Gość: zaza IP: 3E1FE* / 62.31.224.* 13.07.02, 19:30 jakie macie doswiadczenia z tym modelem? happy?podzielcie sie podoba mi sie ta maszyna i jej doskonalosc.. J23 ty sie podziel ze swoja opinia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: volvo v40 s; 2.0 L IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 19:35 Gość portalu: zaza napisał(a): > jakie macie doswiadczenia z tym modelem? > happy?podzielcie sie > podoba mi sie ta maszyna i jej doskonalosc.. > J23 ty sie podziel ze swoja opinia... ........... super auto, trzyma sie dobrze zakretow, stabilny jak wszystkie szwedzkie auta, jako ze jest maly jak na Volvo ma dobre oddejscie przy tym silniku. tylko polecic Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: volvo v40 s; 2.0 L 13.07.02, 19:37 Gość portalu: zaza napisał(a): > jakie macie doswiadczenia z tym modelem? > happy?podzielcie sie > podoba mi sie ta maszyna i jej doskonalosc.. > J23 ty sie podziel ze swoja opinia... nie dziele sie ze swoja opinia niczym, nic jej nie daje...taki jestem zaborczy ale dla ciebie zaza, nie moglbym odmowic. oczywiscie doskonala nie jest? bo po co by mieli robic modele 60 i 80? ja osobiscie czekam na xc90 jako kontendent mojego nastepnego samochodu www.edmunds.com/reviews/preview/articles/49769/article.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: volvo v40 s; 2.0 L 14.07.02, 02:49 volvo dobry samochod, a panie dzieju jaki bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: volvo v40 s; 2.0 L IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.02, 21:52 To bezpieczebstwo to tylko juz fama. Zmienilo sie i sa samochody, ktore dostaja wyzszy rating. Mozna sprawdzic w IIHTS lub NHTSA. Volvo jest bardzo drogie w obsludze. Mechanicy narzekaja na systemy elektryczne ktore dosc czesto sie psuja. Volvo to "amerykanskie" auto: FORD. Aczkolwiek s60 wyglada naprawde dobrze i jest bardzo wygodny. Z silnikiem T5 jest to calkiem szybka maszynka. Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: volvo v40 s; 2.0 L IP: *.client.attbi.com 14.07.02, 06:00 - "tanie" w ubezpieczeniu, (kombi zawsze lepsze) - aktualnie dobre rabaty od forda. ale w przyszlosci to moze byc klopot ze odsprzaedarza - jezeli jestes w USA to warto rozwazyc overseas delivery new.volvocars.com/overseas/ - ludzie nazekaja na dziwaczne obsluge, radio, wycieraczki itd. ja nie zauwazylem ale mam tylko doswaidczenie z V70 i S60 - przedni naped - kiedys tu mielismy cala dyskusje na ten temat, ktos chcial kupic V70 - IMHO: za drogie i za malo mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: volvo v40 s; 2.0 L IP: 168.143.113.* 14.07.02, 21:28 ....szmelc jakich malo,silnik stary. Malo wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Bagaznik IP: 130.68.2.* 14.07.02, 21:37 Gdzie mozna kupic bagaznik do samochodu na rowery Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: Bagaznik 14.07.02, 21:41 Gość portalu: zybi napisał(a): > Gdzie mozna kupic bagaznik do samochodu na rowery _____________________________________________________ najlepeij nie kupowac tylko zapierdolic ze sklepu ,durniu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Bagaznik IP: *.sympatico.ca 14.07.02, 22:50 Gość portalu: Jankes napisał(a): > > eBay Jankes Q-tas Odpowiedz Link Zgłoś
freddi Re: volvo v40 s; 2.0 L 15.07.02, 06:50 Przyjelo sie, ze to marka inteligencji, a V40 to klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś