Dodaj do ulubionych

Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera

IP: 134.65.105.* 28.01.02, 13:32
Jesli ktos zna adres emailowy albo do klubu fanow tego rezysera to
bardzo bym prosil o kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman. Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.pppool.de 28.01.02, 21:37
      To ja Roman . A o co sie rozchodzi ? .
      • Gość: ivana Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.ppp.get2net.dk 28.01.02, 21:53
        Gość portalu: Roman. napisał(a):

> To ja Roman . A o co sie rozchodzi ?

.
        heheehe -Dobre!!!!!!!

• jot-23 Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 28.01.02, 22:04
      Gość portalu: Darek napisał(a):

> Jesli ktos zna adres emailowy albo do klubu fanow tego rezysera to
      > bardzo bym prosil o kontakt.

www.sharontate.net/links.html

sproboj tam ...
      • Gość: zybi Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: 130.68.2.* 28.01.02, 23:45
        Jest to bardzo proste.
        Wystarczy pojechac do Paryza i powiedziec ::::: ze masz kase i szukasz dobrego
        rezysera o polskim nazwisku.
        Trzeba widziec na co sie lapie grube ryby.
        Trzeba sie obracac w towarzystwie ludzi co maja pieniadze.
        Trzeba grac w golfa
        Trzeba bywac w swiecie filmowym.
        A na FORUM "Gazety Wyborczej" to sie takich spraw nie zalatwia.
        Sa inne FORUM
        FORUM posiadaczy pieniedzy - nic innego nie robia jak tylko pomnazaja drobne.
        FORUM filmowe - spotyka sie smietanka towarzyska i nic innego nie robia tylko
        szukaja sponsorow
        Jak masz drobne to sam Ciebie znajdzie. Ale jak chcesz prosic go o autograf na
        czeku dla biednych artystow z Polski to badz tak grzeczny i nie zawracaj
        artyscie glowy.
        • Gość: Don Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 00:04
          Gość portalu: zybi napisał(a):

> Jest to bardzo proste.
          > Wystarczy pojechac do Paryza i powiedziec ::::: ze masz kase i szukasz dobrego
          > rezysera o polskim nazwisku.
          > Trzeba widziec na co sie lapie grube ryby.
          > Trzeba sie obracac w towarzystwie ludzi co maja pieniadze.
          > Trzeba grac w golfa
          > Trzeba bywac w swiecie filmowym.
          > A na FORUM "Gazety Wyborczej" to sie takich spraw nie zalatwia.
          > Sa inne FORUM
          > FORUM posiadaczy pieniedzy - nic innego nie robia jak tylko pomnazaja drobne.
          > FORUM filmowe - spotyka sie smietanka towarzyska i nic innego nie robia tylko
          > szukaja sponsorow
          > Jak masz drobne to sam Ciebie znajdzie. Ale jak chcesz prosic go o autograf na
          > czeku dla biednych artystow z Polski to badz tak grzeczny i nie zawracaj
          > artyscie glowy.

Zybi nie chce byc zlosliwy.ale mysle,ze w polsce jest rownie duzo bogatych
          artystow jak tokarzy w USA. Oczywiscieto byl zart ,jak mnie znasz smile)
          • leosia Do ..Don.. 29.01.02, 00:27
            Ciekawe sa twoje wypowiedzi
            • Gość: Don Re: Do ..Don.. IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 01:22
              leosia napisał(a):

> Ciekawe sa twoje wypowiedzi
              • Gość: zybi Don.. do szkoly po nauke IP: 130.68.2.* 29.01.02, 01:38
                Znowu piszesz nie na temat.
                Don temat jest calkiem inny niz TY piszesz.

>>>>>>>>>>>>>>>>Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera Gość portalu:
                Darek, 28-01-2002 13:32 >>>>>>>>>>>>>

>>>,ze jestem prekursorem wprowadzenia rasy Owczarek Kaukaski w Hiszpanii >>>

Twoja wypowiedz jest dobra dla jak R.Polanski bedzie szukal psa rozplodowego .
                Czy jestes prezesem zwiazku hodowcow pieskow rasowych, czy moze raczej pies urwal
                ci sie z lancucha i dlatego jestes DUMNY prekursor.

• Gość: aniutek Re: Don.. do szkoly po nauke IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.01.02, 03:00
                  Gos´c´ portalu: zybi napisa?(a):

> Znowu piszesz nie na temat.
                  > Don temat jest calkiem inny niz TY piszesz.
                  >
                  > >>>>>>>>>>>>>>>>Szukam kontaktu
                  > do Romana Polanskiego-rezysera Gos´c´ portalu:
                  > Darek, 28-01-2002 13:32 >>>>>>>>>>>>>
                  >
                  >
                  > >>>,ze jestem prekursorem wprowadzenia rasy Owczarek Kaukaski w
                  Hisz
                  > panii >>>
                  >
                  > Twoja wypowiedz jest dobra dla jak R.Polanski bedzie szukal psa
                  rozplodowego .
                  > Czy jestes prezesem zwiazku hodowcow pieskow rasowych, czy moze
                  raczej pies urw
                  > al
                  > ci sie z lancucha i dlatego jestes DUMNY prekursor.
                  >
                  oj Zybi trujesz ..... sorry takie mam odczucie......

• drapieznik Zybi lub Leosia 29.01.02, 04:54
                  Grac w golfa... tez tak myslalem dopoki nie zauwazylem, ze wiecej spawaczy (nie
                  tokarzy, a spawaczy) gra w golfa. Nie mam nic przeciwko spawaczom. Mam
                  natomiast wiele przeciwko temu zeby mnie zzmuszano do tej gry.

Mowisz o obracaniu sie przy pieniadzach. Np pan de Kwiatkowski przerznal 500
                  milionow w zeszlym roku (cos poszlo nie tak na gieldzie). Skarzyl no i wygral:
                  150 milionow odzszkodowania. Chyba nie o to ci chodzilo.

A tak w ogole to twoje wypowiedzi sa tak samo ciekawe jak powiesci sensacyjne
                  Jerzego Edigeya. Czyzbys byl pod wplywem jego klasyka pt. John Makarek? Ja tez
                  lubie go czytac.

Nie rzucaj sie tak na Dona bo zle robisz.

PS Dlaczego wybrales sobie zenski nick?

• Gość: Roman Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.roalok1.mi.home.com 29.01.02, 04:47
      Prosze pisac pod: rpol@rondo.fr
      • Gość: Darek Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: 134.65.105.* 29.01.02, 18:36
        czegos w tym adresie brakuje?
        albo jest juz nieaktualny?
        trudno zgadnac, poczta wraca, a probowalem wysylac z kilku adresow
        moj adres
        art2d@hotmail.com
    • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 29.01.02, 08:27
      no i macie MISTRZ sie ujawnil na Phorum Gazety, niesamowite!!! A moze on ma
      zamiar jakis horror nakrecic ? zbierze glowne osobistosci tego Phorum i nakreci
      kolka rolek filmu z ambicjami artystycznymi : Wyobrazmy sobie ze wcisnie do rol
      kilka OSOBISTOSCI, np aniutek contra MalMal( kto bedzie czarnym charakteremwink
      korven contra niejaka carelia(hihihihi niewinna , biala jak lelija a on
      morderca z sasiedztwa) , Stary jako adwokat znienawidzinego przez wsztstkich
      Valentina, Styro jako ten niekochany , ktory z tego powodu popelnia harakiri w
      stylu Kurosawy, selma zagra powazna role semliwink)) morsan bedzie pramatka w
      stylu Felliniego. A mufka bedzie grala role futra glownej gwiazdy czyli
      ...DONAwink)) jest jeszzce Wladek, on bedzie gral role niewidzialnego czlowieka
      .....smile)))))))))) Baloo musi koniecznie byc Kate Balou,o innych sie pomysli i
      zagospodaruje
      Pozdrawiam K.
      • Gość: zybi Brednie IP: 130.68.2.* 29.01.02, 12:32
        Na zadany temat rozmowy tylko 2 osoby odpowiedzialy poprawnie.
        • aniutek Re: Brednie 29.01.02, 16:11
          "Zybi the King"
          tytul juz mamy /decyzja demokratyczna/, Karelia wez sie za robote to i
          scenariusz bedzie : )przy odrobinie szczescia- bo profesjonalizm w osobie
          Zybiego mamy gwarantowany - latem skrecimy pierwsza czesc i
          zaczniemy - mysle tak we wrzesniu- liczyc nasze ukochane DULARY z
          przedwsieziecia mozliwego TYLKO w naszej nowej ojczyznie- czytaj United
          States of America - american dream drodzy Phorumowicze.... tak tak , a
          gdyby nie Polonia Technica tobysmy ciagle w piwnicy przy karbidowce pyry
          wsuwali.......
      • Gość: Baloo Re: Karelia, skarbie ... IP: *.ne.ch 29.01.02, 12:51
        ... ja musze miec te role, zrob cos !!!

...do tej pory gralem tylko u tego lotra Disneya, nie dosc, ze gorace bylo w
        tej cholernej dzungli, to jeszcze mnie orznal przy kontrakcie (na koncu bylo
        cos malymi literkami , no i wiesz ...)

Pa
    • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 29.01.02, 22:18
      jakie zadupie , cos Ty Crazy Horse? My awangarda Evropy, chociaz ta Hameryka
      mnie niepokoi , ciagle nas wyprzedzaja, a dulary zwyzkuja bez opamietania,
      jeszcze z torbami pojdesad((kolejny raz . My musimy Cos zrobic, qurka wodna!
      Zibi, no qurde rzuc jakis pomysl , pisz scenario, wykonawcy sa , stawimy sie
      jak jeden maz i wiele zonwink Roman bedzie fruwal w powietrzu jak u Chagalla i
      mial opieke artstyczna nad nami , czyli takie nie wiadomo co, bedzie po prostu
      robil publicity , czyli imege dla nas. Zeby nas na serio brali i dularow
      szczodrze sypali, dopoki sami sobie nieprzylepimy odpowiedniej geby i nie
      staniemy sie artyustami zycia na miare AMERYKANSKA,
      • Gość: maz Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.arach.net.au 30.01.02, 00:59
        HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
        No dobra!Choc napewno nieswiadomie,ale jak juz mnie w to wsadzilas,
        to napewno sie zglosze jak Wielki Guru Zybi zacznie dzialalnosc
    • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 29.01.02, 22:24
      aniutek, Ty nie placz , bo to nie pogrzeb, a my nie w kondukcie. Ta branza jak
      wiesz NAS nie interesuje, zbyt sliska, moga wsadzic za profanacje. Zatrudnij
      sie jako sekretarka u zibiego, bedzies zrobic za 5, to znaczy 6 kolumne( po
      szwedzku 6 to sexwink) i nam donosic o wszelakich jego ruchach. Nio nieeee, nie
      to mam na mysli, aniutek, bez histeriii. Wiesz , ze sexual harastment jest u
      was niemilosiernie tepiony. I dobrze wam tak, nawet poflirtowac nie mozecie
      normalnie. Så, wytrzyj slozy i smile))))))
      • Gość: aniutek Karelia :-) IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.01.02, 22:54
        przeca powyzej i ponizej zadania przydzielone wink)))).....
        >"Zybi the King"
        >tytul juz mamy /decyzja demokratyczna/, Karelia wez sie za robote to i
        >scenariusz bedzie : )przy odrobinie szczescia- bo profesjonalizm w
        >osobie
        >Zybiego mamy gwarantowany - latem skrecimy pierwsza czesc i
        >zaczniemy - mysle tak we wrzesniu- liczyc nasze ukochane DULARY z
        >przedwsieziecia mozliwego TYLKO w naszej nowej ojczyznie- czytaj
        >United
        >States of America - american dream drodzy Phorumowicze.... tak tak , a
        >gdyby nie Polonia Technica tobysmy ciagle w piwnicy przy karbidowce
        >pyry
        >wsuwali.......
        ze mna jak z dzieckiem - za reke i do baru smile)
      • Gość: zybi Re: Szukam ladnych kobiet IP: 130.68.2.* 29.01.02, 23:12
        Przegladam sobie prase polonijna i mi sie nasunelo.
        Zrobimy pokaz mody damskiej.
        Kobiety z NYC i NJ moga pracowac jako modelki .
        Przewiduje za 5 minut pracy - $100 za wyjscie na wybieg.
        jak sie nikt nie zglosi to bede musial korzytsac z agencji modelek.
        Znaczy zadzwonie w kilka miejsc ,jak zwykle pogadam ze sponsorem i za 10 minut
        rozmowy (tyle bedzie mojej pracy) wytarguje $2000 . ja nie wiem czy to duzo czy
        malo.
        Na sali bedzie okolo 50 osob.
        Modelka ma przejsc 20 krokow i zrobic to samo 5 x , a potem skasowac drobne.
        Tych modelek ma byc 5 .
        5x 100= $500 - koszty dla modelek
        $2000- $500 = $1500 zysk za 10 minut pracy przy telefonie.
        Moze jeszcze jakiegos wodzireja trzeba ztrudnic bo z moim angielskim to nie za
        bardzo.
        Plan jest, teraz za telefon i do pracy. Ktos przecie musi zbierac te $$$$
        lezace na ulicy w NYC
        • Gość: aniutek Re: Szukam ladnych kobiet IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.01.02, 23:15
          Zybi - przeciez mial byc film !!!!
          • Gość: zybi Re: Szukam ladnych kobiet.... do ANIUTEK IP: 130.68.2.* 29.01.02, 23:44
            No w zadnym wypadku nie wolno filmowac. Dobre pomysly ma Aniutek .
            To moze zdjecia -to mi pozwola robic.
            Jak powiem ze zrobie reportaz z imprezy i artykul do gazety to nawet cene
            podniose. Wspaniale dziewczyny zawsze to doradzic umieja.
            Dzieki za dobre pomysly.
    • karelia o, qurka wodna 29.01.02, 23:23
      No wiesz co ZIBI, odszczekuje wszystkie oszczerstwa , ktorymo Cie obrzucalam, a
      to ze techniczny, a to ze taki i owaki... Ty po prostu jestes artystyczna dusza
      a w dodatku menago!I maly i duzy "biznis" to dla Ciebie male piwo, ktore mozesz
      wypic z aniutkiem w Oak ClubwinkZreszta Helmsley Hotell tez ma niezle zaplecze
      gastronomiczne. Ale to tak na marginesie naszego scenariusza. Pomysl genialny!
      Pieniadze leza moze nie na ulicy New York City , ale w kieszeniach tych
      naiwniakow New Yorkerow, a wyciagnac je stamtad! Zibi, my ty na starym
      kontynencie potrzebujemy dularow jak kania deszczu.
      Musze przetrawic pomysl, ale ale skad te modelki brac ? sadzisz , ze te
      dzierlatki z Green Point uzycza swych wdziekow?
      Pozdrawiam K.
      • Gość: aniutek Re: o, qurka wodna IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.01.02, 23:30
        ja mysle, ze Zybi sie bedzie musial miotla oganiac od greenpoicianek
        chetnych na wybieg i to gdzie ! w KONSULACIE RP ::smile))))
        ranyboskie ide po dziecko do szkoly bo mi na policje dzieciaczyne
        zaprowadza....... reality bites smile))) a starej babie pstro w glowie.....
        • Gość: Baloo Re: o, qurka wodna IP: *.ne.ch 30.01.02, 08:28
          Ja sie juz zglaszam ! Bycie modelka u czlowieka sukcesu zawsze bylo moim
          marzeniem. Ale jako Kate Balou moja stawka musi byc jednak wieksza.
          Pytanie do doswiadczonych : czy takie lansowanie bardzo boli ?
    • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 29.01.02, 23:35
      film, film Aniutek, na poczatek moze to byc film reklamowy, zeby potrenowac a
      pozniej dopiero na szerokie wody wyplyniemy . Tutaj byl ktos , kto mial jacht i
      plywal po Hudson River. zreszta Romek moze towarzyszyc jako "Pirat" i uspokajac
      Dona , bo on jakos tak niepewnie sie czuje na lodzi, mowi ze jak czuje ziemie
      pod stopami , to jest spokojniejszy. Takie bajki opowiada, jakby mu sie nigdy
      ziemia pod stopami nie kolysalawink
      Zibi zamiast wahlowac Baloo niech sie zajmie kamera, bo on ma oko i wie , co
      robic, zeby zdjecia wyszly dobrze. Kobiety i mezczyzni!!!! W maju Cann
      murowane, a moze nawet na wujka Oscara sie zalapiemy???
      Pozdrawiam K.
      • Gość: Don Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.01.02, 23:54

Zgadzam sie na wszystkie projekty Karelii ! Oczywiscie Baloo musi miec w
        rekach finanse-wiadomo szwajcaria. Osobiscie widze siebie w roli tego co pcha
        wozek z kamera. Spytam Zybi moze ma telefon di Bogusia Lindy (nazywam go
        Bogus).Zawsze trzeba miec chodliwe nazwisko na klipy.Karelia pogada ze Scorupco-
        moze nic nie umie alei kosztuje niewiele.Czy moj shar-pei moze tez grac ,drogo
        nie policze.Psina az sie rwie do filmu,wlasnie pogryzl kasete z Popiolem i
        Diamentem-krytyk cholera! I prosze w czolowce napisac:wozkarz Don ale po
        angielsku.Innych zyczen poza zaplata w gotowce( z powodow podatkowych) nie mam.
        • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 30.01.02, 00:06
          Alez Don, a ja myslalam, ze w roli gwiazdy-bis bedziesz robic , zaraz za
          Bogusiem, ale jak nie to trudno. Wozkarz tez potrzebny. Ja proroponuje jeszcze
          Mumina zatrudnic, no ma taka fizjonomie , ze jak film zrobi klape to i tak sie
          wszyscy beda smiac i bedzie z tego cumedia, zamiast thrillera artystyczno-
          surrealistyczno-komercyjnego. Tez zarobimy. Sam widzisz, nie sposob zrobic
          plajte. Taaa Baloo niech przestanie sie pocic, to brzydko wyglada, kapiel ,
          dezodoro i marsz na rekonesans szukac odpowiednio duzego banku. a nie zapomnij
          sie wbic w jakis garnitur i koniecznie uwiaz zwis meski u szyi. Masz wygladac
          jak Polak z Europy , a nie z jakiegos tam Jackowa.
          Pozdrawiam K.
          • Gość: Baloo Re: garnitur IP: *.ne.ch 30.01.02, 08:39
            Mam ! mam po dziadku !
            Taki fajny, w pepitke, z MHD ! Moze byc ?

Odkad rozwinela sie ta sprawa z filmem, juz nie ganiam po dzungli i problem
            pocenia zniknal. Poza tym, na sama mysl, kto wg karelii mialby mnie wachlowac,
            zrobilo mi zimno .... brrr.
        • Gość: Baloo Re: Finanse !!!! IP: *.ne.ch 30.01.02, 08:34
          Oczywiscie, ze musze miec w rekach finanse (bo jak pisalem wyzej, z kasa
          ostatnio.... no, wiecie ...). Zapewniam skrajna tajemnice bankowa - nikt nie
          bedzie wiedzial, co ja z ta kasa zrobilem. Mam tez telefon do Zbyszka
          (Cybulskiego, znaczy .... tak ja o nim mowie) i do Johnny'ego (Wayne ,
          oczywiscie.. innych nie uznaje)
          To musi sie udac !
    • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 30.01.02, 22:14
      Garnitur godkänd, ale brakuje butow, proponuje czerwone "japonki" , zolta
      koszule i krawat z motywem hawajskim-palma , naga tancerka z wysp Hula-Gula i
      slusznej wielkosci ruski sygnet na palcu wskazujacym prawej reki.O bielizne
      zatroszczy sie zibi, on zna branze, wie co na topie damskim , to z meska nie
      bedzie klopotow. Balooooo , wiesz? Podobasz mi sie niemozebniewink)))))))))))
      • Gość: Don Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.uc.nombres.ttd.es 31.01.02, 00:06

Do wszystkich ! Zamienie fotosy nastepujacych idoli: Gina Lolobrigida,Sofia
        Loren,Liz Taylor,Fred Astaire, John Wayne,Gregory Peck,Kirk Douglas.Na :Bogus
        Linda,Cezary Pazura,Kasia Figura,Anna Przybylska,Maryla Rodowicz,Bracia
        Zielinscy,Bracia Golec,Sepleniacy Gasowski. Dalsza wymiana mozliwa po
        nawiazaniu wymiany.Wycinki z gazet itp nie wchodza w rachube.Orginaly! Numerow
        telefonow gwiazd i konstelacji nie wymieniam. Pozdrawiam Szczery milosnik.
        • Gość: Don Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.uc.nombres.ttd.es 31.01.02, 00:08
          Gość portalu: Don napisał(a):

>
          > Do wszystkich ! Zamienie fotosy nastepujacych idoli: Gina Lolobrigida,Sofia
          > Loren,Liz Taylor,Fred Astaire, John Wayne,Gregory Peck,Kirk Douglas.Na :Bogus
          > Linda,Cezary Pazura,Kasia Figura,Anna Przybylska,Maryla Rodowicz,Bracia
          > Zielinscy,Bracia Golec,Sepleniacy Gasowski. Dalsza wymiana mozliwa po
          > nawiazaniu wymiany.Wycinki z gazet itp nie wchodza w rachube.Orginaly! Numerow
          > telefonow gwiazd i konstelacji nie wymieniam. Pozdrawiam Szczery milosnik.

Uwaga-Zdjecia Iwonki nie wymienie nawet za 20 Isabele Skorupco.
    • Gość: puls Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 01.02.02, 04:21
      Skataktuj sie z FBI oni go tez chca namierzyc za gwalt na 12 letniej w USA.Moga
      miec jakies namiary dla ciebie.

prawdziwy
    • karelia pucz sekciarzy i wielbicieli DONA 01.02.02, 06:26
      no stalo sie , odkryl nas , a raczej nakryl. Przed okiem Dona nic sie nie
      ukryje. Musimy kupic lepsze ubranka ochronne. Zibi polataj po sklepach, ty masz
      wech do konfekcji. Przebierzemy sie za pieski , no typ afgan, jajnik, sweter, i
      nas wielebny Don bedzie poklepywac po pyszczkach. ale jak wiem opor rodzi
      contre a ta recontre. nakrecajmy spirale sur_realizmu, czyli jakby to Szwed
      powiedzial-kwasnego realizmu. Ale to ostatnie tylko Don rozumie smile)))( dla
      innych: sur po szwedzku znaczy kwasny hihihih)
      Carelita
      • Gość: Baloo Re: pucz sekciarzy i wielbicieli DONA IP: *.ne.ch 01.02.02, 09:02
        Karelia, juz raz pisalem Donowi, ze jestem smetnym typem ... wypraszam sobie
        wszelkie podejrzenia o poczucie humoru !
        Don, mimo zewnetrzych znamion luksusu (BMW, owczarek, te rzeczy ..), ma tak
        naprawde dusze "squattera". Jesli chce siac zamet w Forum, to mozemy go tylko
        wesprzec (patrz: niepisany regulamin fan-clubu), a sami sobie cos na boku ...
        pogwarzyc, oczywiscie...
        Na zrazie
    • karelia Re: Szukam kontaktu do Romana Polanskiego-rezysera 01.02.02, 10:52
      nie mam nic przeciwko , hehehe, pogwarkom. Szczegolnie hahaha na boku ,
      niedzwiadkuwink .
      carelita
    • karelia gladki pysio???? 01.02.02, 11:07
      Tak sobie siedze i mysle i kmombinuje... iiii wlosy mi stanely deba na glowie.
      Chwalisz sie swoim gladkim pysiem, a mozeTy jestes nieletni???? Ot, taki
      chlopaczek niedojrzaly? Jesli tak, to absolutnie , nieodwolalnie , bez par-dona
      rezygnuje z kontaktow wszelakich.Nieletni mnie nie interesuja, nie chce byc
      posadzona o jakies belgijskie dewiacje i siedziec czas nieokreslony w puszce.
      ten gladki pysio jest wielce , wielce podejrzanyyyyyy??????
    • karelia boczki dwa:-) 01.02.02, 13:12
      zeby nie byc zboczkiem, uzywam boczkow sprawiedliwie, raz lewusek raz prawusek.
      Ku obopulnej przyjemnosci boczkow czterech wink))
      a wlasciwie co miales na mysli baloo, bo nie moge sie polapac?O co chodzi z
      tymi boczkami?
      Calavinia
      • Gość: Baloo Re: boczki dwa:-) IP: *.ne.ch 01.02.02, 13:23
        TY sie MNIE pytasz, o co mi chodzilo ? Niech sobie przypomne... Juz wiem : ja
        zaczalem cos o gwarzeniu na boku, a potem juz pooooszlo i zaczelo sie slizgac
        samo. Ale nic to, fajnie sie slizgamy... to znaczy , ze staropolska,
        surfujemy ...
        Pa
        • Gość: Don Re: boczki dwa:-) IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.02.02, 16:58

Boczek : czesc prosiaka -gdzieniegdzie z cudzoziemska zwana bekonem.Moze
          wystepowac w roznych grubosciach.Surowy moze byc uzywany do np.rolady
          itp.wedzony o roznym stopniu wedzenia ma wiele zastosowan.W oczach zony
          Dona,jedyne sniadanie ,po ktorym mozna z nim normalnie rozmawiac !Przyklad
          kilka plastrow boczku(bekonu)smazone i 2 jajka.Inne zastosowanie boczku:lezec
          na boczku .dorabiac na boczku,kij ci w boczek itd.Pozdraw.
          • karelia boczek 01.02.02, 23:05
            a to sie sprawa wyjasnila, bo myslalam ze miales cos sprosnego na mysli, ze
            mozes glodny, bo glodnemu zawsze boczek na mysli. To by zupelnie inna melodia
            poleciala.....
            ale chyba sie wiosna robi jak na tym wiosennym watku bo cos za mna chodzi..."
            I`m crazy, I`m crazy for feeling lalal I`m crazy for loving you..." to tak
            nawiazujac do pieknego esseju kulinarnego Dona_Gastronoma . Ten boczek pieknie
            uwedzony, albo zapiekany z majerankiem , no staje sie lirycznaaa , niech frezje
            ges pieczona kopnie, wole boczek, albo powiem tak -boczki czterywink)))
            Cala + dolej vina wink))
            • Gość: zybi szukam do ... karelia IP: 130.68.2.* 02.02.02, 00:35
              Prosze mi tu o jedzeniu nie gadac kiedy ja robie sex party
              Jakie jest twoje zdanie co bys widziala na takims potkaniu
              Przypominam ze ma byc
              Prezentacja damskiej SEX-bielizny na basenie
              Lubisz pisac na Forum to zobaczymy co madrego wymyslisz.
              • karelia sex party 02.02.02, 00:45
                a tos mnie "zastrzelil" bo ja taka Szwedka co nigdy nie byla na sex party. Moze
                jakis coctail, kolacyjka, wernisaz , ale coctail party? chodzi ci o jedzenie?
                gosci? atrakcje? stroje? sprecyzuj, moze ci pomozemy wspolnie. Z Domowym
                expertem na czele. Ja juz troche zmeczona i ide spac , natti-natti K.
              • Gość: zybi Re: szukam do ... karelia IP: 130.68.2.* 02.02.02, 01:14
                wyraznie napisane -
                prezentacja bielizny z ____Victoria's Secret.........
                miejsce prezentacji ------
                • Gość: Don Re: szukam do ... karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.02.02, 01:21

> wyraznie napisane -
                  > prezentacja bielizny z ____Victoria's Secret.........
                  > miejsce prezentacji ------
                  • Gość: zybi Re: szukam do ... karelia IP: 130.68.2.* 02.02.02, 01:40
                    Don - to nie ma nic wspolnego z erotomanem--
                    To ma byc pokaz mody za ktory mozna dostac drobne $$$$
                    To ma posmak erotyzmu
                    To ma byc widowisko o tresci eotycznej
                    widzowie sa nadzy a modelki ubrane w sex-bielizne
                    Cala sprawa polega na sztuce,
                    a erotyzm jest narzedziem do zarabiania pieniedzy.
                    Glodnemu i spragnionemu sexu - glupie mysli przychodza
                    ale za glupie pomysly -
                    • jot-23 Re: szukam do ... karelia 02.02.02, 01:50

> Don - to nie ma nic wspolnego z erotomanem--
                      > To ma byc pokaz mody za ktory mozna dostac drobne $$$$
                      > To ma posmak erotyzmu
                      > To ma byc widowisko o tresci eotycznej
                      > widzowie sa nadzy a modelki ubrane w sex-bielizne
                      > Cala sprawa polega na sztuce,
                      > a erotyzm jest narzedziem do zarabiania pieniedzy.
                      > Glodnemu i spragnionemu sexu - glupie mysli przychodza
                      > ale za glupie pomysly -
                      • Gość: zybi Re: szukam do ... karelia IP: 130.68.2.* 02.02.02, 02:13
                        Widzowie siedza w basenie i widac tylko glowy.

Jak czasem kto wyjdzie to widac ze goly
                        ale zaraz idzie do sauny i jest OK
                        To wielka sztuka klaskac plywajac w basenie nie kazdy to potrafi
                        • karelia party 02.02.02, 21:48
                          zibi , ja to bym proponowala jakis szalet, hahaha baloo, a nie basen. basen to
                          takie amerykanskie , pfe. Moze jeszcze w ksztalcie nerki gdzies pod Las Vegas.
                          Nie, na amerykanskie vulgo nie zgadzam sie. Tylko szalet , moze gdzies w
                          Alpach? I publika ma byc ubrana, bo najciekawsze to jet to, co przykryte.
                          Odkryte nie wzbudza takiego zainteresowania. Vide plaze nudystowwink
                          • Gość: zybi Re: party IP: 130.68.2.* 02.02.02, 21:57
                            Dziecko drogie
                            to jest basen dla nudystow - wszyscy sa nadzy
                            modelki maja byc ubrane w cos co nie mozna nazwac ubraniem.
                            modelki beda bardziej rozebrane niz ubrane.
                            Victoria secret to bielizna damska typu sex
                            To oczym Ty piszesz nadaje sie na FORUM ale za takie pomysly nikt nie da
                            pieniedzy
                          • Gość: Don Re: party IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.02.02, 22:02
                            karelia napisał(a):

> zibi , ja to bym proponowala jakis szalet, hahaha baloo, a nie basen. basen to
                            > takie amerykanskie , pfe. Moze jeszcze w ksztalcie nerki gdzies pod Las Vegas.
                            > Nie, na amerykanskie vulgo nie zgadzam sie. Tylko szalet , moze gdzies w
                            > Alpach? I publika ma byc ubrana, bo najciekawsze to jet to, co przykryte.
                            > Odkryte nie wzbudza takiego zainteresowania. Vide plaze nudystowwink

Mialem to samo skojarzenie.Juz widzialem te party i ten basen.
    • karelia mamona 02.02.02, 22:27
      zibi, zibi , dlaczego ty taki interesowny? tylko o mamonie gadasz, ja wiem ze
      to potrzebne do zycia, jak woda i vodka, ale... ja to bym chciala tak
      romantycznie, elegancko ze stylem i klasa... szalet, szampan,kwiaty bon ton...a
      basen moze ewentualnie pozniej. Antrakt tez wazny , tak jak epilog wink)
    • karelia studentysera 06.02.02, 10:23
      z filmow Polanskiego tez masz byc oblatany
      K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka