Gość: marcee IP: 62.233.211.* 27.12.02, 14:27 za to ze wreszcie nazwal rzecz po imieniu, czyli starych prykow Pokoleniem maslowskiej. Brawo Kuba!!! Przeciez ona siega do wzorcow sprzed dwoch dziesieciolecii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --Michal Kto to jest Wojewodzki i Maslowska? IP: *.tiaa-cref.org 27.12.02, 15:45 Powaga. Kuba - Cos znalazlem o jakims tokszole. Maslowska - ni chuja, nic. Czy to ja tylko taki nie oswiecony czy to moze sprawa lokalna? A co do Doroty to rusz glowa! Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: Kto to jest Wojewodzki i Maslowska? 27.12.02, 21:19 Marcee czyzby Kuba to ten lysy chlopak wery (handsome), ktory zaczal prowadzic ten szoł, ktory wczesniej prowadzil tez bardzo 'bien fait' blond przystojniak, ktory ogladalam chyba na TeVeeNie a On czyzby swojego debiutu nie mial na "costam do gwiazd") no bo jesli to nie ten, to poza Radkiem juz innego handsoma w naszej pl tivi nie widze no moze Majkel Zebrowski, ale ten to juz w calkiem innej kategorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -Michal OJ OJ OJ! IP: *.tiaa-cref.org 27.12.02, 21:23 Zeyby tylko miec swoj wlasny Tokszol. Skurwil bym sie bez minuty zastonowienia! Ale kto to ta baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula canadian to typowy przyklad QUTASA IP: *.sympatico.ca 28.12.02, 01:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Kuba Wojewodzki IP: *.abo.wanadoo.fr 28.12.02, 11:42 www.kathe.prv.pl/ na jakim kanale mozna ogladac ten szol Kuby, bo teraz juz w 100% jestem pewna ze to nie ten o ktorym wczoraj myslalam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: za co lubie Kube Wojewodzkiego? IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 01:08 Marcee, chyba ci sie w glowie cos poprzewracalo. Takie teksty to na forum krajowym a nie Polonii. Polonusy nie maja pojecia kto to jest Kuba Wojewodzki i nigdy nie zlapia tego klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: WC IP: *.kim.pl / *.garinet.pl 09.01.03, 15:31 ale znaja maslowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termopile Re: WC IP: 213.78.109.* 09.01.03, 16:27 Gość portalu: marcee napisał(a): > ale znaja maslowska taa, z jak najgorszej strony a wojewodzki to cieciu jakich malo , taki go pamietam bo to juz kilka lat minelo a z tego jak przezywacie to wyglada ze sie chlopak wspina chyba jednak zawsze dalo sie dostrzec we wszystkich wspinajacych pewna wade zawsze sraja za siebie, w sensie na schodek z ktorego wlasnie wstapili maslo z koleji tak samo jak piatek wzruszaja moje trzewia i mam zawsze dosc po trzech zdaniach - mniej wiecej tak jak z balwanem Odpowiedz Link Zgłoś
narvosol nie od dwoch wpisow juz nie wc 09.01.03, 16:41 Gość portalu: termopile napisał(a): > Gość portalu: marcee napisał(a): > > > ale znaja maslowska > taa, z jak najgorszej strony > > a wojewodzki to cieciu jakich malo , taki go pamietam bo to juz kilka lat > minelo a z tego jak przezywacie to wyglada ze sie chlopak wspina > chyba jednak zawsze dalo sie dostrzec we wszystkich wspinajacych pewna wade > zawsze sraja za siebie, w sensie na schodek z ktorego wlasnie wstapili > > maslo z koleji tak samo jak piatek wzruszaja moje trzewia i mam zawsze dosc po > trzech zdaniach - mniej wiecej tak jak z balwanem ale autograf m.swietlickiego masz dalej? przechowujesz? czy pogubiles tak jak kasety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Kto zna? Ja napewno nie. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 17:11 Czy to wstyd i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien nie - to nie wstyd 09.01.03, 17:23 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Czy to wstyd i dlaczego? to dziala tak : najezdzasz na sliski tluszcz jak w trampkach na lodzie, zreszta w kazdym innym obuwiu podobnie Sklniesz/Skrytykujesz tluszcz tluszcz cie zna, juz i jak przyjdzie czas takze ci dojebie z cyklu Maksyma Dobrocheckiego "nie oszukujmy sie" Odpowiedz Link Zgłoś