Dodaj do ulubionych

polskie panny w usa

IP: *.intertele.pl 16.05.01, 00:32
polskie panny w usa za zalatwienie pracy wypinają zadek byle komu -,byle
szmaciarzowi obwieszonemu złotem.A w polsce chodziły do kościoła i były bardzo
cnotliwe.No cóz za pare dolarow mozna dac sie wyrypać -czeka na nas lepsza
przyszlość w kraju...
Obserwuj wątek
    • Gość: KRAKEN Re: polskie panny w usa IP: *.103.252.64.snet.net 16.05.01, 02:30
      CNOTE MIALY CHYBA TYLKO W USZACH!!!Jestem w USA i mam jedna zasade-TRZYMAC SIE
      OD POLSKICH KUREW Z DALEKA-zreszta Amerykanki sa technicznie lepsze(tyle ze
      nasze ladniejsze,ale za to cholernie wyrachowane)
      • Gość: XIII Re: polskie panny w usa IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.05.01, 03:04
        Po pierwsze tylek to jest ich wlasny ,wypinaja komu chca.Po drugie ,jak
        obwieszony zlotem to nie szmaciarz,szmaciarz to ty jestes,bo nie masz nie tylko
        zlota ale nic innego co jest warte zaofiarowania.
        • Gość: janko Re: polskie panny w usa IP: *.intertele.pl 16.05.01, 17:07
          Gość portalu: XIII napisał(a):

> Po pierwsze tylek to jest ich wlasny ,wypinaja komu
          chca.Po drugie ,jak
          > obwieszony zlotem to nie szmaciarz,szmaciarz to ty
          jestes,bo nie masz nie tylko
          >
          > zlota ale nic innego co jest warte zaofiarowania.

Nie gustuje w złocie po prostu cwelu.
          To wszystko>
          acha i nie unos sie ambicja bo to swiadczy o tym że
          twoja panna jest chyba regularnie jebana w odbyt przez
          byle murzyna...smilezal mi ciebie bo z tago i nnych
          wzgledów jestes zwykłym zerem XIII
          • Gość: Psichuj Re: polskie panny w usa IP: 216.104.228.* 17.05.01, 13:47
            Gość portalu: janko napisał(a):
            > acha i nie unos sie ambicja bo to swiadczy o tym że
            > twoja panna jest chyba regularnie jebana w odbyt przez
            > byle murzyna...smilezal mi ciebie bo z tago i nnych
            > wzgledów jestes zwykłym zerem XIII

ale wg. danych tylko 20% murzynow uprawia sex analny, za to 70% portorykow.
            Wychodzi, ze polki leca na portorykow ;->
          • Gość: Debil XIII to Don vel. Walek tudziez Dolores (dziwka) IP: *.netcom.ca 02.02.02, 00:26
        • drapieznik XIII=DON 02.02.02, 00:30
          ...popatrzecie na adres. To chyba DON??? DOn to on.
      • Gość: TYP Re: polskie panny w usa IP: *.we.mediaone.net 16.05.01, 05:08
        Gość portalu: KRAKEN napisał(a):

> CNOTE MIALY CHYBA TYLKO W USZACH!!!Jestem w USA i mam jedna zasade-TRZYMAC SIE
        > OD POLSKICH KUREW Z DALEKA-zreszta Amerykanki sa technicznie lepsze(tyle ze
        > nasze ladniejsze,ale za to cholernie wyrachowane)

Raczej chyba te "kurwy" trzymaja sie od ciebie z daleka bo nie gustuja
        w parszywych pejsatych zydach.
    • Gość: escobar Re: polskie panny w usa IP: *.s169.tnt1.blb.md.dialup.rcn.com 16.05.01, 05:55
      janko - a skad ty to kurwa wiesz??? chyba super expres czytasz patafianie.

kraken - ciekawe komu ty ciagniesz za 2 dolary za godzine. Pewnie jakiemus
      grubemu kutasowi, ktory ciezatrudnil bo nie bylo akurat zadnego cfela pod reka.
      ja tez jestem w stanach i pomimo ze mam dziewczyne z peru, to mam sporo
      polskich kolezanek. heh, a skoro sie tak wszystkie polki w usa daja dupy
      szmaciarzom(obwieszonym zlotem, hehe - masz IQ koguta tworzac takie zdanie), to
      uwazaj zeby twoja matka, albo siostra nie przyjechala tu, bo tez je to bedzie
      dotyczylo !!!
      • Gość: Adas Re: polskie panny w usa IP: *.pppool.de 16.05.01, 19:07
        Ruchaja sie jak wszystkie inne. czy Polka czy Amerykanka. Sa porzadne i mniej
        porzadne.
        Co do murzynow. Kiedy w koncu minie ten polski kompleks ze maja wiekszego?
        Gowno prawda. Wyluzuj sie.
        • Gość: XYZ Re: janko muzykant IP: *.enter.net 17.05.01, 13:03
          Cos mi sie wydaje ze z tej bidy w Polsce co niektorym rozum odebralo.To jest
          straszne.Najinteligentniejsza nacja Swiata krajowy Polak
          • Gość: TYP Re: janko muzykant IP: 24.130.4.* 17.05.01, 13:49
            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Cos mi sie wydaje ze z tej bidy w Polsce co niektorym rozum odebralo.To jest
            > straszne.Najinteligentniejsza nacja Swiata krajowy Polak

A co moze jestes lepszym Polakiem bo jestes za granica ? Rozsmieszasz mnie
            synku. Dla mnie kazdy Polak jest najwazniejszy, niewazne gdzie mieszka. Aby byl
            Polakiem patriota.
            • drapieznik TYP... 02.02.02, 00:35
              ...ladnie piszesz.

Czy to ty naprawde napisales Dekalog? Czy naprawde w to uwierzyles?! Powiedz,
              ze byla to tylko zgrywa...
          • Gość: Mu! Re: janko muzykant IP: 216.104.228.* 17.05.01, 13:53
            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Cos mi sie wydaje ze z tej bidy w Polsce co niektorym rozum odebralo.To jest
            > straszne.Najinteligentniejsza nacja Swiata krajowy Polak

Niezupelnie, Mu! widzialo mnostwo ladnych dziewczyn tulacych sie w Polsce do
            expatow TYLKO dlatego, ze szpanowali kasa (sluzbowe mieszkanie i expensy robia z
            ciebie krezusa wsirod tak sobie zarabiajacych). Wciaz jest przekonanie, ze jak
            zagraniczniak zarabia wiecej ot zapewni lepsze zycie i bardziej kolorowe zycie.
            Coz biologia. Co poniektore sie budza inne nie.

Oczywiscie niezaleznie czy ktos sie zgadza czy nie jest to powodem to uzywania
            wulgaryzmow.

Muuuuuuuuuuuuuuu! pozdrawia
    • Gość: Milena Re: polskie panny w usa IP: 206.187.222.* 17.05.01, 18:27
    • Gość: Milena Re: polskie panny w usa IP: 206.187.222.* 17.05.01, 18:30

Widze , ze chamstwa wszedzie pod dostatkiem nawet na stronach Gazety Wyborcze
      ale to swiadczy zle tylko o Tobie o nikim innym.
      Sama mieszkam w U.s.a i gdzie jak gdzie ale tu praca lezy doslownie na ulicy.
      Musisz miec wybujala fantazje , ze opowiadasz historie wyssane z palca
      prawdopodobnie nigdy nie byles za granica.
      • drapieznik Milena... 02.02.02, 00:44
        ...nie przesadzaj. Znow tak nie lezy na ulicy. Zwlaszcza lepsza.

Jezeli chodzi o polskie dziewczyny to osobiscie nie zaczynam z nimi bo sa zaraz
        problemy. Do tego potrzebna jest licencja trapera, snipera i detektywa zeby
        sobie z polska dziewczyna poradzic. Amerykanki sa prostsze w obsludze,
        przynajmniej w mojej spaczonej jak zawsze, opinii.

Cikawe, ze tylko 20% pisze sie na seks analny. Mam od dzisiaj zwiekszony
        szacunek dla nich, czego nie mozna powiedziec O LUDZIACH NA SEKSUOLOGII, gdzie
        nawet ten polglowek seksuolog nie mowi o konsekwencjach, a wrecz mowi: prosze
        bardzo...

• Gość: Maciek S Re: polskie panny w usa IP: *.amdahl.com 17.05.01, 21:10
      Gość portalu: janko napisał(a):

> polskie panny w usa za zalatwienie pracy wypinają zadek byle komu -,byle
      > szmaciarzowi obwieszonemu złotem.A w polsce chodziły do kościoła i były bardzo
      > cnotliwe.No cóz za pare dolarow mozna dac sie wyrypać -czeka na nas lepsza
      > przyszlość w kraju...

Janko,

To bardzo osobisty temat. Nie ma on wiele wspolnego z narodowoscia. Nie wierze ze te panny nosza
      przed "rypaniem" majtki z orlem bialym. To raczej swiadczy albo o wlasnej godnosci i szacunku do siebie
      albo o zainteresowaniach.

Przepraszam za wyrazenie ale kurwy wcale nie robia tego dla pieniedzy tylko zwykle dla przyjemnosci.
      Prostytutki robia to dla pieniedzy. Jak okreslic te ktore robia to dla mozliwosci uzyskania pracy (czyli
      niebezposrednio pieniedzy) to nie wiem.

Pozdrawiam
      • Gość: Mu! Re: polskie panny w usa, eee wszedzie IP: 216.104.228.* 17.05.01, 23:08
        Gość portalu: Maciek S napisał(a):

> To bardzo osobisty temat. Nie ma on wiele wspolnego z narodowoscia. Nie wierze
        > ze te panny nosza
        > przed "rypaniem" majtki z orlem bialym. To raczej swiadczy albo o wlasnej godno
        > sci i szacunku do siebie
        > albo o zainteresowaniach.

Ee tez Mu! tez to lubi, niestety zadna piekna szefowa nie chciala Mu! 'wyrypac'.
        Mu!uuuusialo sie Mu! uczyc. Brzydalom zawsze pod gorke ;-( All in all Mu! woli
        byc plodnym brzydalem niz przystojnym bezplodnym (vide. Tom C.)

> Przepraszam za wyrazenie ale kurwy wcale nie robia tego dla pieniedzy tylko zwy
        > kle dla przyjemnosci.

Ooo pozwole sie sobie pieknie z kolega nie zgodzic. Kurwa - wulgarne okreslenie
        profesjonalistki. Dziwka to taka bitch co robi to dla przyjemnosci

> Prostytutki robia to dla pieniedzy. Jak okreslic te ktore robia to dla mozliwos
        > ci uzyskania pracy (czyli
        > niebezposrednio pieniedzy) to nie wiem.

ass-systentki ?

Muuuuuuuuuuuuuuuuuu! pozdrawia
        • escobar Re: polskie panny w usa, eee wszedzie 18.05.01, 07:03
          Mu!

heh nie pal tyle weedu szefie wink

dobre z ta ass-systentka smile))))
          • Gość: wodamis Re: polskie panny w usa. do janko, kraken, psichuj IP: *.lib.gwc.cccd.edu 21.05.01, 19:42
            chlopaki jestescie super. ta klasa, wyrachowane slownictwo, po porstu rewelacja. zal w sercu sciska jak sie
            was czyta.
            kraken ty rzeczywiscie trzymaj sie od Polek i nawet Polski z daleko, przez takick klownow jak ty inni musza
            odkrecac amerykanskie stereotypy o Polakach.
            • Gość: Debil Re: polskie panny w usa. do janko, kraken, ps... IP: *.netcom.ca 02.02.02, 00:51
              Masz bracie slusznom racjem. To DEBILE!
              • Gość: aniutek Re: polskie panny w usa. do janko, kraken, ps... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 02.02.02, 00:52
                Gos´c´ portalu: Debil napisa?(a):

> Masz bracie slusznom racjem. To DEBILE!

Drogi Debilu,
                czy mozesz mi powiedziec czemu wyszukujesz strasznie stare i strasznie
                glupie watki???
                czyzby z nudow???
                • Gość: A27 Re: polskie panny w usa. do janko, kraken, ps... IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 04:34
                  Z moich obserwacji wynika, ze ponizej 50 k na rok nie daja dupy. Czyzby
                  panowie ponizej tego pulapu zarobkow byli zazdrosni.

Ja dalam bezrobotnemu. Zostal moim mezem. Teraz ja jestem bezrobotna a on
                  mnie utrzymuje. W sumie to mi sie oplacilo dac mu dupy.
                  • Gość: Debil Re: polskie panny w usa. do janko, kraken, ps... IP: *.netcom.ca 02.02.02, 13:52
                    Ja tez musialem takiej jednej kiedys pomoc. Dzisiaj ona "naprawia" swiat
                    i dobrze na tym zarabia. Jej siostra, Roksana zostala w Europie (United
                    Europe to jest) i obecnie patrzy w strone Polski z utesknieniem, gdyz
                    Mehmet "serwuje kawe" klientom w Hamburgu do pozna w nocy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka