IP: *.Zabrze.Net.pl 24.01.05, 19:14
siemka mam straszny dylemat i potrzebuje pomocy fachowca mam zamiar sprawic
sobie w tym sezonie motor w gre wchodza tylko dwa modele fzr600 albo vfr750 z
finansami narazie u mnie lipa wiec musze sie zadowolic czyms starszym ale co
tam.doradzcie mi prosze co wybrac i ktory z modeli ma wiekszego kopa i lepsze
osiagi na ktorym wykonam latwiej akrobacje na ktorym wygodniej pojade no i
predkosci koncowe tylko nie katalogowe ale te z zycia wziete
pozdrawiam wrangler
Obserwuj wątek
    • Gość: wrangler Re: VFR? FZR? IP: *.Zabrze.Net.pl 24.01.05, 19:23
      a moze fzr 1.0 sam nie wiem no doradzcie mi prosze bo nie chce sie wpakowac w
      g...ktorego bede zalowal no i koncowe predkosci mnie bardzo interesuja chyba
      nie musze was prosic co
      • bigadam Re: VFR? FZR? 24.01.05, 19:46
        Ja bym wybrał VFR. Sam jak miałem kupić moto, myślałem o VFR 750 95-97 rok.
        To nie jest ścig, ani typowy turystyk, ale cos pośredniego.
        Jest trwały i bardzo ładny. Na temat FZR nie mam zdania.

Jednak padło na VTR1000F :) (i nie żałuję)
        • ko1w Re: VFR? FZR? 24.01.05, 20:04
          A ja sie tak wypowiem!!! Moich dwoch dobrych kolesi maja takie motorki jeden ma
          VFR z 89r. ,a drugi FZR m 93r. Koleszka juz ma 4 sezon VFr i praktycznie nic
          przy niej jeszcze nie robil i nie narzeka - motorek nigdy go nie zawiodl i
          ciagle cyka - tylko brzytko na niego mowie bo babcia :-) Na kole im nie kata no
          nie umie ale idzie w pion bo sa probowalem - vfr bardzo dobrze ciagna od dolu
          pozniej juz jest spokojniej!!! HEHEHE treaz co do FZR :-) Koleszka kupil
          tydzien prze zlotem w ostodzie FZr no i polecielismy cala ekipka , a jak
          wiadomo na zlocie to i gorzalka sie leje i moto sie nie oszczedza!!! No wiec
          palowal dwie noce (ja jedna bo drugiej juz nie mialem sil o 12 spalem) i nie
          zajebal jej to jest sukces - nie zajebal yamahy :-) Wyjebalo mu wode z
          chlodnicy , uklad wydechowy byl czerwony od kolektorow po koncowy tlumik ;
          jeszcze cos sie mi przypomnialo jezdzil na jakims oleju samochodowym bo
          kontrolka sie zapalila podczes palowania wiec dolala jakiegos oleju i dalej
          ognia (biedny byl ten motor) . W niedzile rano kiedy emocje opadly i mielismy
          ruszac do domu przyszla ta chiwla odpalenie FZR:-) No zgdanijcie 15 minut
          krecil az w koncu zagadala (widzialem mine mojego kolesia jak nie chciala gadac
          i komentarze wokol :-)!!! No i pojechalismy FZR chodzila do momentu kiedy oddla
          do serwisu - oddal i tam umarla!!! Rama krzywa i cos z silnikiem nie tak :-)
          serwisant robil jazde probna i skonczyl w drzwiach audi B3!!! Wiec decyzja
          nalezy do ciebie jaki moto sobie kupisz!!! Vfr dalej sie toczy!!!
    • Gość: Mr.? Re: VFR? FZR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:54
      Osobiście wybrałbym VFR 750 bo jest lepsza.
      Ale dla ciebie to maksymalnie jakiś moped z kilkunastoma KM...
      • Gość: wrangler Re: VFR? FZR? IP: *.Zabrze.Net.pl 24.01.05, 22:46
        moped to ci z dupy wystaje obsrancu
        jakie sa predkosci koncowe powiedzcie mi jeszcze
        • kojotkurier Re: VFR? FZR? 24.01.05, 23:14
          wrangler ty milutki jestes jak nasz wspolny znajomy ,nie widzi mi sie .na
          pytanie nie potrfie odpowiedziec nigdy na maxa nie cielem cbr1000f 237km
          kojot
          • Gość: wrangler Re: VFR? FZR? IP: *.Zabrze.Net.pl 24.01.05, 23:45
            Kojocie powiedz mi bardzo mily czlowieku jakiego my wspolnego znajomego mamy
            a z reszta mow do zeczy o osiagach a nie o kolegach bo tych mam roznych moze
            sprecyzuj bede ci wdzieczny
    • grubz916 Re: VFR? FZR? 24.01.05, 23:44
      Bierz VFR, bedziesz zadowolony.

Tomek
      • Gość: wrangler Re: VFR? FZR? IP: *.Zabrze.Net.pl 24.01.05, 23:47
        ale ten wyglad Tomku ten wyglad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka