Dodaj do ulubionych

Złote Piaski czy Albena

IP: *.15.229.178.bransat.pl 17.02.12, 17:16
Witam,

co wybrać na celownik wakacji 2012? :)

który kurort bardziej nastawiony na imprezy?
jakie są plaże, woda?
różnice w cenach spore czy tak samo?

dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • wojak999 Re: Złote Piaski czy Albena 19.02.12, 13:53
      Złote Piaski. Albena ma tylko przepiękny piasek na plaży. Imprez mało, wieczorami większość emigruje do ZP.
      • madziaaaa Re: Złote Piaski czy Albena 19.02.12, 13:55
        ja wybrałam Albenę.
    • Gość: dym Re: Złote Piaski czy Albena IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 14:48
      Pomijając te dwie lokalizacje...... zdecydowanie Słoneczny Brzeg.
    • Gość: xyz Re: Złote Piaski czy Albena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 15:49
      Albena to taka sterylna enklawa-hotete-turyści-hotele.Mieszkańców nie ma tylko turyści.Na początku ach i ech,ale póżniej brakowało mi codziennego życia Bułgarów. Jadąc do innego kraju chcesz zobaczyć codzienne życie ludzi w Albenie tego nie zobaczysz tylko szczęśliwi zagraniczni turyści Bułgarzy to mniejszość we własnym kraju.Jeśli miałbym pojechać na niewątpliwie piękne szerokie piszczyste plaże w Albenie to tylko własnym transportem-wtedy mógłbym zobaczyć kawałek Bułgarii .W ZP nie byłem .
      • Gość: gtw Re: Złote Piaski czy Albena IP: 195.158.247.* 20.02.12, 07:57
        ZP to też enklawa turystyczna

ja wybrałbym Kranewo, dokładnie pomiędzy ZP a Albeną, weselej i znacznie taniej, no brak tego "zamknięcia"
    • Gość: skywalker Re: Złote Piaski czy Albena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 09:19

W Słonecznym Brzegu już byłem a wracać w to samo miejsce nie bardzo mi się chce :P

A różnice w cenach między ZP a SB to są? Czy raczej podobne?

A jak z glonami w tych okolicach? Bo w SB trafiłem na glony :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka