Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 23:07 Szedł chłop drogą i rów się na niego rzucił! Jak tu żyć w takim kraju? W normalnych krajach takie wybryki się nie zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Re: straszny wypadek w Polsce!!! IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 23:11 szkoda ze ci pieniedzy na alkohol zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: straszny wypadek w Polsce!!! 28.07.02, 23:19 Dorota jak lubie Twoj dowcip tak tym razem mnie wkurzylas... Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka dorota 29.07.02, 00:05 aniutek napisała: > Dorota jak lubie Twoj dowcip tak tym razem mnie wkurzylas... wkurzylas mi aniutka i teraz wpieprza slodycze .wyslala mnie nawet po paczki ...przez takich jak Ty tu na forum ciagle przybiera na wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: aniutek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 14:24 a mnie o ile inklinacje seksualne doroty wnerwiaja tym razem umieram ze smiechu )))))))))))))))) brawo moja imienniczka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: nawet jak sie rzucil to, what's the point ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 01.08.02, 21:30 Nie widze w tym niczego dziwnego. Wypadki chodza po ludziach. Niektore sa tylko bardziej interesujace.Szczegolnie, jak to byl row odprowadzajacy scieki z pobliskiej oczyszczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: straszny wypadek w Polsce!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.07.02, 23:20 Gość portalu: dorota napisał(a): > Szedł chłop drogą i rów się na niego rzucił! Jak tu żyć w takim kraju? W > normalnych krajach takie wybryki się nie zdarzają. kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: straszny wypadek w Polsce!!! 28.07.02, 23:39 Czasem mu się też asfalt podniesie i palnie go w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Rammstein w Polsce ? IP: *.access.nacamar.de 29.07.02, 00:23 Gość portalu: dorota napisał(a): > Szedł chłop drogą i rów się na niego rzucił! Jak tu żyć w takim kraju? W > normalnych krajach takie wybryki się nie zdarzają. Szkoda tylko, ze musza sie na wlasnej skorze przekonywac, za miast tez w takich sprawach brac przyklad od innych panstw, w ktorych podobne masakry byly juz przed laty. Dla tych, co nie wiedza: Rammstein-miejscowosc w Niemczech. W latach 80-tych zginelo w plomieniach na pokazach lotniczych 250 osob, gdy samolot mysliwski stracil panowanie i obalil sie na tlum gapiow. Polkie wladze mogly temu zapobiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Lwów znowu w Polsce??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 17:15 Arturze, jesteś jak zwykle do przodu. I masz rację. Tylko Niemcy. Brać przykład tylko z Niemiec. Ich rozwiązania problemów są bezkonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRTUR moza nie calkiem IP: *.access.nacamar.de 30.07.02, 00:16 Gość portalu: dorota napisał(a): > Arturze, jesteś jak zwykle do przodu. > I masz rację. Tylko Niemcy. Brać przykład tylko z Niemiec. Ich rozwiązania > problemów są bezkonkurencyjne. .......... poprostu gdy przeczytalem tytul o wypadku samolotowym itd., jakos przypomnialo mnie tamto zajscie. Przypominam sobie calkiem ostre zdjecia z wypadku w Rammstein. A faktem jest ze obojetnie gdzie takie "pokazy lotnicze" moga sie zmienic w Nightmare. Lecz ciagle ludzie malo sie nad tym zastanawiaja. Dopiero gdy gruchnie. Jakos ten watek pasuje mnie do tego wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Rammstein w Polsce ? IP: *.broadcom.com 30.07.02, 00:09 250??? No niezle zes dodal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Rammstein w Polsce ? IP: *.access.nacamar.de 30.07.02, 00:18 Gość portalu: Jankes napisał(a): > 250??? > No niezle zes dodal. .........nto ile jesli sam lepiej pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Co sie stalo w Ramstein IP: 213.54.192.* 30.07.02, 23:01 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: Jankes napisał(a): > > > 250??? > > No niezle zes dodal. > .........nto ile jesli sam lepiej pamietasz. Po pierwsze: Rammstein to nazwa popularnego zespolu rockowego. Miejscowosc, ktora Artur ma na mysli to Ramstein, przez jedno "m". W 1988 w czasie pokazow akrobacji samolotow wyojskowych zderzyly sie z soba i spadly na tlum 2 wloskie mysliwce ze slawnej grupy "Freccie Tricolori". Zmarlo 70 osob, kilkaset bylo rannych. Wladze Niemiec zakazaly wtedy NA ZAWSZE podobnych pokazow na terenie calego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Co sie stalo w Ramstein / Maria IP: *.access.nacamar.de 30.07.02, 23:52 Gość portalu: Maria napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: Jankes napisał(a): > > > > > 250??? > > > No niezle zes dodal. > > .........nto ile jesli sam lepiej pamietasz. > > Po pierwsze: Rammstein to nazwa popularnego zespolu rockowego. Miejscowosc, > ktora Artur ma na mysli to Ramstein, przez jedno "m". > W 1988 w czasie pokazow akrobacji samolotow wyojskowych zderzyly sie z soba i > spadly na tlum 2 wloskie mysliwce ze slawnej grupy "Freccie Tricolori". > Zmarlo 70 osob, kilkaset bylo rannych. > Wladze Niemiec zakazaly wtedy NA ZAWSZE podobnych pokazow na terenie calego > kraju. > ............. -oslabilas mnie, poddaje sie (przez dwa "d"). 