swiatlo Ja wegiel panie rozwoze 17.01.03, 21:31 Teraz to ja nic wlasciwie nie robie, ale w Polsce na furze rozwozilem wegiel. Nie ma tu jakiej roboty dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Wlasnie wrocilam z domkow IP: *.sympatico.ca 17.01.03, 23:28 Wlasnie wrocilam z domkow i znalazlam ten watek Wspanialy !!! Powiem Jozkowi to tez sie wpisze jak wroci z konstrakszyn Odpowiedz Link Zgłoś
uranus Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? 18.01.03, 02:18 a na stacji orbitalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania Ja rabotaju na fabrikie IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:04 Ja rabotaju na fabrikie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Czyli naprawiasz dachy ? IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:10 Gość portalu: Wania napisał(a): > Ja rabotaju na fabrikie Czyli naprawiasz dachy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania Nu kak ? IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:12 Gość portalu: Antek napisał(a): > Czyli naprawiasz dachy ? Nu kak ? Rano utram jedu na maszinu rabotac' na fabrikie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Wanie nie pitol ! Na maszynie to sie mozna nagrac IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:14 Gość portalu: Wania napisał(a): > Rano utram jedu na maszinu rabotac' na fabrikie ! Wanie nie pitol ! Na maszynie to sie mozna nagrac jak sie do kogos dzwoni ale nigdy jeszcze nie widzialem aby ktos jechal na maszynie do roboty ... Czlowieku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania U mjenia komurkowyj tjeljefon IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:16 Gość portalu: Antek napisał(a): > Wanie nie pitol ! Na maszynie to sie mozna nagrac jak sie do kogos dzwoni ale > nigdy jeszcze nie widzialem aby ktos jechal na maszynie do roboty ... > > Czlowieku ! Nu kak ? Ja toze magu pazwanic' na maszynie potomu szto u mjenia komurkowyj tjeljefon ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Ludzie wezcie go zamknijcie czy jak ! IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:17 Ludzie wezcie go zamknijcie czy jak ! Odpowiedz Link Zgłoś
broniarek Ja robie w stolarni 18.01.03, 18:22 U zyda polskiego z Krakowa .Praca jest na czarno .Zyd placi 6,85 na godzine i jeszcze tnie z tego niby podatek wychodzi na czysto 5,62 $ na godzine.Zawsze to sa jakies pieniadze po za tym mam trzy zasilki spoleczne w miasteczkach okolicznych kolo Toronto.Dzieki temu da sie jakos wyzyc .Starczy nawet czasami na polskie piwo . Piszcie smialo o swojej pracy i o swojej pozycji w kraju zamieszkania zadna praca nie hanbi.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Ja robie w stolarni 18.01.03, 18:31 broniarek napisał: > U zyda polskiego z Krakowa .Praca jest na czarno .Zyd placi 6,85 na godzine i j > eszcze tnie z tego niby podatek > wychodzi na czysto 5,62 $ na godzine.Zawsze to sa jakies pieniadze po za tym ma > m trzy zasilki spoleczne w > miasteczkach okolicznych kolo Toronto.Dzieki temu da sie jakos wyzyc .Starczy n > awet czasami na polskie piwo . > Piszcie smialo o swojej pracy i o swojej pozycji w kraju zamieszkania zadna pra > ca nie hanbi.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chrzan Broniarek, Ty nie zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? 18.01.03, 18:20 Dzisiaj sobota, pracujeta w doma. Musita rozebrac choinka a tak sie nie chceta, ze chyba zrobita sobie kawa i poczytata ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena G. Oj bojta sie Boga ludziska takie pytanka zadajeta IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:32 Oj bojta sie Boga ludziska takie pytanka zadajeta ! Ja tam choduje swinocki u nos w Toronto w uogrudecku psy dauntaun. Swiniocki maja ladne widocki na bilgingi i w funty uobrastaja z pokorom a potem z Juzkiem my je na zrzniemy i na synecki pserabiamy co do polskiego sklepa dajemy ! Smacnego ! Z samego Toronta klania sie Bozena G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Uoi stara ! Jakos ty napisala bildingi ? IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:34 Gość portalu: Bozena G. napisał(a): > maja ladne widocki na bilgingi Uoi stara ! Jakos ty napisala bildingi ? Przez 2 g ?? Tfuj Juzek (przez "u" zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena G. Cepiota sie panocku ! IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:35 Gość portalu: Juzek napisał(a): > Uoi stara ! Jakos ty napisala bildingi ? Przez 2 g ?? > > Tfuj Juzek (przez "u" zwykle) Cepiota sie panocku ! Dalej na kostrakszyz zasuwai ino rychuo bo dulory mi na zakupy kiecki zdatne bydom ! No rus dupom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Dej stara spokoj i ino lec do kanadiana na pozycki IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:37 Gość portalu: Bozena G. napisał(a): > Cepiota sie panocku ! > > Dalej na kostrakszyz zasuwai ino rychuo bo dulory mi na zakupy kiecki zdatne > bydom ! > > No rus dupom ! Dej stara spokoj i ino lec do kanadiana na pozycki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena G. Do tego uantychrysta nie pojde ! IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:39 Gość portalu: Juzek napisał(a): > Dej stara spokoj i ino lec do kanadiana na pozycki ! A boj sie Boga ! Do tego uantychrysta nie pojde ! Ino jesce mi morde zbije jakowo uostatnim rozem i po welfara ni bede miola jako isc !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Kubiece wymowki aby dupy nie wystawiac z domu IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:41 Gość portalu: Bozena G. napisał(a): > A boj sie Boga ! Do tego uantychrysta nie pojde ! Ino jesce mi morde zbije > jakowo uostatnim rozem i po welfara ni bede miola jako isc !! Kubiece wymowki aby dupy nie wystawiac z domu psy minus 30 stopniach mrozu ! Tosto psa na takie zimno nie puscis ale babe mozna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena G. Cham jestes Juzus ! Dupy ci dzisioj ni dom ! IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:42 Gość portalu: Juzek napisał(a): > Kubiece wymowki aby dupy nie wystawiac z domu psy minus 30 stopniach mrozu ! > Tosto psa na takie zimno nie puscis ale babe mozna ... Cham jestes Juzus ! Dupy ci dzisioj ni dom ! Bedzies sie brendzlowal w kiblu bo na dziouchy psy tej pogodzie to nie pojdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek A jusci i pojde babo jedna ! IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:44 Gość portalu: Bozena G. napisał(a): > Cham jestes Juzus ! Dupy ci dzisioj ni dom ! Bedzies sie brendzlowal w kiblu bo> na dziouchy psy tej pogodzie to nie pojdziesz A jusci i pojde babo jedna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena G. Nie spanuj bo dulorow ni mos IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 19:46 Gość portalu: Juzek napisał(a): > A jusci i pojde babo jedna ! Ne spanuj bo dulorow ni mos to jako i na dziouchy pojdzies ? Odpowiedz Link Zgłoś