rubi21 01.08.03, 18:27 Witam, jestem w Londynie i oczywiscie jesli sie da chetnie sie spotkam z mamami ktore tu przebywaja. ja mieszkam w dzielnicy Westminster i jesli chodzi o parki to najblizej mam Hyde Park. Pozdrawiam Apa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: Dotarlam do Londynu 03.08.03, 21:37 Hej Apa! Jakos przgapilam Twoj post. Jak juz pisalam, mieszkam na Fulham. Chetnie sie do Ciebie wybiore, ale kiedy zainstaluja mi winde na nowootwartej stacji metra na Fulham Broadway Jak podroz? A jak sie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Do mruffki 04.08.03, 23:17 Nie ma sprawy ale jak chcesz mozemy sie spotkac niezaleznie od windy. Podrozuje z synkiem metrem i autobusem, nie sprawia nam to problemu. Napisz tylko gdzie i kiedy. Jutro moge ci podac numer tel. na priva. Apa Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Do Rubi 04.08.03, 23:51 hej! A moj park jest wlasnie nad Tamiza.... I jest w nim faktycznie chlodno A masz moze plany na czwartek ? Zakladam, ze do srody tu zajrzysz)) Gdzie dokladnie mieszkasz? Moze piszmy na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Do m. 05.08.03, 22:19 Zajrzalam, odpowiedizalam na adres mrufkaa@poczta.gazeta.pl. Pozdrawiam Apa, moze byc czwartek pozostale info masz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: Dotarlam do Londynu 03.08.03, 21:44 Rubi! ) dobrze ze sie odzywasz! mam nadziej ze wszystko dobrze sie uklada. Jak z pracą, jak synek zniosl podróz i nowe otoczenie? jelsi bedziesz miala gg to sie odzywaj albo pisz klaara@poczta.fm ach jakbym sobie Londyn odwiedzila )) tzrymaj sie cleo Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Dotarlam do Londynu 04.08.03, 01:12 Witam, Co prawda mieszkam daleko od centrum Londynu, ale polecam Sommerset House ze wspanialymi fontannami - jak znalazl na upalne (nieliczne) dni w Albionie. No i spacery po poludniowej stronie Tamizy - zawsze jest tam chlodno izabelski co to za 7 dni o tej porze bedzie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś