marcin88k 24.06.10, 12:51 Szukam jakiegoś pensjonatu w Wiśle, Ustroniu coś czystego z wyzywieniem milą obsługą dla 3 osób 2 dorosle i dziewczynka 2,5 roku Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska71 Re: Wakacje w Ustroniu, Wiśle 24.06.10, 13:50 Ja szukam tego samego jedziemy z 2 malych dzieci wiec wazne aby warunki byly ok, w miare blisko centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Wakacje w Ustroniu, Wiśle 24.06.10, 14:52 Juz nie raz polecałam na forum Kamratowo w Wiśle. I polecę jeszcze raz Bardzo dobre warunki, pyszne jedzenie (sniadania i obiady, mozna nie wykupywać), bardzo fajny plac zabaw, duzo miejsca do zabawy dla dzieci i do posiedzenia dla dorosych. Nam sie tam tak podoba, że jedziemy w tym roku po raz trzeci. www.kamratowo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Wakacje w Ustroniu, Wiśle 24.06.10, 17:46 polecam stronkę www.agrogoscina.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Wakacje w Ustroniu, Wiśle 24.06.10, 17:52 Agni a jaka tam cena bo nie mogę się dopatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Wakacje w Ustroniu, Wiśle 25.06.10, 01:38 Najlepie ich zapytać. My płacimy bodajże 280 zł za dobę w domku 6- osobowym (+ 2 dodatkowe miejsca do spania w pokoju dziennym), ale mamy małą znizke dla stałych klientów. Standard za to jest dobry (pościele z bawełny satynowej, czysta, funkcjonalna łazienka, bramka na schodach i wiele udogodnień). To jest cena bez wyzywienia, które jest platne dodatkowo (świetne śniadania, obiady tez smaczne). Odpowiedz Link Zgłoś
inka-to-ja Re: Wakacje w Ustroniu, Wiśle 25.06.10, 09:48 Witam,znam jedno fajne miejsce - zachęcam do obejrzenia.Byłam tam dwa razy, i wybieram się ponownie. "Zajazd pod Groniami" - za 200 zł na dobę macie apartament 4 pokoje + łazienka + kuchnia.(wielka wanna) Mały minusik za sprzątanie. Fajnie jechać w dwie rodziny-wychodzi dobra cena, mieszkanie jest jednopoziomowe, dzieciaki są bezpieczne.Jest salon, 3 sypialnie. Pod mieszkaniem jest restauracja -polecam np. zupki, do centrum 3 minuty - tuż obok pyszna naleśnikarnia i inne. Do parku 5 min. Jedynym minusem jest chyba brak placu zabaw, albo kawałka zieleni do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś