aniutek 22.01.03, 16:03 sprawdz skrzynke gazetowa, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --Michal Szemranie i knucie. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 23:58 Co tam znowu knujecie KOLERZANKO! W towarzystwie (szczegolnie kretynskim) sie nie szemra. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Szemranie i knucie. 24.01.03, 00:00 No! Niebezpieczne takie szeptanie wsrod wariatow! guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szemranie i knucie. IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 00:01 guajazyl napisał: > No! Niebezpieczne takie szeptanie wsrod wariatow! > > guajazyl Chodzi po targu pewien facet z niedźwiedziem polarnym na smyczy. W pewnym momencie podchodzi do niego zaciekawiony przechodzień i pyta: - Panie, czego pan tu szuka z tym niedźwiedziem? - Szukam tego cwaniaka co mi 7 miesięcy temu chomika-albinosa sprzedał!! Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Szemranie i knucie. 24.01.03, 00:09 Gosciu ciagnie szczoteczke do zebow na smyczy. Podchodzi drugi i pyta: "Panie, co pan ta szczoteczke tak ciagnie?" Pierwszy odpowiada: "A co? Pchac mam?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: Aniutek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 00:40 pozdrawiam i dziekuje widzialam juz je kiedys tutaj na pzry okazji postu o tym co robiliscie w dniu 11.09. w sumie nie taki Nowy jork chcialam zobaczyc, raczej twoj prywatny, widziany twoimi oczyma i nie taki tragiczny bo to az odechciewa sie ogladac dziekuje jeszcze raz robert sie niepotrzebnie pzrejal mna i szwedka, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
shelena juz ci wysylam na skrzynke 24.01.03, 03:25 Czy chcesz jeszcze wiecej zdjec? Podaj jaki temat ciebie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Aniutek 24.01.03, 03:41 Marcee, mam mase zdjec, jak tylko opedze sie od klopotow domowo innych zrobie pare albumow i wrzuce na siec i chetnie sie podziele czy tez pochwale miastem : ) pozdrowki, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
a_ja_sie_pytam oj glupias ty Aniutek, 24.01.03, 03:50 malo ci bylo tematu o spirali? Potem student i jego wcielenia.. potem grubasek 9-letni...nie mowiac o tobie jako tuczniku, wielkich cycach i o nastawianiu sie z nogami do gory. myslisz, ze ta to cie potraktuje taryfa ulgowa? To jest pracowniczka UOP-u albo "Dziekanki". Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczek_ Re: oj glupias ty Aniutek, 17.02.03, 03:37 a_ja_sie_pytam napisał(a): > malo ci bylo tematu o spirali? Potem student i jego wcielenia.. potem grubasek > 9-letni...nie mowiac o tobie jako tuczniku, wielkich cycach i o nastawianiu sie > > z nogami do gory. > > myslisz, ze ta to cie potraktuje taryfa ulgowa? To jest pracowniczka UOP-u > albo "Dziekanki". Odpowiedz Link Zgłoś
sciemastarywiarus Aniu, 24.01.03, 04:00 ja bym radzil daleko idaca ostroznosc w wysylaniu jakichkolwiek zdjec. To jest obcy czlowiek ktorego nie znasz i jak poczytasz posty to sama dojdziesz do wnioslku co jest lepsze dla twojej rodziny: ryzyko z nieznajoma ci osoba czy tez narazenie twojej rodziny. Nie kazdy jest tak szczery jak ty. Ja bym swojej rodziny jakiemus tam virtualnemu chetnemu nie dawal na niepewny los. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiecioletnigrubas czy to ty chomiczku jestes moim tatusiem? 24.01.03, 07:11 mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On byly sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
11letnigrubas Re: czy to ty chomiczku jestes moim tatusiem? 24.01.03, 14:54 dziewiecioletnigrubas napisał(a): > mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On byly > sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem. Prosze Pana ja nie jestem dziewiecioletnim grubaskiem tylko 11-letnim debilkiem .Wyrzucili mnie z klasy bo jestem za glupi , przeniesli mnie do specjalnej klasy . -- syn aniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
11letnigrubas Re: czy to ty chomiczku jestes moim tatusiem? 24.01.03, 14:57 11letnigrubas napisał(a): > dziewiecioletnigrubas napisał(a): > > > mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On byly > > sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem. > > Prosze Pana ja nie jestem dziewiecioletnim grubaskiem tylko 11-letnim > debilkiem .Wyrzucili mnie z klasy bo jestem za glupi , przeniesli mnie do > specjalnej klasy . > > > -- > syn aniutka. Jestem teraz najlepszy wsrod najgorszych.Goruje nad czubkami a co najwazniejsze moja mamusia jest bardzo zadowolona z moich postepow .Odrabiam lekcje w ciagu 45 minut !!! -- syn aniutka Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczek_ NIE DZIECKO KOCHANE JA ZA QRWAMI SIE NIE OGLADAM 14.03.03, 17:49 11letnigrubas napisał(a): > 11letnigrubas napisał(a): > > > dziewiecioletnigrubas napisał(a): > > > > > mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On > byly > > > sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem. > > > > Prosze Pana ja nie jestem dziewiecioletnim grubaskiem tylko 11-letnim > > debilkiem .Wyrzucili mnie z klasy bo jestem za glupi , przeniesli mnie do > > specjalnej klasy . > > > > > > -- > > syn aniutka. > > > Jestem teraz najlepszy wsrod najgorszych.Goruje nad czubkami a co najwazniejsze > > moja mamusia jest bardzo zadowolona z moich postepow .Odrabiam lekcje w ciagu > 45 minut !!! > > > -- > syn aniutka Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie Re: Aniu,sciemastarywiarus dobrze radzi 27.01.03, 00:21 sciemastarywiarus napisał(a): > ja bym radzil daleko idaca ostroznosc w wysylaniu jakichkolwiek zdjec. To jest > obcy czlowiek ktorego nie znasz i jak poczytasz posty to sama dojdziesz do > wnioslku co jest lepsze dla twojej rodziny: ryzyko z nieznajoma ci osoba czy > tez narazenie twojej rodziny. Nie kazdy jest tak szczery jak ty. Ja bym swojej > rodziny jakiemus tam virtualnemu chetnemu nie dawal na niepewny los. Pamietasz co bylo jak pokazalas swoje zdjecia wczesniej?Jedno u klikena a drugie na zaglowce Zybiego?Warto bylo?Obrzucili Cie blotem, doczepili sie najpierw do Twojej nadwagi , pozniej do Twojego biustu oproszonego pieguskami pozdrawiam wynurzajac sie z oceanu, biegnac do ogrodu po truskawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Chomiczek IP: *.sympatico.ca 14.03.03, 19:07 ty stary fiucie, ty niedorobiony kutasie z wrzodami na dupie, nie pamietasz jak byles maly ... to zezarla ciebie krowa a pozniej wysrala ... a pamietasz ta nieprawdopodobnie wymalowana kobiete co pozniej znalazla takie wielkie G? ... wygladala jak klaun ... ale dobra byla, kupowala mleko ... a jej klienci przynosili czasami czekolade lub pomarancze i czesto mowili kurwa to, kurwa tamto ... dzieci w szkole wytykaly cie palcami ... wtedy wlasnie postanowiles odegrac sie na nich wszystkich ... i idziesz przez to zycie jak zasmarkany gnojek opluwajac tych co wydaja sie tobie lepsi ... nie mozesz siebie zniesc? ... to sie powies Z wyrazami wspolczucia Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczek_ ALE JAJA 14.03.03, 23:33 Gość portalu: WC napisał(a): > ty stary fiucie, ty niedorobiony kutasie z wrzodami na dupie, nie pamietasz jak > > byles maly ... to zezarla ciebie krowa a pozniej wysrala ... a pamietasz ta > nieprawdopodobnie wymalowana kobiete co pozniej znalazla takie wielkie G? ... > wygladala jak klaun ... ale dobra byla, kupowala mleko ... a jej klienci > przynosili czasami czekolade lub pomarancze i czesto mowili kurwa to, kurwa > tamto ... dzieci w szkole wytykaly cie palcami ... wtedy wlasnie postanowiles > odegrac sie na nich wszystkich ... i idziesz przez to zycie jak zasmarkany > gnojek opluwajac tych co wydaja sie tobie lepsi ... nie mozesz siebie > zniesc? ... to sie powies > Z wyrazami wspolczucia NIC TAKIEGO NIE PAMIETAM .KURWA CHYBA SIE JEDNAK POWIESZE.MASZ RACJE SROCU . Odpowiedz Link Zgłoś