70 osob, i kilkaset (z najciezszymi opażeniami) kalek. no zobacz... tak malo umarlo! -a co do zespolu, to jakie plyty Rammstein znasz? ja mam dwie. - i na tym przykladzie mądre wladze innych krajow, moga (jak by chcialy) tez sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Do Artura IP: 213.54.194.* 01.08.02, 18:31 Gość portalu: Artur napisał(a): >. > -oslabilas mnie, poddaje sie (przez dwa "d"). 70 osob, i kilkaset (z > najciezszymi opażeniami) kalek. no zobacz... tak malo umarlo! > -a co do zespolu, to jakie plyty Rammstein znasz? ja mam dwie. Ja i plyty Rammstein? Nie to pokolenie! To by moglo byc cos dla mojej corki, gdyby ten typ muzyki lubila. Ale katastrofe w Ramstein dobrze jeszcze pamietam z gazet i TV. > - i na tym przykladzie mądre wladze innych krajow, moga (jak by chcialy) tez > sie uczyc. Ano wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Maria IP: *.access.nacamar.de 01.08.02, 18:58 Mario, Muzyka, nawet zespolu Rammstein, to nie sprawa generacji...tylko pewnego buntu lub kultu. Wypadek tez pamietam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Ramstein AFB IP: *.broadcom.com 31.07.02, 00:37 70 jak juz ktos powiedzial. 3 samoloty sie puknely i wlasnie ten trzeci wyladowal w tlumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: straszny wypadek w Polsce!!! 29.07.02, 01:39 Dorota nie narzekaj , bo w normalnych krajach chlopy nie chodza po drogach lecz jezdza a rowow nie ma tylko pobocza i te chlopy zajezdzaja te pobocza na smierc tak wiec nie moga sie na nich rzucic. U nas jest tak jak powinno i dlatego dochodzi czasem do takich tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: straszny wypadek w Polsce!!! IP: *.arach.net.au 29.07.02, 02:26 Moze to i dowcipne tylko jak na moj gust ,to juz bardzo stary kawal. A co Dorotko! Znow Ci, kolesie ,palce u rak podeptali ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: straszny wypadek w Polsce!!! IP: *.peaknet.net 29.07.02, 03:29 .. a moze by tak do sadu podac tych co ten row kopali???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a w krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 14:32 dzisiaj przed moim oknem gruchal rano goląb...straszne...obudzil mnie wzcesnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: a w krakowie IP: *.bauboden.com, 29.07.02, 15:42 Z tym golebiem to bylo tak....dzisiaj pod marcee oknem gruchnal golab bo obudzil sie za wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: a w krakowie... i co, i co IP: *.access.nacamar.de 31.07.02, 00:02 Gość portalu: marcee napisał(a): > dzisiaj przed moim oknem gruchal rano goląb...straszne...obudzil mnie wzcesnie. ............... napewno nie moglas zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Niemcy napadli na Kazimierz Dolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 17:19 a grupa emerytek Niemieckich opanowała nasz stolik w Zielonej Tawernie. Kogutki wykupili i zżarli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Niemcy napadli na Kazimierz Dolny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.02, 20:39 wstretne te Niemcy i dotego kupuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nie bylo nic blizej? IP: *.access.nacamar.de 31.07.02, 00:04 Gość portalu: dorota napisał(a): > a grupa emerytek Niemieckich opanowała nasz stolik w Zielonej Tawernie. Kogutki > > wykupili i zżarli. ...a moze to byli zamaskowani Rumuni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Rumuni zamaskowani jako bawarskie babcie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 00:44 wszystko jest możliwe. Rumuni przebrani za babcie, jankesi chcą nasłać tutaj kolegów z Hanoweru, a marcee i emeryt grożą osobistym przybyciem. Ja już wolę tego nie oglądać. Ja już się lepiej zaszyję w tej Bremie. Schabowe pewnie tam mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 21:02 ja sie zamaskuje, osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: straszny wypadek w Polsce!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.07.02, 21:43 Gość portalu: dorota napisał(a): > Szedł chłop drogą i rów się na niego rzucił! Jak tu żyć w takim kraju? W > normalnych krajach takie wybryki się nie zdarzają. przechodzila dorota na zielonym swietle..jak trzeba..lecz taksowkarz wkurzony byl.. zdarza sie keCzap.. ps zawsze to lepiej niz pekajacy lod..nie-koniecznie na greenlandiiii.. Odpowiedz Link Zgłoś
pmati Dorota, albo daj sobie w kiche bo wyraznie 31.07.02, 22:10 pieprzysz pieprzysz koles po odstawieniu zaprzyjaznionego pracia. Odpowiedz Link Zgłoś