no-to-co 27.06.03, 13:59 ...ze jestem emigrantem... ps, ktos wycial moj watek, czy to te mylycjanty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno5555 Re: no to co... 27.06.03, 14:01 no-to-co napisa?: > > ...ze jestem emigrantem... > > ps, ktos wycial moj watek, czy to te mylycjanty ? nie te tylko tamte! Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: no to co... 28.06.03, 18:22 no-to-co napisał: > > ...ze jestem emigrantem... > > ps, ktos wycial moj watek, czy to te mylycjanty ? a ja jestem emigrantka, ale nie rozumiem o co tu chodzi z tymi mylycjantami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: no to co... IP: 216.167.186.* 28.06.03, 19:06 zalotnica napisała: > > a ja jestem emigrantka, ale nie rozumiem o co tu > chodzi z tymi mylycjantami Oni nas tu cenzuruja. Tzn. jesli im sie watki nie podobaja to te watki po prostu znikaja bez sladu. Oni nie lubia jak my rozmawiamy na "zabronione" tematy: o paszportach, Polskim prawie paszportowym i czy jest bezpiecznie dla Poloni jechac na urlop do Polski bo ze wzgledu na Polskie prawo to roznie moze byc. Troche latwiej mozna na te tematy rozmawiac na innym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13386 Tu wiekszosc watkow zostawiaja w spokoju. z powazaniem......grafiti Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: no to co... 29.06.03, 16:33 Gość portalu: grafiti napisał(a): > .....z powazaniem......grafiti hmmmmm...tyle uprzejmosci na Forum Polonia ? Mile zaskoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko Re: no to co... IP: 194.185.149.* 29.06.03, 16:48 zalotnica napisała: > Gość portalu: grafiti napisał(a): > > > .....z powazaniem......grafiti > > hmmmmm...tyle uprzejmosci na Forum Polonia ? > Mile zaskoczenie... Ja tu czuwam Tatko !!! Odpowiedz Link Zgłoś