Dodaj do ulubionych

Plejady Dźwirzyno

16.10.10, 15:53
Witam.Czy ktoś może zna to miejsce? Czy warto tam pojechać?
Obserwuj wątek
    • m.1.p Re: Plejady Dźwirzyno 17.10.10, 21:10
      Samych domków niestety nie widziałam[mieszkalismy w tym roku w innej częsci miejscowosci] ale chętnie odpowiem na pytania jesli trzeba będzie o samą miejscowosc.Jak dla mnie super.Chętnie pojadę tam jeszcze raz-polecam
    • inka_34 Do m.1.p 18.10.10, 12:01
      Witaj! napisałam do Ciebie na priv pozdrawiam Inka
    • m.1.p Re: 18.10.10, 17:28
      Kilka osób pytało mnie na poczcie o wrażenia-odpisałam.Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania-proszę pytac ale bardzo proszę wceśniej o tych meilach tu pisać gdyż sporadycznie otwieram pocztę pozdrawiam
    • inka_34 Do m.1.p 18.10.10, 18:54
      Wielkie dzięki napisałam na priv.
    • dorek3 Re: Plejady Dźwirzyno 15.11.10, 11:59
      Napisz prosze i do mnie jak oceniasz te domki, okolicę itp.
      • rzeszowkrakow Re: Plejady Dźwirzyno 16.11.10, 12:47
        my bylismy w czerwcu 2010 z dzieckiem 2 latka - generalnie w osrodku same rodzinki z dziecmi wiec cisza i spokoj. wyposazenie ok (zaden luksus ale wszystko co potrzeba). w czerwcu jedynie problem z jedzeniem (malo otwartych sklepow dopiero pod koniec czerwca wiecej sie ich otwiera) , 0 barow ,gdzie mozna zjesc ! (trzeba podjechac lub wziasc swoje jedzonko ale zaznaczam tak bylo w czerwcu ). Plac zabaw dla dzieci fajny . co wazne lekarz na miejscu w razie "W"!!. PLAZA OK MALO LUDZI !!
        • jusimama1 Re: Plejady Dźwirzyno 16.11.10, 22:47
          Dzięki za info.Wreszcie ktoś rzeczowo o Plejadachsmile Ja się wciąż waham, bo mam sprawdzone miejsce w Sianożętach, ale z drugiej strony chciałabym coś zmienić.Sama nie wiem...
          • dorek3 Re: Plejady Dźwirzyno 17.11.10, 10:42
            A mogłabyś sie podzielić tymi Sianożętami. Ja mam juz przećwiczone Rowy, Pobierowo, Niechorze, Poddąbie i tez szukam jakieś aleternatywy bo nigdy nie wracam w to samo miejsce (wszystkie były ok).
            • inka_34 do Dorek3 17.11.10, 13:00
              Witaj! Podzielisz się adresem sprawdzonej kwatery w Rowach ? dzięki Inka
              • dorek3 Re: do Dorek3 17.11.10, 13:46
                Rowy-pensjonat Arkadia, Pobierowo-Nasza Chata, Poddąbie- tutaj www.beata.domkiabc.pl/index.php?action=oferta, Niechorze-wynajmowałam domek od właściciela ośrodka Martin

Wszystkie są bardzo ok przy czym od razuz zaznaczam że ja zawsze szukam kwatery z aneksem i bez wyżywienia.
                • inka_34 Re: do Dorek3 17.11.10, 15:23
                  dzięki i pozdrawiam smile Inka
    • jusimama1 Re: Plejady Dźwirzyno 17.11.10, 15:26
      My jeździmy do osrodka Wrzos w Sianożętach.
      Bylismy tez w Arkadii i w Naszej Chacie- podobnie jak Dorek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka