Dodaj do ulubionych

heide park- nocleg

11.05.11, 22:20
Wybieramy się do heide parku oraz pobliskiego safari zoo. Planujemy 3 dniowy pobyt z 2 noclegami. Zależy nam na niedrogim noclegu w odległości 50 - maksymalnie 80 km od haide parku. Bardzo Was proszę o wskazanie jakiś fajnych sprawdzonych noclegów. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • zembiczek Re: heide park- nocleg 14.05.11, 08:25
      Wejdx na stronę soltau.de, w zakładkę Tourismus, następnie Uebernachtungen, i Gastgeber, ukażą Ci się nazwy miejsc do przenocowania wraz z ze stronami internetowymi tych miejsc. Ja płacilam za 7 osób za 3 noclegi 218 Euro w Fewo, który miał wszystko. Wrto tez skorzystać w serengeti z kuponu darmowego wjazdu dla kierowcy, który jest na stronie. Już go gdzieś tutaj wymieniałam ( tzn. link do strony).
      • monia-1976 Re: heide park- nocleg 14.05.11, 10:37
        Witam
        My własnie wróciliśmy z Heide Parku. Byliśmy tak jak wy planujecie tam i w Serengeti park. Bardzo fajna wycieczka. Jeden nocleg mieliśmy na miejscu w domkach , które są przy Heide Parku a drugi ok 50 km od Hanoveru. Jeśli interesują Cie szczegóły to pytaj. Mogę podać Ci namiary na ludzi u ktorych noclowaliśmy. Mieliśmy do dyspozycji samodzielne mieszkanko w przystepnej cenie. Mój adres maverick16@o2.pl
        pozdrawiam Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka