Dodaj do ulubionych

Czego my "wlasciwie" chcemy?

13.07.02, 16:31
Ozpol wyrazil zyczenie - "czego te baby wlasciwie chca?"
No to moze by go tak (i innych) uswiadomic? Moze to nam na zdrowko wyjdzie?
Luiza juz spi no ale wierze ze reszta sie dolaczy teraz wink

Pozdrowionka smile
Obserwuj wątek
    • emigrantka Re: watek mi sie zablokowal :( 13.07.02, 19:30
      • luiza-w-ogrodzie Czego chce? proste... 14.07.02, 07:28
        ...w zyciu: wolnosci wyboru, wody do czestego plywania, umiejetnosci utrzymania
        najwiekszych przyjazni, pracy, ktora pozwala placic rachunki i robic, co lubie.
        ...u mezczyzny: podobnego spojrzenia na zycie, zaufania, fantazji i pieknego,
        zdrowego ciala

Mam naprawde skromne potrzeby.

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: Doki Re: Czego my IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 13.07.02, 20:07
      Ja mysle, ze to milczenie jest wymowne.
      Wy nie wiecie, czego chcecie.
      To jest wlasnie w kobietach urocze.
      • emigrantka Re: Czego my 13.07.02, 20:11
        Doki.....i inni Panowie....

" I am a woman, I don't know what I want but I have every right to get upset if
        I don't get it"

[Sliding Doors]

smile
        • Gość: Doki Re: Czego my IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 13.07.02, 20:17
          Wiedziec czego sie nie chce to tez bardzo cenne.
          • emigrantka Re: Czego my 13.07.02, 20:20
            Doki - cos ty taki jakis "normalny"? Uwazaj bo ci sie oswiadcze hehehe

Pozdrowionka smile

• Gość: Doki Re: Czego my IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 13.07.02, 20:32
              emigrantka napisała:

> Doki - cos ty taki jakis "normalny"? Uwazaj bo ci sie
              oswiadcze hehehe
              >

Splonilem sie jak roza, ale przez sympatie powiem, ze
              najlepsza zona swiata (moja) czasem plastycznie opisuje
              tortury, jakie czekaja ewentualne konkurentki. TEGO nie
              chcesz, wierz mi.
              No i poza tym saper zeni sie tylko raz smile

Padam do nozek.
              • karelia Re: Czego my 13.07.02, 20:39
                no wlasnie , czego chcemy?
                -swietego spokoju, a czasem wrecz przeciwniewink
                -Antonio Banderasa, a czasami zwykly Kowalski tez wystarczy
                -duzo pieniedzy, a jak jest mniej , to tez moze byc ( najwyzej dorobimy na
                nadgodzinach)
                -pieknej willi , zeby znajomi popekali z zazdrosci, ale jak jest tylko M1 to
                tez sie zmiescimy
                no to wlasciwie czego my chcemy????
                • Gość: PawelD Re: Czego my IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 13.07.02, 20:55
                  sliczne...
                  buzka!
                  P.
                  • emigrantka Re: Czego my 13.07.02, 21:36
                    Doki - no chyba sie zastrzele.. tos ty taki mily bo juz trenerke masz? hmm tongue_out
                    LOL

Karelia - no wiedzialam ze na ciebie moge liczyc - hehehe
                    czekam tylka na dundee, szwedke, luize..........

Pozdrowionka smile
                  • Gość: Renka Re: pragnienia kobiet IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.07.02, 21:38
                    A ja to bym ujela tak: ja chce wszystko i teraz.Problem jest z odczytaniem
                    pragnien kobiety, panowie( i panie).Czasem trzeba siegnac troche glebiej, zeby
                    wydobyc prawdziwa perle i zobaczyc zaczarowany swiat, dostepny tylko niektorym.
                    Wiekszosc zadowala sie tandeta kupiona w sklepie z tanimi towarami.
                    Zycze powodzenia w mysleniu smile
                    • emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 00:02
                      taki byl tytul watku - i tak (prosze) trzymac

chciec = dazyc do tego
                      pragnac = marzyc i miec glowe w oblokach

pozdrowionka smile

szwedka? dundee_girl? luiza-w-ogrodzie? czekam na was heheheh
                      • karelia Re: Czego my 14.07.02, 00:04
                        • karelia Re: Czego my 14.07.02, 00:06
                          sorry, cos nacisnelamwink
                          a szwedka to juz spi, moze odpowie jutro,czego ona wlasciwie chce, o ile sama
                          wie, co nie jest takie pewne wink))
                          • ya_bolek Re: Czego my 14.07.02, 00:33
                            Tu wcale nie ma sie z czego smiac, odnalezc sie w tym dynamicznym i
                            szybkozmiennym swiecie nie jest latwo ani kobietom ani mezczyznom. Znacznie
                            latwiej sobie wmowic, ze sie czegos chce niz odkryc to, czego sie chce naprawde.

karelia napisała:

> sorry, cos nacisnelamwink
                            > a szwedka to juz spi, moze odpowie jutro,czego ona wlasciwie chce, o ile sama
                            > wie, co nie jest takie pewne wink))
                      • Gość: Renka Re: to ja wole miec glowe w oblokach, hehehe !!! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 00:56
                        • emigrantka Czego my 14.07.02, 01:46
                          Renka - to ty bujaj w oblokach a ja bede robic plany i je realizowac smile

"To get the best out of life you have to know what you want and to believe you
                          deserve it"

Amen smile
                          • dundee_girl Re: Czego my 14.07.02, 01:55
                            Moj maz twierdzi ze jestem zbyt wymagajaca, wiec chyba duuuuuuuuuuuuzo by tu
                            wymieniac big_grin
                            • emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 01:58
                              dundee_girl.. niepo to mam cie na zielono cobys sie tu wymigiwala wink

details pls
                          • aniutek Re: Czego my 14.07.02, 01:58
                            hehehehe ja wiem ja wiem.... czasami czego chce.
                            teraz- poszukuje DOBREJ ksiazki, ostatnie polowanie sie nie udalo - przynioslam
                            do domu kilka cegiel.
                            jestem cienka z histori- moze znacie cos hmmmm specjalnego wink
                            pozdrawiam- nieludzko opalona-
                            aniutek
                            • dundee_girl Re: Czego my 14.07.02, 02:08
                              Mysle ze to wynika z tego ze ja sie nie potrafie zdecydowac na jedna rzecz, a
                              jak juz ja mam to chce druga zupelnie odmienna!
                              Oj nie chce Emigrantka tu sie obnazac tak publiczniebig_grin

Pozdrawiam

PS Lece na silownie bo wczoraj wciagnelam 1,5 duzej pizzy surprised Jezu!!!!
                              • emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 02:10
                                aiutek - ale jestes zielona smile u mnie wink razem z dundee. karelia szwedka i
                                innymi maupami smile))
                          • Gość: Renka Re: my dear.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 02:11
                            To get the best out of life you have to know what you want and to believe you
                            deserve it"
                            That, I have from ages. Now, the only thing which amuses me, is flying in the
                            sky full of dreams smile (if you know, what I mean, dear) ****smile))
                            • emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:14
                              Renka - wolnosc slowa... i wyborow... ale mi tytulu watku nie zmieniaj bo ja
                              jestem Lew i ugryze wink
                              • Gość: renka nie narzucam sie, jestem strzelcem IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 02:19
                                • emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:22
                                  Renka? Cos cie boli? czy ja ci watki/tytuly zmieniam? Bo widziesz, spokojna
                                  jestem ale mnie z lekka zaczynasz.....
                                  • Gość: Pola a ja chce.... IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:23
                                    spaaaac, wlasnie z "imprezy" wrocilam smile
                                    Dobranoc
                                    P.
                                    • emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:25
                                      Wy maupy tongue_out Ja tu probuje udawadniac ze baby nie sa upierdliwe a wy co? huh?
                                      • Gość: Pola no kurna IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:26
                                        emigrantka, spac mi sie chce 2.30 jezd nie, mam prawo?
                                        czy jestem upierdliwa? smile
                                        • emigrantka Czego my "wlasciwie" chcemy? 14.07.02, 02:28
                                          Nie, ale mi teorie (moja) psujesz tongue_out
                                          • Gość: Pola Re: Czego my IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:29
                                            ok, jakos nie chce mi sie tworczo myslec, wiec przychyle
                                            sie do pierwszej wypowiedzi karelii, uwazam, ze owa
                                            wypowiedz jest excellent w tym temacie...czy jakos
                                            tak...znaczy sie zgadzam sie...po calosci...i czesc!
                                            • emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 02:30
                                              Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu - Pola sie nawrocila smile
                                              • Gość: Pola Re: Czego my IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 02:32
                                                > Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu - Pola sie nawrocila smile
                                                Te emigrantka, a z czego na com sie nawrocila? smile
                                                • aniutek Re: Czego my 14.07.02, 02:43
                                                  jesssuuuusss no przeca powiedzialam ,ze mi sie ksiazki chce..... i nic cicho
                                                  glucho.. chyba do chlopa uderze - oststnio jot historycznie sie wypowiadal wiec
                                                  moze?????
                                                  • emigrantka Re: Czego my 14.07.02, 03:03
                                                    Aniutek - no przecie Pola przestam mi tema wonku zmieniac wink

a ty nie czytaj tyle bo oslepniesz.. albo sie za madra zrobisz wink
                                                  • ozpol Re: Czego my NO i co??? 14.07.02, 03:29
                                                    tyle papieru tyle bitow zmarnowane i co i nic !!!! Czyli mam racje - nie macie
                                                    idei co chcecie - jestescie jak dzieci w sklepie z zabawkami i miotacie sie.
                                                    Renka pisze o szukaniu perel - a jak co sie stanie ze to pusta muszla i tylko
                                                    traci sie czas zamiast isc na polow nowych i podjac nauke jak znalesc
                                                    prawdziwa perle w muszli bez straty czasu.
                                                    Moze podziele sie pozniej doswiadczeniami polawiacza perel
                                                  • emigrantka Re: Czego my NO i co??? 14.07.02, 03:42
                                                    Ozpol - ino tu nie uogolniaj.. Taka wdziecznosc? huh? watek zalozylam a co z
                                                    niego wyszlo....

Qurka, ale chyba masz racje - te baby same nie wiom so kcom wink

Ide spac - zajrze jutro

(2.45 am)
                                                  • Gość: Renka Re: Czego my NO i co??? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 05:07
                                                    To ty Ozpol nic nie zalapujesz.Ta perla to JA, oczywiscie!!!!
                                                    A ty do szkoly mnie po perly wysylasz ???hyhyhyhyhy
                                              • mufka Re: Czego my chcemy? 29.12.02, 19:43

Najczesciej swietego spokoju jednakwink)))))))
      • _szwedka Re: Czego my chcemy 14.07.02, 09:50
        Wiemy, wiemy!
        Przedewszyskim nie pana i wladce ale partnera. No i tez nie chcemy miec jeszcze
        jednego dzieciaka w domu ale doroslego mezczyzne ktory ciagnie ten kierat na
        rowni z kobieta.
        Jak nie nie cierpie takiego gadania ze "mezczyzna jest cale zycie jak dziecko".
        Glupie gadanie aby ukryc swoje wygodnictwo i zrzucic z siebie obowiazki.
        Oczywiscie sa wyjatki Ozpol wink
        A co do urody, inteligencji, zainteresowan itp. to jest uzaleznione od kobiety
        do kobiety. Bo chyba wszystkie nie maja takich samych gustow, prawda?
        • karelia Re: Czego my chcemy 14.07.02, 11:09
          nie wiem jak bym reagowala , gdyby jakis pan byl moim wladca i mowil , co mam
          robic a czego nie. Toc ja nie dziecko i wiem co trzeba a czego nie trzeba.
          Zawsze sie czulam wolna i jakiekolwiek peta sa mi obce. Wiele razy sie
          zastanawialam , co w zyciu czlowieka jest wazne. Najwazniejsza jest wolnosc.
          Wolnosc wyboru, postanowien, decyzji, .....
          • Gość: Renka Re: wolnosci, Panie nam trzeba, ale i chleba tyz IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 12:18
            Masz racje Karelia, chcemy wolnosci wszyscy, tylko sobie wszystko przy okazji
            komplikujemy i z tej wolnosci wychodzi jakis uklad, w ktorym sie tkwi jak w
            przepysznym torcie.Tyle slodyczy, ze az sie niedobrze robi.
            A zreszta, ja rozmawiam z moja podswiadomoscia przewaznie, a nie z rozmowca,
            wiec sie moja opinia nie liczy miedzy swiatlymi, pewnymi siebie niewiastami, no
            nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka