Dodaj do ulubionych

HALO BERLIN!!!

IP: *.* 23.03.02, 10:39
Witam Was!Czy sa jakies mamusie z Berlina? Ja mam 2-oje dzieci Patrick-8 i Sarah-4 i trzecie w drodze(4 miesiac).Czekam na odpowiedzi!Pozdrawiam, Marta.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: HALO BERLIN!!! IP: *.* 23.03.02, 12:23
      Czesc Marta.Ja niestety nie mieszkam w Berlinie,ale tez mieszkam za granica w Bologni.Znam Berlin bardzo dobrze bo mam tam ciocie. Na kazde wakacje przyjezdzam do Berlina. Moja ciocia mieszka na Tilburger szt.niestety niepamietam w jakiej dzielnicy.Moze kiedys sie spotkamy.Ja mam mala Giulie,ktora ma 4 miesiace. hej kinga
      • Gość: kinia Cy jest ktos z Wloszech. IP: *.* 23.03.02, 12:28
        Witam wszystkich. Mam nadzieje ze ktos znajdzie sie kto mieszka we Wloszech.Ja mieszkam tutaj juz od 5 lat i jak narazie nie poznalam nikogo z polski. Mam nadzieje ze poprzez internet bedzie to mozliwe. Pozdrawiam Kinga mama Giuli.
      • Gość: kinia Cy jest ktos z Wloszech. IP: *.* 23.03.02, 12:29
        Witam wszystkich. Mam nadzieje ze ktos znajdzie sie kto mieszka we Wloszech.Ja mieszkam tutaj juz od 5 lat i jak narazie nie poznalam nikogo z polski. Mam nadzieje ze poprzez internet bedzie to mozliwe. Pozdrawiam Kinga mama Giuli.
    • Gość: MonikaM Re: HALO BERLIN!!! IP: *.* 25.03.02, 16:17
      Hej! Ja wprawdzie nie jestem z Berlina, tylko z okolic Hannoveru, ale wiem, kto mieszka w Twoim miescie. Jesli i Ty chcesz poznac berlinskie mamy, jak rowniez inne, to przylacz sie do nas: www.deutsch-polnische-zwerge.de Zapraszam!Moni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka