Dodaj do ulubionych

Marcepanna

22.01.03, 16:03
sprawdz skrzynke gazetowa,
aniutek
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: Marcepanna 23.01.03, 23:47
      ?
      • Gość: --Michal Szemranie i knucie. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 23:58
        Co tam znowu knujecie KOLERZANKO! W towarzystwie (szczegolnie kretynskim) sie
        nie szemra.
        • guajazyl Re: Szemranie i knucie. 24.01.03, 00:00
          No! Niebezpieczne takie szeptanie wsrod wariatow!

guajazyl
          • Gość: :) Re: Szemranie i knucie. IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 00:01
            guajazyl napisał:

> No! Niebezpieczne takie szeptanie wsrod wariatow!
            >
            > guajazyl
            Chodzi po targu pewien facet z niedźwiedziem polarnym na smyczy. W pewnym
            momencie podchodzi do niego zaciekawiony przechodzień i pyta:
            - Panie, czego pan tu szuka z tym niedźwiedziem?
            - Szukam tego cwaniaka co mi 7 miesięcy temu chomika-albinosa sprzedał!!
            • poledwica Re: Szemranie i knucie. 24.01.03, 00:03
              wzieli ja na dywan
            • guajazyl Re: Szemranie i knucie. 24.01.03, 00:09
              Gosciu ciagnie szczoteczke do zebow na smyczy.
              Podchodzi drugi i pyta:
              "Panie, co pan ta szczoteczke tak ciagnie?"
              Pierwszy odpowiada:
              "A co? Pchac mam?"
    • Gość: marcel_prostak Re: Aniutek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 00:40
      pozdrawiam i dziekuje
      widzialam juz je kiedys tutaj na pzry okazji postu o tym co robiliscie w dniu
      11.09.

w sumie nie taki Nowy jork chcialam zobaczyc, raczej twoj prywatny, widziany
      twoimi oczyma i nie taki tragiczny bo to az odechciewa sie ogladac
      dziekuje jeszcze raz
      robert sie niepotrzebnie pzrejal mna i szwedka, nie sadzisz?
      • shelena juz ci wysylam na skrzynke 24.01.03, 03:25
        Czy chcesz jeszcze wiecej zdjec? Podaj jaki temat ciebie interesuje.
      • aniutek Re: Aniutek 24.01.03, 03:41
        Marcee,
        mam mase zdjec, jak tylko opedze sie od klopotow domowo innych zrobie pare albumow i
        wrzuce na siec i chetnie sie podziele czy tez pochwale miastem : )

pozdrowki,
        aniutek
        • a_ja_sie_pytam oj glupias ty Aniutek, 24.01.03, 03:50
          malo ci bylo tematu o spirali? Potem student i jego wcielenia.. potem grubasek
          9-letni...nie mowiac o tobie jako tuczniku, wielkich cycach i o nastawianiu sie
          z nogami do gory.

myslisz, ze ta to cie potraktuje taryfa ulgowa? To jest pracowniczka UOP-u
          albo "Dziekanki".
          • chomiczek_ Re: oj glupias ty Aniutek, 17.02.03, 03:37
            a_ja_sie_pytam napisał(a):

> malo ci bylo tematu o spirali? Potem student i jego wcielenia.. potem
            grubasek
            > 9-letni...nie mowiac o tobie jako tuczniku, wielkich cycach i o nastawianiu
            sie
            >
            > z nogami do gory.
            >
            > myslisz, ze ta to cie potraktuje taryfa ulgowa? To jest pracowniczka UOP-u
            > albo "Dziekanki".
    • sciemastarywiarus Aniu, 24.01.03, 04:00
      ja bym radzil daleko idaca ostroznosc w wysylaniu jakichkolwiek zdjec. To jest
      obcy czlowiek ktorego nie znasz i jak poczytasz posty to sama dojdziesz do
      wnioslku co jest lepsze dla twojej rodziny: ryzyko z nieznajoma ci osoba czy
      tez narazenie twojej rodziny. Nie kazdy jest tak szczery jak ty. Ja bym swojej
      rodziny jakiemus tam virtualnemu chetnemu nie dawal na niepewny los.
      • chomiczek_ ANIUTEK DAWAJ TEGO 9-CIO LETNIEGO GRUBASA 24.01.03, 04:11
        • dziewiecioletnigrubas czy to ty chomiczku jestes moim tatusiem? 24.01.03, 07:11
          mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On byly
          sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem.
          • 11letnigrubas Re: czy to ty chomiczku jestes moim tatusiem? 24.01.03, 14:54
            dziewiecioletnigrubas napisał(a):

> mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On byly
            > sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem.

Prosze Pana ja nie jestem dziewiecioletnim grubaskiem tylko 11-letnim
            debilkiem .Wyrzucili mnie z klasy bo jestem za glupi , przeniesli mnie do
            specjalnej klasy .

--
            syn aniutka.
            • 11letnigrubas Re: czy to ty chomiczku jestes moim tatusiem? 24.01.03, 14:57
              11letnigrubas napisał(a):

> dziewiecioletnigrubas napisał(a):
              >
              > > mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On byly
              > > sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem.
              >
              > Prosze Pana ja nie jestem dziewiecioletnim grubaskiem tylko 11-letnim
              > debilkiem .Wyrzucili mnie z klasy bo jestem za glupi , przeniesli mnie do
              > specjalnej klasy .
              >
              >
              > --
              > syn aniutka.

Jestem teraz najlepszy wsrod najgorszych.Goruje nad czubkami a co najwazniejsze
              moja mamusia jest bardzo zadowolona z moich postepow .Odrabiam lekcje w ciagu
              45 minut !!!

--
              syn aniutka
              • chomiczek_ NIE DZIECKO KOCHANE JA ZA QRWAMI SIE NIE OGLADAM 14.03.03, 17:49
                11letnigrubas napisał(a):

> 11letnigrubas napisał(a):
                >
                > > dziewiecioletnigrubas napisał(a):
                > >
                > > > mama mowi ze to jest 'stary' ale ja przeciez do niego niepodobny. On
                > byly
                > > > sportowiec a ja jestem dzieiecioletnim grubaskiem.
                > >
                > > Prosze Pana ja nie jestem dziewiecioletnim grubaskiem tylko 11-letnim
                > > debilkiem .Wyrzucili mnie z klasy bo jestem za glupi , przeniesli mnie do
                > > specjalnej klasy .
                > >
                > >
                > > --
                > > syn aniutka.
                >
                >
                > Jestem teraz najlepszy wsrod najgorszych.Goruje nad czubkami a co
                najwazniejsze
                >
                > moja mamusia jest bardzo zadowolona z moich postepow .Odrabiam lekcje w
                ciagu
                > 45 minut !!!
                >
                >
                > --
                > syn aniutka
      • ludwika-w-ogrodzie Re: Aniu,sciemastarywiarus dobrze radzi 27.01.03, 00:21
        sciemastarywiarus napisał(a):

> ja bym radzil daleko idaca ostroznosc w wysylaniu jakichkolwiek zdjec. To
        jest
        > obcy czlowiek ktorego nie znasz i jak poczytasz posty to sama dojdziesz do
        > wnioslku co jest lepsze dla twojej rodziny: ryzyko z nieznajoma ci osoba czy
        > tez narazenie twojej rodziny. Nie kazdy jest tak szczery jak ty. Ja bym
        swojej
        > rodziny jakiemus tam virtualnemu chetnemu nie dawal na niepewny los.

Pamietasz co bylo jak pokazalas swoje zdjecia wczesniej?Jedno u klikena a
        drugie na zaglowce Zybiego?Warto bylo?Obrzucili Cie blotem, doczepili sie
        najpierw do Twojej nadwagi , pozniej do Twojego biustu oproszonego pieguskamismile

pozdrawiam wynurzajac sie z oceanu, biegnac do ogrodu po truskawki.
    • Gość: WC Chomiczek IP: *.sympatico.ca 14.03.03, 19:07
      ty stary fiucie, ty niedorobiony kutasie z wrzodami na dupie, nie pamietasz jak
      byles maly ... to zezarla ciebie krowa a pozniej wysrala ... a pamietasz ta
      nieprawdopodobnie wymalowana kobiete co pozniej znalazla takie wielkie G? ...
      wygladala jak klaun ... ale dobra byla, kupowala mleko ... a jej klienci
      przynosili czasami czekolade lub pomarancze i czesto mowili kurwa to, kurwa
      tamto ... dzieci w szkole wytykaly cie palcami ... wtedy wlasnie postanowiles
      odegrac sie na nich wszystkich ... i idziesz przez to zycie jak zasmarkany
      gnojek opluwajac tych co wydaja sie tobie lepsi ... nie mozesz siebie
      zniesc? ... to sie powies
      Z wyrazami wspolczucia
      • chomiczek_ ALE JAJA 14.03.03, 23:33
        Gość portalu: WC napisał(a):

> ty stary fiucie, ty niedorobiony kutasie z wrzodami na dupie, nie pamietasz
        jak
        >
        > byles maly ... to zezarla ciebie krowa a pozniej wysrala ... a pamietasz ta
        > nieprawdopodobnie wymalowana kobiete co pozniej znalazla takie wielkie G? ...
        > wygladala jak klaun ... ale dobra byla, kupowala mleko ... a jej klienci
        > przynosili czasami czekolade lub pomarancze i czesto mowili kurwa to, kurwa
        > tamto ... dzieci w szkole wytykaly cie palcami ... wtedy wlasnie postanowiles
        > odegrac sie na nich wszystkich ... i idziesz przez to zycie jak zasmarkany
        > gnojek opluwajac tych co wydaja sie tobie lepsi ... nie mozesz siebie
        > zniesc? ... to sie powies
        > Z wyrazami wspolczucia

NIC TAKIEGO NIE PAMIETAM .KURWA CHYBA SIE JEDNAK POWIESZE.MASZ RACJE SROCU .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka