Gość: ATENA IP: *.proxy.aol.com 21.10.03, 20:30 POTRZEBUJE TANICH NUMEROW POLACZENIOWYCH Z NIEMIEC DO POLSKI;JEDEN MAM TO 01081-minuta kosztuje 11 cent/min.? CZY SA JESZCZE TANSZE I JAK FUNKCJONUJA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 09:20 Hallo Ateno, dam Ci teraz dobra rade, jak mozesz za 4 centy/minute dzwonic. Uzywam tego systemu od 2 lat. Otöz w wiekszych miastach (u Ciebie to chyba bedzie Würzburg?) sa sklepiki ktöre z daleka reklamuja sie napisami typu "tanio telefonowac z calym swiatem". Tam stoja compy, budki tel. ale i sprzedaje sie karty röznych towarzystw telefonicznych. Kupujesz taka karte za 5 Euro, na niej jest numer przez ktöry musisz dzwonic oraz Twoje ID, ktöre trzeba najpierw wyrublowac. A wiec dzwonisz na podany numer, glos Cie informuje, ze masz teraz podac (wystukac) Twoje ID, a nastepnie mozesz wykrecac Twöj numer w Polsce. Karta starcza na 2 godz. rozmowy. Tzn. po godzinie przerywa (zebys oprzytomniala) i musisz drugi raz wykrecac. Milych/tanich rozmöw z Polska!! Jak przyjdziesz do takiego sklepiku to musisz powiedziec, ze chcesz tanio rozmawiac z Polska, to Ci poleca, co akurat jest tanie. Bo oni maja przeciez karty na caly swiat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atena Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.proxy.aol.com 22.10.03, 20:10 SLICZNIE WAM DZIEKUJE!!!!! BASIA A TY Z KAD JESTES Z NIEMIEC? chetnie nawiaze z toba kontakt,jesli i Ty tego chcesz,to zjemy to ciasto jeszcze nieupieczone i wypijemy kawke!!! CZEKAM NA TWOJA ODPOWIEDZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 20:24 Ja jestem w Mannheim, wiec daleko. Ale czytalas, ze nas VIP do Kanady na kawe i jakies okropne ichnie ciasteczka zaprosil? Polecimy razem z Frankfurtu. Kiedy masz czas? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 23.10.03, 12:42 Ateno, chcialam do Ciebie napisac na adres GW, ale jaki Ty masz adres? Bo jak na Ciebie posylam, to nic nie idzie. Napisz dwa slowa na möj adres, wtedy bede miala nadawce i Ci odpisze. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.mt.sfl.net 22.10.03, 12:30 idz do basi na kawe popros zeby ciasto upiekla jak ona w kuchni bedzie zajeta to bierz telefon i dzwon nic cie to nie bedzie kosztowac Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 12:37 sluchaj, znowu ludzi na mnie napuszczasz! masz szczescie, ze daleko mieszkasz (dalej niz Atena ode mnie), bo bym Twöj aparat ancapfnela (jezeli wiesz co to znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: a co ty taka niegoscinna? 22.10.03, 12:46 a Ty nas na kawe i ciasto zapraszasz? Choc jesli w Kanadzie sa takie ciastka jak w Hameryce, to rezygnuje dobrowolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: Krispy Cream 22.10.03, 16:36 Na rogu Dundas i Mavis. Widzialem tam VIPa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: a co ty taka niegoscinna? 24.10.03, 19:37 Czesc ! Najtanszym numerem jest 010012 - 4,2 ct.Caly dzien. I super polaczenie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.mt.sfl.net 22.10.03, 12:46 aha, zapomnialem dopisac nie, nie wiem co znaczy 'ancapfnela' ale napewno nic przyjemnego jak znam zycie Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 12:49 musze metoda opisowa, zapomnialam jak sie to po ludzku nazywa. A wiec mozesz benzyne capfowac, taki slupek z ktörego wychodzi szlauch z pistoletem przez ktöry sie benzyna leje, to Zapfstelle. jezeli ja wiec Twoja linie ancapfuje, to dzwonie za Twoje dolce. Kapujesz wasc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.mt.sfl.net 22.10.03, 12:59 tera kapuje to cie do Kanady na ciacha zapraszam i zebys mi moj 'apart' (tak ja to nazywam) ancapfnela, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanio Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.03, 14:38 Otworz strone: www.teltarif.de sa tam aktualne w danym momencie, najtansze polaczenia do Polski (3,5 centa)i nie tylko! Nie mam pojecia jak to wpisac na forum, aby powstal z tego bezposredni link Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.mt.sfl.net 22.10.03, 14:44 copy/paste www.teltarif.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 14:47 ba, mnie tez juz taki jeden zza oceanu nauczyl. A wiec to juz z cenami do Polski: www.teltarif.de/db/res.html?kurz=ja&ve=1&takt=61&von=Analoganschluss&ziel=Polen Odpowiedz Link Zgłoś
czarnowidze Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 15:27 basia553 napisała: > ba, mnie tez juz taki jeden zza oceanu nauczyl. A wiec to juz > z cenami do Polski: > www.teltarif.de/db/res.html?kurz=ja&ve=1&takt=61&von=Analoganschluss&ziel=Polen e tam z cenami to bedzie tak: Ceny do Pl propozycja Basi Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 22.10.03, 15:45 kurcze, jak Tys to trobil??!! prosze mnie nauczyc!! z göry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 24.10.03, 19:38 Czesc ! Gdzies w srodku juz pisalam ,ale napisze jeszcze raz. Najtanszym numerem jest 010012 - 4,2 ct. Cala dobe i super polaczenie. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? 24.10.03, 21:20 Nie masz racji. W tym linku ktöry jest wyzej, sa 3 linie po 3,4 centa, jedna za 3,5 centa, inne za 3,8 centa. Zajrzyj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hallo, to ja! Re: TANIE NUMERY POLACZENIOWE????? IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 22:11 Podsunelam Wam ten link - sami z niego korzystamy juz dlugo - nawet na komorke sa tanie polaczenia. Przed polaczeniem jest "Ansage", ze kosztuje 3,5 centa/min. i dopiero laczy. Bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canon VoIP voice over internet protocol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 10:03 www.iconnecthere.com/ i wiele innych ceny po swiecie to zwykle 3-4 USC za minute Odpowiedz Link Zgłoś