a czego nie. Toc ja nie dziecko i wiem co trzeba a czego nie trzeba. Zawsze sie czulam wolna i jakiekolwiek peta sa mi obce. Wiele razy sie zastanawialam , co w zyciu czlowieka jest wazne. Najwazniejsza jest wolnosc. Wolnosc wyboru, postanowien, decyzji, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wolnosci, Panie nam trzeba, ale i chleba tyz IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 12:18 Masz racje Karelia, chcemy wolnosci wszyscy, tylko sobie wszystko przy okazji komplikujemy i z tej wolnosci wychodzi jakis uklad, w ktorym sie tkwi jak w przepysznym torcie.Tyle slodyczy, ze az sie niedobrze robi. A zreszta, ja rozmawiam z moja podswiadomoscia przewaznie, a nie z rozmowca, wiec sie moja opinia nie liczy miedzy swiatlymi, pewnymi siebie niewiastami, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś