Gość: :-) IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.02, 23:02 Co sadzicie o ostatnich posiedzeniach polskiego Sejmu? Czy mozna powiedziec,ze to co sie tam dzieje jest wykladnia calej sytuacji w Polsce? Czy moze to miec wplyw na ew. przystapienie Polski do Unii Europejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: Polski Sejm IP: *.turboline.skynet.be 25.01.02, 23:15 Komentarz w dzisiejszym "Klubie Trojki" chyba dobrze oddaje sytuacje: "To sie zdarzalo w parlamentach azjatyckich, ale, o ile mi wiadomo, nigdy w parlamencie kraju europejskiego". LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal szast prast - krewki narod IP: *.tiaa-cref.org 25.01.02, 23:29 Chyba wszedzie TO sie zdarza, widzialem w telewizji jak sie "szast prast, piora po pyskach" w Angli i Francji. Pozatym to mnie bardziej irytuje Senat i Prezydent. Pozatym poco ich tam tylu w tym sejmie, aktualnie chyba 440? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: szast prast - krewki narod IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.02, 23:34 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Chyba wszedzie TO sie zdarza, widzialem w telewizji jak sie "szast prast, piora > po pyskach" w Angli i Francji. Fajnie to napisales! Mniej wiecej w taki wlasnie sposob staram sie to tez moim kolegom z pracy przekazac. Gorzej jak przychodzi mi tlumaczyc O CO oni sie tak kloca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: szast prast - krewki narod IP: *.kielnet.net 25.01.02, 23:39 A co ? lali sie po mordach ? Nie mam telewizji Polskiej i wooogole nie wiem co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-a Re: szast prast - krewki narod IP: *.acn.waw.pl 26.01.02, 15:55 Gość portalu: jak napisał(a): > A co ? lali sie po mordach ? > Nie mam telewizji Polskiej i wooogole nie wiem co sie dzieje. Ale masz komputer z internetem. Tu jest polska telewizja; www.wiadomosci.tvp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: szast prast - krewki narod IP: *.sn.g.bonet.se 26.01.02, 00:52 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Chyba wszedzie TO sie zdarza, widzialem w telewizji jak sie "szast prast, piora > > po pyskach" w Angli i Francji. Pozatym to mnie bardziej irytuje Senat i > Prezydent. Pozatym poco ich tam tylu w tym sejmie, aktualnie chyba 440? I na wszystko można znaleść wytłumaczenia tylko że w Polsce było to prymitywne chamskie i wulgarne. Wszędzie kradną samochody tylko w Polsce jest to prymitywne i chamskie. Wszędzie są przestępstwa ale to co wydarzylo się w Łodzi jest prymitywne i odrażające. Gdyż w innych krajach robi to element. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: szast prast - krewki narod IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.02, 23:25 Gość portalu: --Michal napisał(a): > ... widzialem w telewizji jak sie "szast prast, piora > > po pyskach" w Angli i Francji .... Ile zazyles i co ??? Odpowiedz Link Zgłoś