Gość: gaga IP: *.pool80116.interbusiness.it 06.12.02, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baron.konopka Re: gdzie jest Artur? ntxt 06.12.02, 23:32 artur666 napisał: > > co chcesz? Spozniles sie szlachcicu Baron Konopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: gdzie jest Artur? ntxt IP: *.tin.it 07.12.02, 00:07 Chce Twojej obecnosci i wlosci i bezpanskiej milosci i radosci z czytania i rozpaczy czytania i niedosciglej ironii pisania. Wez co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 gaga 07.12.02, 12:26 "Chce Twojej obecnosci i wlosci i bezpanskiej milosci i radosci z czytania i rozpaczy czytania i niedosciglej ironii pisania. Wez co chcesz..." ________________________________________________________________________________ ______ Nie wiem, czy to zamiar, ale wyszlo ci to dosyc lirycznie. Po pol roku intensywnego pisania, nagle zatrzymalem sie i zastanowilem: „co mnie do cale pisanie w daje?...zycie ucieka" Hm, w sumie nic...przepalanie czasu....nagle postanowilem zawiesic dzialalnosc. Innym faktem jest tez, ze to „zycie forum" zaczelo mnie dosyc wciagac. Dlatego tez pewna „odwykowka" dobrze mnie zrobi. ....ale... ...mimo wszystko interesuje mnie...(lepiej napisze)...ze chialbym sie od ciebie dowiedziec co sie kryje za tymi stwierdzeniami, ktore napisalas w twoich postach powyzej, np: „radosci czytania", „rozpaczy czytania", „bezpanskiej milosci", „....wlosci" ech, w sumie mialem zamiar wogole na forum juz nie pisac. Nie brac udzialu w tych wszystkich pyskowkach i przepychankach...a tu masz Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Artur 07.12.02, 17:33 <>....Nie rob glupstw........ Gdzie znajdziesz takich znajomych jak my? Tyle pieknych kobiet z klasa?Taki bagaz wiedzy jak baloo czy wspomnienia z frontu-jotka.........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Qrewa LOLEK! Teraz ja sie obrazilem! IP: *.client.attbi.com 07.12.02, 18:05 I nie bede juz pisal! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Qrewa LOLEK! Teraz ja sie obrazilem! 07.12.02, 18:09 Gość portalu: --Michal napisał(a): > I nie bede juz pisal! __________________________________________ ...p.s......Zapomnialem dodac:....... I pekna dupa Michala,ktora nam swieci jak slonce........ Oby nigdy nie zaszlo........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Re: ja się nie obrażam, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 18:25 też nie chyba nie będę pisać. No jak wszyscy nie piszą? Historie zaczynają i nie kończą, amatorka. Albertine disparue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro ty ch00ju, co zrobiłeś z moją siostrą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:47 nogi ci z dupy powyrywam żałosny złamasie. Dopadnę cie. na ra Jaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Do Artura IP: *.tin.it 07.12.02, 19:02 artur666 napisał: > "Chce Twojej obecnosci i wlosci i bezpanskiej milosci i radosci z czytania i > rozpaczy czytania i niedosciglej ironii pisania. Wez co chcesz..." Rymowanaka taka sobie, to ta vena tworcza o polnocy, co rozny ma ksztalt. > Po pol roku intensywnego pisania, nagle zatrzymalem sie i zastanowilem: > „co mnie do cale pisanie w daje?...zycie ucieka" > Hm, w sumie nic...przepalanie czasu....nagle postanowilem zawiesic dzialalnosc. > Innym faktem jest tez, ze to „zycie forum" zaczelo mnie dosyc wciagac. > Dlatego tez pewna „odwykowka" dobrze mnie zrobi. > Rozumiem, kawior i szampan tez moga sie znudzic, a co dopiero odgrzewane schabowe i ciepla wodka. > > ...mimo wszystko interesuje mnie...(lepiej napisze)...ze chialbym sie od ciebie > > dowiedziec co sie kryje za tymi stwierdzeniami, ktore napisalas w twoich > postach powyzej, np: > > „radosci czytania", „rozpaczy czytania", > „bezpanskiej milosci", „....wlosci" > > ech, w sumie mialem zamiar wogole na forum juz nie pisac. Nie brac udzialu w > tych wszystkich pyskowkach i przepychankach...a tu masz > Pozdr. Artur, nie chce Ci za duzo kadzic. Lubie Cie czytac. Normalny facet, pomny swych wad i ludzkich ulomnosci, bez pretensji do grafomanstwa i zawilej stylistyki, piszacy z humorem i odpowiednia dawka autoironii. Tyle. Mam nadzieje, ze wrocisz kiedys z "odwyku", a poki co Wesolych Swiat! Pozdrawiam, Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Do Artura 07.12.02, 19:05 Gość portalu: gaga napisał(a): > Rymowanaka taka sobie, to ta vena tworcza o polnocy, co rozny ma ksztalt. No! Mam nadzieje > Mam nadzieje, ze wrocisz kiedys z "odwyku", a poki co Wesolych Swiat! Myslisz, ze do swiat wytrzyma robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Do Ro-bota IP: *.sympatico.ca 07.12.02, 19:55 Czy Ty kiedys napiszesz kilka pelnych i prawidlowo sformulowane zdan? Ba, kurwa Ty imbecylu nawet jedno zdanie ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś