nina28z 16.06.10, 14:45 Moja córeczka to mała podróżniczka, umówiliśmy się, że ona wybierze na mapie Polski miejsce (oby nie za daleko a ja zorganizuję resztę. Czy znacie strony gdzie można znaleźć informację o przyjaznych dzieciom miejscach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazinka Re: Strony internetowe 16.06.10, 19:01 Zajrzyj na wątek Polska dla dzieci. Mozę znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-122 Re: Strony internetowe 17.06.10, 14:44 Ja w zeszłym miesiącu szukałem restauracji przyjaznych dzieciom w na mazurach i informacje są bardzo rozproszone (strony pojedyńczych miejsc) Brakuje takiego miejsca w sieci dla polskich rodzin podróżniczych Odpowiedz Link Zgłoś
mazinka Re: Strony internetowe 17.06.10, 15:32 Dzięki za wskazówkę - postaramy się dorzucić taką zakładkę. Fajny i wartosciowy pomysł. Dzięki i pozdrawiam, Mazinka polskadladzieci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka27 Re: Strony internetowe 18.06.10, 11:12 Niestety ja mam podobne doświadczenia, powodzenia w wyprawie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka330 Re: Strony internetowe 05.08.10, 11:18 Ja ostatnio organizując wypad z rodziną trafiłam na bardzo fajną stronkę szwendobylscy.pl/ Są tam informacje o bazie noclegowej, aktualnych atrakcjach,forum gdzie można wymieniać się opiniami oraz wiele innych ciekawych narzędzi ułatwiających organizajację wyjazdów rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
agatb Re: Strony internetowe 08.08.10, 17:36 Tutaj jest ciekawy artykuł... ja osobiście polecam mniejsze miejscowości i jakieś fajne kwatery agroturystyczne - pełna swoboda:- ) gdzie z dzieckiem nad morze Odpowiedz Link Zgłoś