kamidia4 12.07.10, 11:40 Poradźcie drogie mamy jakie pieluchy kupic dziecku nad morze, jakie sie najlepiej sprawdziły u Was? Chodzi mi o te co niby nie przemakają, czy tak jest rzeczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulle Re: Pieluszki do wody 12.07.10, 17:53 zwykłe pampki natychmiast nasiąkają wodą i robią się bardzo ciężkie, wiszą po kolana - dziecku w nich niewygodnie. Swimmersy nie nasiąkają tak wodą i są wygodniejsze dla dziecka. Moje dzieci te specjalne pieluszki do pływania używają tylko na basenach, na otwartych akwenach (może, jeziorko) ganiają z gołym tyłkiem lub w tylko kąpielówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pieluszki do wody 12.07.10, 19:19 Pieluchy do pływanie jak najbardziej. Litle Swimmers bodajże się nazywają. Od biedy może byc też "specjalny"" kostium kapielowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: Pieluszki do wody 12.07.10, 19:49 fajne sa rosmanowskie a duzo tansze od pampka czy huggiesa wiec polecam ja tylko takich uzywam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamidia4 Re: Pieluszki do wody 13.07.10, 11:51 Tzn, z Rossmana takie zwykłe czy specjalne do wody? Pamiętasz nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: Pieluszki do wody 13.07.10, 21:56 my zawsze kupujemy z huggiesa są niezawodne na plaży ubieraliśmy w kąpielówki lub majteczki a na basen swimersy Odpowiedz Link Zgłoś
fishi81 Re: Pieluszki do wody 14.07.10, 16:33 my używaliśmy huggisów jak corka byla mala ale to tylko na basenie, a nad jeziorem czy morzem to zawsze bez pieluszki i jest przeszczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś