gusia29 27.04.07, 21:02 Niedawno wrocilam do pracy i walcze wlasnie z Quick Books. Jak ktoras moze pomoc to bardzo bede dzwieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.pi Re: Czy ktoras z Was uzywa Quick Books??? 27.04.07, 21:31 gusia29 napisała: > Niedawno wrocilam do pracy i walcze wlasnie z Quick Books. Jak ktoras moze > pomoc to bardzo bede dzwieczna Ja nie uzywam, ale widze, ze rodzinka sie powiekszyla :o) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Czy ktoras z Was uzywa Quick Books??? 27.04.07, 21:45 Tak, obydwa chlopaki marcowe. Maciek ma juz 5 a Alex skonczyl rok. Rozrabiaja jak sie da. Ja niedawno wrocilam do pracy i probuje odkrecic to co poprzedniczka zrobila, bo sie zupelnie nie znala na systemie. Jak leci? Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: Czy ktoras z Was uzywa Quick Books??? 28.04.07, 12:05 Ja uzywam W czym moge pomoc?? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Do Agaciha 30.04.07, 16:37 Mam taki problem. Wpisuje dane rachunku na vendors - albo na receive items and enter bills albo na enter bills for received items. Wszystko wyglada w porzadku jak wpisuje dane. Save & close. Potem wchodze na reports - vendors and payables - unpaid bills detail to nie widze wszystkich invoices, ktore wprowadzilam. Nie wiem czy jest tam jakas funkcja, ze pierwsze powinnam zrobic Aging albo posting (tak bylo w poprzednim programie, ktory uzywalam). Mam nadzieje, ze w miare bedziesz wiedziala o co chodzi w tej mojej polsko angielskiej mieszance. Moze zle wchodze, jak sprawdzic czy wszystkie invoice sa na tej liscie. Bo z tego co ostatnio widzialam nie wszystkie sie pokazuja. Ratunku!!! Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: Do Agaciha 04.05.07, 11:25 A zaznaczylas w lewym gornym rogu opcje: show all bills?? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Do Agaciha 10.05.07, 22:10 Poszperalam troche systemie i sie znalazlo. Dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasiula33 Re: Do Agaciha 05.10.17, 16:08 Witam, mam problem z Quick Books. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś