trueman 01.12.02, 20:35 witam, po raz kolejny i mile panie pozdrawiam, panie ktorych zabawianie jest moim zyciowym powolaniem.Do watka milego zapraszam. truEman -- ciocie warra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapstel no , to ich trafiles 01.12.02, 20:46 Jedyna prawdziwa kobieta na tym forum, jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Przybywam dla atrakcyjnych kobiet! 01.12.02, 20:46 oooo, znowu sie wujek pojawil. A gdzie wujek byl , jak wujka nie bylo? Czyzby wujek stal sie dziadziem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Bravo Bracie! IP: *.client.attbi.com 01.12.02, 20:52 Wiem ze adresowane do Pan ale jako lezbijka uwieziona w meskim ciele tez sie poczuwam. A konkretnie to chcialem zapytac o zdanie w sprawie dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: Bravo Bracie! 03.12.02, 16:35 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Wiem ze adresowane do Pan ale jako lezbijka uwieziona w meskim ciele tez sie > poczuwam. A konkretnie to chcialem zapytac o zdanie w sprawie dupy! ciocie warra Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: es? 04.12.02, 09:34 pomyliles szkoly... to jest szkola zycia conajwyzej strune od gitary; tam bedziesz mogl zabawiac panienki do "usranej nieskonczonosci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Przybywam dla atrakcyjnych kobiet! IP: *.dyn.optonline.net 01.12.02, 20:59 trueman napisała: > witam, po raz kolejny i mile panie pozdrawiam, panie ktorych zabawianie > jest moim zyciowym powolaniem.Do watka milego zapraszam. > > truEman > -- > ciocie warra hehe nastepnym razem stosuj reverse psychology Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Przybywam dla atrakcyjnych kobiet! IP: proxy / 195.56.44.* 01.12.02, 22:18 ATRakcyjnie sie prezentujesz trueMAN. Odpowiedz Link Zgłoś
trueman no niech to , sami faceci 03.12.02, 16:12 z wyjatkiem les-kapstelki i podejrzanego kiciusia(z narzeczonym).... Odezwijcie sie , moje drogie. truEman sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: no niech to , sami faceci 03.12.02, 16:29 wpisuje sie na liste do zabawiania, prosze o zabawianie zabawne i nie wulgarne, Xurek wysoce zenski i jeszcze wysocej atrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
trueman zaswedziala mnie reka 03.12.02, 16:32 xurek napisała: > wpisuje sie na liste do zabawiania, prosze o zabawianie zabawne i nie wulgarne, > > Xurek wysoce zenski i jeszcze wysocej atrakcyjny patrze, a tam pociag przejezdza, kaktus tez rosnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie badz miecielem! IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 16:50 Nie wypekuj! Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: zaswedziala mnie reka 03.12.02, 17:00 > patrze, a tam pociag przejezdza, kaktus tez rosnie......... Jezu, Trueman, ty juz jestes u mie w domu? Kto Ci dal klucz!!!????? Ktos Ty??????? zaczynam sie bac, i prosze, nie dotykaj tego obrazu pod stolem, bo farba jeszcze nie wyschla! Xurek (co teraz, co teraz...) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Ja jestem bardzo prawdziwa i atrakcyjna.... 03.12.02, 17:26 Ale nie wydajesz mi sie interesujacy.Imie bohatera nie czyni, czyny owszem. Czyn wiecej, to nie bedziesz musial po forumach szukac amatorek przygod. Pamietaj rowniez ze szansa na randke w ciemno, zaaranzowana w internecie , udana, czyli taka kiedy kobieta jest atrakcyjna, wynosi jak wynika z ostatnich raportow 1 do 15. Tlumaczac na jezyk prostszy.Tylko jedna kobieta na pietnascie ,z tych szukajacych szczescia w necie jest ladna. Powodzenia zycze, i przynajmniej takiego szczescia jak niektorzy, ktorzy pisali tu kiedys. ..... i zajeta (przynajmniej teoretycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Kotku 03.12.02, 21:24 Wreszcie.Juz dawno cie tu nie bylo.Stesknilam sie za toba. buziaczkow tysiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Jestem cala dla ciebie wiec juz nie szukaj !!! IP: *.sympatico.ca 03.12.02, 21:25 Kochanie dobrze trafiles !!! members.tripod.com/bozenal/Galeria.htm Jestem cala dla ciebie wiec juz nie szukaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś