Dodaj do ulubionych

Jan Kran to kobieta

19.12.05, 07:37
Czesto udzielajaca sie na babskich forach, piszac o sobie w formir zenskiej.
Obserwuj wątek
    • aussie_mate Re: Jan Kran to kobieta 19.12.05, 07:48
      sadzac po stylu, to ona albo kobieta, albo transwestyta po niezwykle udanej
      operacji zmiany plci wraz z psychika
      • aussie_mate Jan Kran to kobieta ktora lubi jazz 19.12.05, 07:49
        a to jest malo kobiece
        • aussie_mate Re: Jan Kran to kobieta ktora lubi jazz 19.12.05, 13:23
          Gra na puzonie mi sie kojarzy z wiecie czym. Waldorfa pies byl zdaje sie tez
          puzon...
    • annahidalgo Re: Jan Kran to kobieta 19.12.05, 08:47
      No to co? Czy to ja dyskwalifikuje jako moderatora? A moze Tobie pieprzy sie
      plec z praca?
      • aussie_mate Re: Jan Kran to kobieta 19.12.05, 09:36
        a tobie sie pieprzy annahidalgo z jankran__!!
        • annahidalgo Re: Jan Kran to kobieta 19.12.05, 09:41
          Kagan,
          Znowu wracasz do tej swojej starej spiewki? Nie jestem moderatorem. Ot, z racji
          wykonywanego zawodu rozumiem troche bole naszych moderatorow. A ze ich lubie to
          czasami mi sie cos tam wymsknie w ich obronie. I to wszystko.
          • fan.club1 Re: Jan Kran to kobieta 19.12.05, 11:21
            Annahidalgo, piszesz, że znasz się na rzeczy i że nasi moderatorzy mają jakieś
            bóle. Jeżeli to prawda, to ja się nie śmiało pytam, czy nasi pacjenci... uups,
            moderatorzy, nie powinni z tymi bólami zgłosić się do jakiegoś lekarza. Forum
            to nie szpital, a już na pewno nie sanatorium.
            • donk No wlasnie. 19.12.05, 17:23
              To forum to tez nie Bar Pod Samotnom Ostrygom czy jakis inny klub pedala, to
              czego lata was tu jak nasral!
            • annahidalgo Re: Jan Kran to kobieta 23.12.05, 07:10
              fan.club1 napisał: "Forum to nie szpital, a już na pewno nie sanatorium."

Jak bardzo czesto, trafiasz w dziesiatke. Tyle, ze nasi moderatorzy maja bardzo
              powazna przewage nad nami. Mozemy sie klocic z naszymi moderatomi lub
              wspolpracowac z nimi. Ja wybieram wspolprace z tymi racjonalniejszymi sposrod
              nich. Nasi sa dosc racjonalni i jestem im za to wdzieczna. Ci na forum swiat to
              kontrast dla naszych moderatow; tam trzymam morde na klodke. Sama Kropka
              oglosila, ze swiat nie jest racjonalny; no to jak mam sie z nia porozumiewac?
              Nasi moderatorzy trzymaja sie racjonalnosci i rozmowy z nimi czesto pomagaja;
              na przyklad, oni nam tu dosc duzo pomogli w sprawie naszych zmor.
              Obawiam sie, ze forum GW to troche jak szpital psychiatryczny i dla
              forumowiczow i dla moderatow. Osobiscie nie widze w tym nic zlego;
              odreagowujemy nasze stresy w rodzimym gronie. Dajmy sobie nawzajem troche
              wiecej zyczliwosci a zdziwisz sie wynikami takiej postawy.
              Jak zwykle, pozdrawiam Cie.

• aussie_mate Re: Jan Kran to kobieta 19.12.05, 13:24
            To czemu sie tak tlumaczysz? Czyzby jednak?
            • jam.kram [...] 19.12.05, 13:32
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • cham_kran Janina Kranowska 19.12.05, 15:56
              Kranik to taka slodkopierdzaca mamuska ze Norwegii, stary zarzyna sie w
              robocie a ona "pracuje w domu".
              Kwatuszki, obiadzik, urodzinki, coreczki, gowienko z dupeczki. Od roku 2001
              zamiescila 17 826 postow.
              Co mnie zastanawia to to po co jej jeszcze to wsadzanie nosa na Polonie, gdzie
              dyskutuje sie ostro i po chamsku?
              Won do garneczkow , Kraniczku !
              • ciha_lipa Re: Janina Kranowska 19.12.05, 21:30
                tak, ciekawe rewelacje. jeszcze troche i dowiemy sie calej reszty.
                • australczyk Re: Janina Kranowska 21.12.05, 13:57
                  Czekamy na wiecej!
              • annahidalgo Re: Janina Kranowska 22.12.05, 04:07
                cham_kran napisała: "po co jej jeszcze to wsadzanie nosa na Polonie, gdzie
                dyskutuje sie ostro i po chamsku?"

Tutaj dyskutuje sie po chamsku ale nie "ostro". Na ostrosc dyskusji stac bardzo
                niewielu z Was. Najczesciej utozsamiacie "ostrosc" z osobistymi wycieczkami.
                Dziatki, "ostrosc" dotyczy szerokosci horyzontow intelektualnych a wielu z Was,
                niestety, koncentruje sie na bardzo waskim spojrzeniu na swiat. Na przyklad
                ktos kto dorabia sobie na zycie sprzataniem skarzy sie na "brud" Amerykanow.
                Well, ja moglabym sie skarzyc na niewiedze Amerykanow przychodzacych do mnie.
                Nie robie tego bo oni mi placa wlasnie za wypelnianie ich luk (przeciez ci
                ktorzy osiagneli moj poziom i powyzej nie maja powodow do placenia mi za
                nauczanie) tak jak placa sprzataczom za oproznianie swoich kibli.
                Mnie tam Wasze pretensje nie przeszkadzaja i jak mam dobry humor to wlaczam sie
                w ten nurt, ale dajmy se siana z pretensjami do "ostrosci" dyskusji.

cham_kran,
                Daj sobie spokoj ze swoim idiotycznym nickiem i osobistymi wycieczkami pod
                adresem naszego moderatora. To utrudnia dyskusje i niczego nie wnosi w to forum.
                • cham_kran Re: Janina Kranowska 22.12.05, 05:23
                  annahidalgo napisała:

> cham_kran,
                  > Daj sobie spokoj ze swoim idiotycznym nickiem i osobistymi wycieczkami pod
                  > adresem naszego moderatora. To utrudnia dyskusje i niczego nie wnosi w to
                  forum

A ja mysle annohidalgo, ze Ty nie jestes nikim innym, tylko wlasnie "naszym
                  moderatorem", zdziwaczala jan.kranem.
                  pozdrowki
                  • annahidalgo Re: Janina Kranowska 22.12.05, 05:28
                    cham_kran,
                    Ty tez odwiedzasz forum dolnoslaskie? Witaj.
                    • cham_kran Re: Janina Kranowska 22.12.05, 15:13
                      annahidalgo napisała:

> cham_kran,
                      > Ty tez odwiedzasz forum dolnoslaskie? Witaj.

W zyciu nie bylem na forum dolnoslaskim. Ja z Bialowiezy.
                      Po prostu kran ma cos z glowa i Ty tez, wiec podejmujac pewne ryzyko bledu
                      zalozylem ze to ta sama osoba.
                      • annahidalgo Re: Janina Kranowska 23.12.05, 06:40
                        cham_kran napisała: "kran ma cos z glowa i Ty tez"

Tak, problem tego moderatora i moj polega na racjonalnosci, czyli "klopotami z
                        glowa" dla ludzi nieprzyzwyczajanych do myslenia.
                        Zaczynam byc ciekawa o czym bedzie Twoj nastepny post: wyzszosci kreacjonizmu
                        nad Darwinem czy wyzszosci teorii plaskiego swiata nad teoria Kopernika... Ty
                        z "pasa biblijnego" czy tak sam z siebie?
                  • tato1 Re: Janina Kranowska 22.12.05, 06:00
                    cham_kran napisała:

> annahidalgo napisała:
                    >
                    >
                    > > cham_kran,
                    > > Daj sobie spokoj ze swoim idiotycznym nickiem i osobistymi wycieczkami po
                    > d
                    > > adresem naszego moderatora. To utrudnia dyskusje i niczego nie wnosi w to
                    >
                    > forum
                    >
                    > A ja mysle annohidalgo, ze Ty nie jestes nikim innym, tylko wlasnie "naszym
                    > moderatorem", zdziwaczala jan.kranem.
                    > pozdrowki

...........ja mysle ze to lusia z krakowa czy torunia tak broni
                    hydrantu...........
                • tato1 Re: Janina Kranowska 22.12.05, 05:51
                  annahidalgo napisała:

> cham_kran napisała: "po co jej jeszcze to wsadzanie nosa na Polonie, gdzie
                  > dyskutuje sie ostro i po chamsku?"
                  >
                  > Tutaj dyskutuje sie po chamsku ale nie "ostro". Na ostrosc dyskusji stac
                  bardzo
                  >
                  > niewielu z Was. Najczesciej utozsamiacie "ostrosc" z osobistymi wycieczkami.
                  > Dziatki, "ostrosc" dotyczy szerokosci horyzontow intelektualnych a wielu z
                  Was,
                  >
                  > niestety, koncentruje sie na bardzo waskim spojrzeniu na swiat. Na przyklad
                  > ktos kto dorabia sobie na zycie sprzataniem skarzy sie na "brud" Amerykanow.
                  > Well, ja moglabym sie skarzyc na niewiedze Amerykanow przychodzacych do mnie.
                  > Nie robie tego bo oni mi placa wlasnie za wypelnianie ich luk (przeciez ci
                  > ktorzy osiagneli moj poziom i powyzej nie maja powodow do placenia mi za
                  > nauczanie) tak jak placa sprzataczom za oproznianie swoich kibli.
                  > Mnie tam Wasze pretensje nie przeszkadzaja i jak mam dobry humor to wlaczam
                  sie
                  >
                  > w ten nurt, ale dajmy se siana z pretensjami do "ostrosci" dyskusji.
                  >
                  > cham_kran,
                  > Daj sobie spokoj ze swoim idiotycznym nickiem i osobistymi wycieczkami pod
                  > adresem naszego moderatora. To utrudnia dyskusje i niczego nie wnosi w to
                  forum
                  > .
                  ...........piekne..........az sie wzruszylem.........
                  na tych przychlastow to az za duzo............
                  co nie znaczy ze kran jest tu lubiany.................
                  • annahidalgo Re: Janina Kranowska 22.12.05, 06:00
                    tato1 napisał: "nie znaczy ze kran jest tu lubiany"

Widziales kiedys kogos w pozycji wladzy, kto jest lubiany?. Ja dotad trafilam
                    tylko na jeden taki dziwny przypadek (Polska). Teraz to ja sobie wybieram
                    szefow wiec raczej ich lubie, ale kosztowalo mnie to ponad $200 tysiecy.
                    Kran nic nas nie kosztuje, wiec troche rozumiem stosunek forumowiczow do
                    niego....
                    • tato1 Re: Janina Kranowska 22.12.05, 06:03
                      annahidalgo napisała:

> tato1 napisał: "nie znaczy ze kran jest tu lubiany"
                      >
                      > Widziales kiedys kogos w pozycji wladzy, kto jest lubiany?. Ja dotad trafilam
                      > tylko na jeden taki dziwny przypadek (Polska). Teraz to ja sobie wybieram
                      > szefow wiec raczej ich lubie, ale kosztowalo mnie to ponad $200 tysiecy.
                      > Kran nic nas nie kosztuje, wiec troche rozumiem stosunek forumowiczow do
                      > niego....

........wariat szefa jest mi obcy niestety........nigdy nie pracowalem pod
                      kims....
                      • annahidalgo Re: Janina Kranowska 22.12.05, 06:17
                        tato1 napisał: "nigdy nie pracowalem pod kims...."
                        Wybacz stwoierdzenie faktu, to widac z Twoich wpisow.

• ciha_lipa Re: Janina Kranowska 22.12.05, 06:31
                          nie wiesz co wynika z postow taty bo nie wiesz nawet jaki dzis dzien. Nie wstydz
                          sie to robi cie taka ludzka, hehehehe

dzialasz wszystkim na nerwy nie ma jednej osoby ktora cie lubi. trzaskasz
                          dziobem jak nawalona papuga. Nie masz szans juz zmaderzec bo jestes za stara.
                          Jestes juz jak ja: ciha_lipa
                          • annahidalgo Re: Janina Kranowska 22.12.05, 06:41
                            ciha_lipa,

Ty naprawde wierzysz, ze Twoj post nalezy do tych "ostrych" na tym forum?

Z drugiej strony, jezeli myslisz o naszych podobienstwach to zgadzam sie z
                            Toba. Lubie "niski profil" i staram sie go trzymac.
                            • annal_anna [...] 22.12.05, 07:56
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • jewro_pejczyk co napisalas aniu, ze cie wykreslono? 22.12.05, 13:45
                                coz za strazna zbrodnie popelnilas ze JWP Aminowa cie raczyla skreslic?

Boje sie ze pewnego dnia spotka mnie ten dramat osobisty tez.
                                • annal_anna Re: co napisalas aniu, ze cie wykreslono? 22.12.05, 14:41
                                  wykreslono mnie za nick nie czytajac tresci wypowiedzi
                          • annahidalgo Re: Janina Kranowska 23.12.05, 06:48
                            ciha_lipa napisała: "nie ma jednej osoby ktora cie lubi"

Poprawka: nie ma jednej osoby, ktora publicznie przyznalaby ze mnie lubi. Za to
                            otrzymuje wyrazy poparcia w pocztach. Dla mnie swiadczy to tylko o jednym:
                            zastraszacie forumowiczow naduzywajac wolnosci opinii udzielonej Wam na tym
                            forum.
                            Wlasnie dlatego, ze jestem "stara" mialam mozliwosci zmadrzec i oczekuje wiecej
                            takich mozliwosci.
                            Ciha_lipo, nie rownaj sie ze mna, to zyczliwa podpowiedz. Ja z reguly jestem
                            lagodna, ale wiem jak przywalic kiedy ktos naduzywa mojej cierpliwosci.
                          • annahidalgo Re: Janina Kranowska 23.12.05, 06:55
                            ciha_lipa napisała: "nie wiesz co wynika z postow taty bo nie wiesz nawet jaki
                            dzis dzien"

Rzeczywiscie nie wiem, po to mam kalendarz. Nie wiem takze ile place za
                            benzyne. Czy to mnie dyskwalifikuje z rozmow o sprawach ogolnych? A
                            szczegolnie, czy to dyskwalifikuje mnie od posiadania uczciwie przemyslanej
                            opinii o obecnej sytuacji ekonomiczno-spolecznej?
                            Ublizasza papugom, to bardzo inteligentne ptaki. Zrobily ze mnie niewolnika ich
                            odchodow... smile
    • annahidalgo Re: Jan Kran to kobieta 24.12.05, 15:11
      To zadna tajemnica. Spojrz na jej wizytowke.
    • scotch_jew Re: Jan Kran to kobieta 27.12.05, 11:24
      Ania socjolog amator(ka).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka