angelika_20 19.09.06, 09:15 nadal mordują płaszczki po śmierci tego przygłupa z Animal Planet? Mówili o tym jakiś czas temu ale ciekawi mnie czy złapano tych młotków odpowiedzialnych za to barbarzyństwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorbathegreek Re: Czy w australi.. 19.09.06, 10:57 Niestety, ale tak, tyle ze o tym nie wolno mowic w zwiazku z zapowiadana na jutro wielka checa z okazji smierci tego przyglupa Irwina... I oczywiscie sprawcow smierci plaszczek nie znaleziono. Podobnie jak nie znaleziono np. sprawcow pobicia Kisiela w PRLu... No coz, little Johnnie to taki australijski tow. Wieslaw... Odpowiedz Link Zgłoś
angelika_20 Re: a czy ty dalej z meksyku 19.09.06, 14:14 Ortalion, ja przecież jestem odrzut wizowy. Ty co innego - siedzisz tam nielegalnie dość długo to już wiesz jak przez granicę latać tam i z powrotem. Powiedz co z tym tunelem na granicy co go odkryli niedawno - długo go szpadelkiem ryłes? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: a czy ty dalej z meksyku 19.09.06, 18:29 szpadelkiem to ja tobie w dupie moge poryc tak dlugo jak zechcesz Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Czy w australi.. 20.09.06, 00:42 Podobno pogrzebali go w ..... ZOO !!! Ale jaja! Wszystko tam do góry nogami. Zresztą co się dziwić. Czołowy produkt OZ! Oprócz wynglo i sikacza Shiraza! Będą turysty zwiedzać i kasę zostawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Czy w australi.. 20.09.06, 05:58 Co kraj to obyczaj. Tyle ze w Australii w ogole nie ma dobrych obyczajow... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Czy w australi.. 20.09.06, 00:46 > nadal mordują płaszczki ty jeszcze jakos zyjesz mimo oblesnej plaszczatej mordy...wiec nie jest az TAK zle Odpowiedz Link Zgłoś