dekster 22.09.02, 20:44 shangri-la.radiozet.wp.pl/numerologia.html kto ma jaki ? ja mam 11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: ja też mam 11 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 22:28 nieznośny egocentryzm - to ja uczuciowość i usłużność - ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Re: ja też mam 11 22.09.02, 22:49 > nieznośny egocentryzm - to ja > uczuciowość i usłużność - ja??? uczuciowość ? jeśli skala ma 5 plusów, to masz u mnie 4 z tendencją do piątego usłużność - kiełkuje ikto wie jak wysoko wzrośnie a egocentryzm ? oj tu się zaniedbałaś !! Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: a ja mam 8 22.09.02, 23:16 Eleonora Pochodzenie: arabskie Znaczenie: Bóg jest moim s´wiat?em Liczba: 8 Znak zodiaku: Kozioroz˙ec Planeta: Imieniny: 21 Ltu Imie˛ to jest znane przynajmniej od VII wieku, kiedy w Anglii z˙y?a s´wie˛ta Przeczytalam, cos do mnie nie pasowalo; spróbowalam z nazwiskiem panienskim. Wynik? - Znow ósemka!! Jakby tego bylo malo, sprobowalam na "imiona" I co??? "E....... Imie˛ E....... jest bardzo tajemnicze; wywodzi sie˛ z je˛zyka arabskiego, gdzie (jakoby) znaczy?o "Bóg jest moim s´wiat?em". Ale w jaki sposób zawe˛drowa?o do Anglii? Nie wiadomo. Imie˛ to nosi?a z˙ona niefortunnego króla Micha?a Korybuta Wis´niowieckiego. Astrologom znana jest pie˛kna w?oska aktorka E. Duse, której horoskop jest podre˛cznikowym przyk?adem wp?ywów Saturna i Ksie˛z˙yca. Numerologicznie E....... jest ósemka˛ (jak Regina, Rita i Wanda), co oznacza, z˙e E......y maja˛ silny charakter i wywieraja˛ g?e˛boki wp?yw na ludzi, sa˛ wytrwa?e i odwaz˙ne, powaz˙nie traktuja˛ z˙ycie, ale tez˙ sk?onne sa˛ do nostalgii. Imie˛ to najlepiej odpowiada Kozioroz˙com, Skorpionom i Rakom." Czyli 8! Tylko ze ja jestem Strzelec. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_ Pytanie..... 23.09.02, 01:26 Ej, znawcy numerologii, czy ten numerek sie zmienia czy zawsze mamy taki sam? Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Re: Pytanie..... 23.09.02, 01:55 Zależy który. Zmienisz imię lub nazwisko - to i wibracje inne się pojawią. Sęk w tym, że to wcale nie jest jeden numerek, a i ten jeden otrzymuje się z róznych liczb przez ich uproszczenie. Tak w sumie tych określających nas i naszą potencjalną drogę jest kilka. Z nich dopiero można zestawić całość, wzmacniać, lub unikać. Odrabiać nabyte karmiczne lekcje i oddawać długi. Jest taka mądra na ten temat książka Nataszy Czarmińskiej " Liczby losu a wolność wewnętrzna" polecam -mnie pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
dekster jeśli jesteś 11 to 11 twarzy widziałaś 23.09.02, 01:47 i jeszcze dodam, że był tam taki stolik i jedli przy nim posiłki i każda z czworga osób była 11 - tką więc po coś im to chyba było.........no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: jeśli jesteś 11 to 11 twarzy widziałaś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 12:06 wypieram się. Nie widziałam. Co mi tam jakieś mordy po krzakach. W lesie szukać grzybów. I nie myśleć za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz a mnie wyszlo 90 ... 23.09.02, 01:24 90-60-99. Zepsula sie ten automatyczny wroz? Czy ki diable? Odpowiedz Link Zgłoś
glupiakoza Re: Twoje szczęśliwe(?) numerki -jak Ci z nimi 23.09.02, 01:25 9 - wcale sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Tez dziewiatka IP: *.sympatico.ca 23.09.02, 05:03 Zapomnialam dodac, ze nie wierze w numerologie, reinkarnacje i UFO Odpowiedz Link Zgłoś
dekster więcej 23.09.02, 02:22 więcej : www.complex.com.pl/~rodzynek/n-numer.htm republika.pl/numerolog/wibracje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Twoje szczęśliwe(?) numerki -jak Ci z nimi IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 05:25 Ja jestem 7. Swieta liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur a ja tam wole....69 IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 12:17 dekster napisał: > <a href="shangri- la.radiozet.wp.pl/numerologia.html"target="_blank">shan > gri-la.radiozet.wp.pl/numerologia.html</a> > kto ma jaki ? > > ja mam 11 > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentosa Re: Twoje szczęśliwe(?) numerki -jak Ci z nimi IP: *.netvigator.com 23.09.02, 13:59 wibracja ur. 22 ,oraz 4 zywiol ziemia, planeta saturn i merkury, liczba duszy7 ekspresja 7 ,wibracja wew. 5, liczba karmiczna 2 i tutaj sie nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Re: Twoje szczęśliwe(?) numerki -jak Ci z nimi 23.09.02, 14:55 I jak z tą 22 ? Już nią jesreś, czy dopiero aspirujesz ? Opowiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś